Отговори
# 330
Тори, честити принцеси, живи и здрави и скоро вкъщи да се гушкате!
Честит Александър и на мама Яни_Диbouquet  bouquet  bouquet

# 331
Честит Александър на мама Яни! Много здраве и късмет им желая. Това е вторият Александър в темата, моят ще е трети! Mr. Green

Сънфлауър, мисля че за повишаване влажността на въздуха съм чувала да се слага в стаята мокра хавлиена кърпа и от изпаренията въздуха се овлажнява.
Сега ще ви кажа ние как решихме проблема. Между радиаторите сложихме две алуминиеви тарелки (от тези за еднократната употреба) и от време на време ги пълня с водичка. Според показателите на влагометъра вдигам влажността с поне 5 деления, че понякога и повече.

То всъшност колко е препоръчителната влажност на въздуха за стая с малко бебе?

Мима Р, стискам палци бебчо да тръгне да излиза скоро! Щом е вече 3500 време му е! Simple Smile

Фейси, незнам ама и на усещания го докарваме еднакво. Като изключим, че аз още не съм се разболяла, ама ще стискам де. То не остана. Вече съм мега огромна. До магазин се престраших да отида, накупих си сладки и сега доволно похапвам. Имам сърцебиене, един етаж не мога да кача без да се задъхам, айде вече да се свършва, че.... А пък има моменти, когато ми домилява и си мисля как ще ми липсва корема. Особено като вечер седне с ММ да гледаме ТВ и той ми гали крема - много мила картинка сме! Heart Eyes

Петя, аз не съм все още родила мама, но ще взема отношение по въпроса със зехтина. С Вики бяхме на една лекция, на която категорично казаха че бабешките мазила със зехтин и мас са отживелица. В момента има толкова много продукти на пазара специално за бебе, просто трябва да намериш подходящия за твоето.

# 332
Честит син на Яни-Ди!!!!Да ти е жив и здрав! Дано и двамата да сте добре и скоро да излизате от болница!!!!   ura
Почна сеее истинският бебевалеж, но прогнозирам най-обилен да е около 13-17 с някои конкретни имена вътре  Party  newsm63
В класацията за мъжки имена засега водят Александър, Явор и Никола. При момичетата е по-разнообразно - Ивайла само преобладава.

Бейбифейс, не е един разбира се педиатърът, но е най-добрият - има си слава в цяла София човекът, а и при другите лекари е същата лудница. Просто са малко лекарите и поликлиниките, това е...

# 333
Почна сеее истинският бебевалеж, но прогнозирам най-обилен да е около 13-17 с някои конкретни имена вътре  Party  newsm63

Е стига де, колко мами родихме в края на декември... Wink

Досетих се, разбира се, че подминавате умишлено, но аз не се сдържах.  Точно сега подобни идиотщини.  Sick Апропо и аз мисля, че става дума за мъж.

На мен продължава да ми кривее и само ще ви чета известно време.

# 334
Ааа Панди не сме съгласни така...пиши ни деее....ще липсваш ако не пишеш ххх

# 335
Ей, имаме си още бебенца  Mr. Green

Тори, Яни-Ди, честити ви слънчица и на вас! Живи и здарви да са!   bouquet

минавам да се отчета в бързината..разкритието е 3 см, госпожицата си стои на топло и според води и плацента й е рано да излиза, много си й е добре. Около 3300-3400 си е детето Mr. Green В събота пак сме при док и вероятно ще ме вкарат в родилно и ще ми сложат хапчИ да направя 4-5 см разкритие и после вече по стандартната процедура - окситоцинче, пукане на водички и така  Whistling Можело да ме изчака до 13-ти, щял да прецени в събота док, но на мен вече нещо не ми се чака. Предпочитам да нарамвам сака и да заминавам  Whistling Така че внимание със залаганията  Joy

# 336
desita bonita и аз се надявам да излиза по-скоро, че ако стои до термин ще мине 4 кг. , иии много ме хваща шубето как ще излиза  Shocked Crazy

# 337
Здравейте, мами!
Първо да честитя огромната радост на всичко родили мами! Поздравления за появата на вашите ненагледни съкровища! Радостта е огромна и съм щастлива да я споделим заедно!
Аз съм недоспала като Ивич4ка, бебо е с колики от снощи и ме държи будна по нощите. Днес сме като дрогирани - говорим несвързано, изпускаме предмети, ММ нарече малкия "животинката", обърквайки го с някое от приемните ни животни.
Да се оплача и аз - ММ е станал свръхвнимателен и протективен за всяко нещо свързано с малкия. Първо не мога да го навия за бебе, а сега се опитва да командори! И ми дава за пример съседи, за които не искам и да чуя - едната си бие децата по 5 пъти на ден и не им говори, а им крещи постоянно, а другия е селски тарикат, чието най-голямо постижение е, че не е сключил граждански брак с приятелката си, че и навива ММ за същото!
Скоро ще се караме ако продължава все така, усещам!

# 338
 desita bonita и Петя За мазилата аз пък да кажа, че сина ми на 20-я ден се обрина от медицинска, много хвалена, пречистена, вносна козметика....препоръчна на такива лекции  последваха вани с лайки, мазила някви-лекарствени и т.н. И аз бях полудяла ... след това само с преварен зехтин го мазах до втората му година почти......... и никога повече нямахме проблем с кожата!!!! Сега абсолютно залагам на зехтина и дори и мас си взех, тазгодишна, преварена... Защото и за зехтина се не знае колко е истински.. Но това е от мен като опит и винаги го споделям с мамите, не налагам мнение......

# 339
аз пак тихичко, по примера на Зеленкото, да напомня, че във фб съм предоставила рецепта за едно кремче- пенкилер за обриване, не е нужно да мажем децата си с храната си - още малко и едно яйце да им чукнем, че да ги застроим  Mr. Green  Joy Ако нямате вяра на големите фирми, поне пробвайте тази рецепта - излиза към 8 лева, а бурканчето стигало за месеци. Всички го хвалят. Ето и тук линкче към рецептата, защото е написана с лекарски почерк и хич не разбирам точно какво е http://tranzit.dir.bg/load.php?id=MbLxYllkH3T3n2uB1802482

Пандич, е, наистина имаше истински бебевалеж декември, но според мен пороят предстои  Heart Eyes А ти се стегни и не унивай - това е от времето, то прави нещата да изглеждат по-мрачни отколкото са!

Мариян, ММ да го строяваш, че ....

# 340
Ей, имаме си още бебенца  Mr. Green

Тори, Яни-Ди, честити ви слънчица и на вас! Живи и здарви да са!   bouquet

минавам да се отчета в бързината..разкритието е 3 см, госпожицата си стои на топло и според води и плацента й е рано да излиза, много си й е добре. Около 3300-3400 си е детето Mr. Green В събота пак сме при док и вероятно ще ме вкарат в родилно и ще ми сложат хапчИ да направя 4-5 см разкритие и после вече по стандартната процедура - окситоцинче, пукане на водички и така  Whistling Можело да ме изчака до 13-ти, щял да прецени в събота док, но на мен вече нещо не ми се чака. Предпочитам да нарамвам сака и да заминавам  Whistling Така че внимание със залаганията  Joy
Зузи_79,ама хабсолютно същата работа.И аз се надявам да ме оставят в петък ,да ми турнат едно хапчи Mr. Greenи да се приключва.А мойта док каза,че ако до 10-ти няма бебе може да ме изчака до 13 или 14-ти.
Айде сега момичета залагайте smile3532 smile3532 smile3532

# 341
Честит син на Яни Ди.Голям мъж. Да им е жив и здрав.

МамаТодорова, все ще сврши. И аз бях бая време с болки.  Hug

Миленски, нашето пъпче не съхне. Предписаха ни Еозин.

Еуфория, стиснати палци. Всичко ще е наред.

Петя, ние до последно нямахме консенсус за името. 3 мин преди магарето му звънах и заявих, че е Илиян пък ако ще да ме прибира от болницата Joy

Сънфлауар, каката само до 13 ще е вкъщи. Вече и е 3 седмица и изтрещява, но леко кашля.
Относно притесненията ти с климатика- аз като жена на такъв техник да се изкажа. Провеъряване и чистене на филтрите на климатика. Не е нужно допълнително овлажняване. Ние не ползваме.

Пандо, а бой де. За какво ти е криво.
Аз днес го сгънах ММ. Откакто съм родила, а и откакто сме вкъщи, той все навън. Вярно беше с каката и на пазар и вчера и днес. Ама се мотка. Ходили до офиса да черпят. Оки, ама излязал в 10, бебо в 13ч трябва да се оправя. Аз готвя, че няма нищо за ядене. Става 12 и му звъня, а той още не минал и на пазар. Е пущорях. Повиках и ми мина ( почти де).

Зузи, стискам палци сама да си тръгне.

# 342

Айде сега момичета залагайте smile3532 smile3532 smile3532

борбата става все по-жестока hahaha hahaha

Елг, ти как си?

# 343

Ток и жица. Настройвам се към бебето. Влизам си в моя ритъм, но ММ и каката ми пречат. Най добре ще ми е в понеделник  Joy

# 344
значи се възстановяваш скорострелно, супер Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт