Отговори
# 330
  • София
здравейте,
честити ни нови бебчета на мама Ралка 12 и мама 16439.
Мама Ралка е голяма геройня  Hug , голямо бебче си е отгледала.
Да са живи и здрави и много да ги радват и да пишат скоро кое как е минало .

За утре аз ще идвам и ще чакам в 10 и 50 отпред.
Моника Бурмова пиши ако искаш да те взема с мен. Аз съм от Дружба и ще ходя с кола.

Лека вечер от мен  Hug

# 331
Здравейте мами!
Да са живи и здрави бебоците!Така се радвам,като прочета за новите бебчета Simple Smile
Дано при всички,всичко да мине нормално!успех на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 21:48 от emili07

# 332
Мами, защо ще ходите до магазина на Авент утре, да не би да има промоция, а аз да не съм разбрала?  newsm78

# 333
Здравейте

Честито на родилите мами и бързо възстановяване, бебетата валят сякаш е февруари  Hug Hug Hug

Ние днес бяхме на преглед - няма следи от албумин този път  Praynig и всичко е добре. Бебка е 2500г в 35 гс и е с нормални размери. Другата седмица ако е все още с главата нагоре ще насрочваме секцио ... хич не ми се искаше ама каквото такова. Инъче спането става все по-трудно, направо е ужас нямам наместване ...  newsm78

# 334
Добро утро!
Аз тази сутрин пак съм кукувица. Станах около шест без нещо, закусих и сега ям течен шоколад за тънка талия Wink
Алекс- ще ходим на лекция за кърмене в магазина на Авент. То гледа кофти времето , вали, аз съм се спазарила с ММ да ме закара и да гледа Кали докато съм там. Дано не ми мине котка път и отида, че много ми се ходи. Хем наистина искам да чуя какво ще се говори за кърменето, че Кали не можах да я кърмя нито ден и в тая област съм кръгла нула, от което доста страдах и ми се иска сега да се променят нещата, хем искам да се видя с момичетата от форума.

# 335
  • Варна
djoia_80 При мен също контракциите са от 6-ти месец и напоследък ми се случва да продължават около 20 минути питах лекаря ми и той каза да не се притеснявам.

denica_vanessa благодаря ти , днес съм на лекар да видим какво ще каже и доктора
Хубав ден на всички

# 336
Добро утро,момичета  Simple Smile При мен положението вместо да се оправя,става по-зле-вече имам и хрема. ooooh! Ужассс!!!! Единствено се притеснявам за бебчо  Cry

# 337
  • Sofia
Мами, защо ще ходите до магазина на Авент утре, да не би да има промоция, а аз да не съм разбрала?  newsm78

Ще има лекция за кърменето от 11 часа и мисля, че ще раздават талони за 10% процента отстъпка

# 338
Е, ще пропусна, макар, че 10% щяха да ми се отразят добре Simple Smile

# 339
Позитивен и спокоен ден на всички , въпреки мрачното време навън . Но по-важно какво е настроението от вътре , а не времето на вън .
Искрени благопожелания на всички мамчета които си гушкат вече своите съкровища . Нека да са здравички преди всичко и бързо да надават .

# 340
Позитивен и спокоен ден на всички , въпреки мрачното време навън . Но по-важно какво е настроението от вътре , а не времето на вън .
Искрени благопожелания на всички мамчета които си гушкат вече своите съкровища . Нека да са здравички преди всичко и бързо да надават .
Здравей Поли! Не съм те мяркала до сега, но благодаря за пожеланията! В София не бих казала, че е мрачно, но прочетох прогнози, че точно в края на януари започвала същинската зима в България.....а аз така се надявах ....да няма зима Embarassed

# 341
Честито бебче на мама ралка и тук. Голям мъж,браво на нея. Да им е жив и здрав.  bouquet
В София времето е разкошно. Много ме е яд,че не мога още да яхна количката и на вън.За сега само на балкона го изкарвам малчо. Мисля в края на седмицата да излезем вече с количката,само дано не застудее,че ще си умра от яд при тези сегашни хубави,слънчеви дни.

# 342
 А тази преекламсия или задържането на вода минава ли след бременността?

# 343
  • Варна
Честито бебче на мама ралка и тук. Голям мъж,браво на нея. Да им е жив и здрав.  bouquet
В София времето е разкошно. Много ме е яд,че не мога още да яхна количката и на вън.За сега само на балкона го изкарвам малчо. Мисля в края на седмицата да излезем вече с количката,само дано не застудее,че ще си умра от яд при тези сегашни хубави,слънчеви дни.
Изкарваш ли го? Аз мисля от утре по 5 минути на балкона и да увеличавам с 5 всеки ден. Имам спомени за изкарване след втората седмица. Инак и на мен ми се схваща душата, не съм излизала качествено от 5 месеца

# 344
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте момичета, може ли малко информация от присъствалите на лексцията за кърмене на Ивентас. Аз много исках да присъствам но неуспях. Казаха ли кога и дали ще има следваща?

Общи условия

Активация на акаунт