Отговори
# 345
miloto73 преди редовно пишех , но напоследък рядко , че си имахме малко перипети . Съпругът ми си прави лазерна операция на очите но слава Богу всичко мина успешно и се възстанови . Аз едвам се търкалям вече и постоянно с него по болници и после у дома мед сестра станах но всичко за добро . Даже съпругът ми се майтапи да се спра вече , че по пътя ще родя .
А относно зимата искаме или не все пак трябва да има сняг аз толкова го обичам . А и студеното време няма да ми пречи . Защото , аз за съжаление до 40 ден няма да ивеждам бебо на вън . Освен на консултации .
Приятен ден момичета , изпълнен само с усмивки , добро настроение и приятни новини .

# 346
Ще задам въпроса си и тук, за да събера мнения преди да се изложа пред педиатърката Simple Smile  Embarassed

При все, че единият ми син е в болница, понеже не иска да се храни не ми се вярва, че го казвам, но: Момичета, струва ми се, че Антон яде прекалено много!! Трябва да яде по 50 мл през три часа, на него 70мл не му стигат и често яде по 80мл, на всичкото отгоре започна да църка през два часа! В същото време ми е трудно да го събудя за едно от нощните хранения, това в 03:00 и трудно си изяжда всичко. Чудя се дали не се опитва да си махне това нощно хранене, защото в крайна сметка заради по-честото ядене през деня пак си яде по 8 пъти на ден. Ще питам педи, но първо да питам и вас, да настоявам ли да спазва режима през 3 часа или да го оставя да прави по-голяма пауза през нощта и да яде по-често през деня?

# 347
Александра,честит имен ден на Антон HugДа ти е жив и здрав Simple Smile
Относно храненето моя педи ми е казвал,че през нощта коремчето трябва да почива и е хубаво да се прави по-голяма пауза.Но ти пак си питай педито за всеки случай.
Днес нещо много слаба активност-къде сте мамички newsm78

# 348
  • гр. София
Здравейте маминки,

Вчера мама i-iva роди секцио вторите ни близначета - Мария и Стела (2620гр и 2420гр). Да са живи и здрави малките принцеси и много много да радват мама и татко Simple Smile

Fifelota аз отдавам намалялата активност на хипер активността във фейсбук. Там комуникацията е много по-лесна и затова повечето хора го предпочитат.

Алекс, честит имен ден на Тонката Simple Smile А какво става с Марти? Кога ще го изпишат?

Аз все още кашлюкам, но се боря да се излекувам Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 13:52 от tan4eto_bg

# 349
Здравейте момичета!
Честит имен ден на всички именници, да сте живи, здрави и много щастливи!!!
Честито на Ивето, да са и живи и здрави момите!!! На мама бързо възстановяване!!!  Hug

Аз тези дни съм слабо активна, понеже правя последни по- сериозни почиствания за посрещането на бебка. Искам ако може да изчистя и повече да не се цапа но уви не е така!! Еее аз ставам да продължавам с  newsm28 1ironing 1dishes wash hang

Е оплаках се!
Лек и усмихнат ден от мен!

# 350
Мартин го изписват в неделя, след малко ще ходя да го храня, за да се уверя с очите, ръцете и всичките си останали органи, че наистина поглъща количеството, което казват!  Laughing

# 351
alexandra.kostova Честито ти именник Антон,да е жив и здрав!

Честито принцески на мама  i-iva ,да са и живи и здрави и много щастливи!

tan4eto_bg да оздравяваш вече  Naughty Grinning

# 352
Ще задам въпроса си и тук, за да събера мнения преди да се изложа пред педиатърката Simple Smile  Embarassed

При все, че единият ми син е в болница, понеже не иска да се храни не ми се вярва, че го казвам, но: Момичета, струва ми се, че Антон яде прекалено много!! Трябва да яде по 50 мл през три часа, на него 70мл не му стигат и често яде по 80мл, на всичкото отгоре започна да църка през два часа! В същото време ми е трудно да го събудя за едно от нощните хранения, това в 03:00 и трудно си изяжда всичко. Чудя се дали не се опитва да си махне това нощно хранене, защото в крайна сметка заради по-честото ядене през деня пак си яде по 8 пъти на ден. Ще питам педи, но първо да питам и вас, да настоявам ли да спазва режима през 3 часа или да го оставя да прави по-голяма пауза през нощта и да яде по-често през деня?
Честит имен ден на детенце, Александра!  bouquetАз не бих го будила, защото наистина е добре да има почивка коремчето... Simple Smile

# 353
Минавам да ви почерпя виртуално за мое здраве, днес съм именничка! Честит  празник и на Антон на мама Алекс!
ЧЕСТИТИ СЪКРОВИЩА НА МАМА I-IVA!ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 354
Минавам да ви почерпя виртуално за мое здраве, днес съм именничка! Честит  празник и на Антон на мама Алекс!
ЧЕСТИТИ СЪКРОВИЩА НА МАМА I-IVA!ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
Да си жива и здрава!  bouquet

# 355
  Честит имен ден, Тонката!  bouquet  Gift

# 356
[color=red I-IVA честити принцески   bouquetДа са ти живи и здрави,а на теб бързо възстановяване  Hug][/color]
Тони77 честит празник и на теб  bouquetБъди жива,здрава и много щастлива Hug
Танче оздравявай бързо,че време не ти остана  Hug

# 357
  • София
Здравейте момичета, може ли малко информация от присъствалите на лексцията за кърмене на Ивентас. Аз много исках да присъствам но неуспях. Казаха ли кога и дали ще има следваща?

Здравей, лекцията за мен беше доста добра. Жената която я води отдаде голямо  внимание на кърменето и много подробно ни обесни всичко и малко време за реклама на продуктите, което за мен е добре.
Това е линк към саита й , тя имала училище за бременни : http://www.ma-mabg.com/home.php?page=fs . Виж на него има още безплатни курсове . Аз мисля да ходя на това за къпането .

Тони честит имен ден   bouquet, жива и здрава и весело изкарване.

Честити ни бебчета , да са живи и здрави и мама бързо да се възстановява   bouquet Hug

хубава вечер от мен момичета.

# 358
Честито на обебените момичета,да са ви живи и здрави бебоците и вие разбира се  и бързо възтановяване :hug
Относно тези лекции мисля другата седмица и аз да посетя някоя.

# 359
Добро утро мами. Аз след вчерашното почистване спах чудесно, явно това че се изморих си оказа влияние.
Сега си пия кафенце, количка и си похапвам!
Хубав и усмихнат ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт