Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 426
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
barisea,не сънувам Енгин и не съм хомофоб слава богу! Wink  Смятам,че е страхотен актьор именно заради факта,че изигра по такъв начин Булута като 100% мъж!Проблем тук имат тези които вечер заспиват и сънуват Енгин и това за тях че е гей е проблем и аз донякъде ги разбирам! Hug

# 571
Определено. Thinking Не тръгвай по лошия път. Naughty Истината и обективността е в простите неща.Мисля,че не бива  да тръгваш в посоката на идолопоклонничеството.Крачката между смешното и трагичното е много малка.Тук има неспасяеми случаи.Не влизай в тази групичка.Нищо добро не те чака. Wink

Ами - ако към мен  е отправено това послание - то да споделя, че определено съм ошашавена в това виртуално пространство - но ще продължа . Peace

А, по кой път - аз си избирам. Пътища много - но  нали се знае, че винаги сърцето избира Peace Peace

# 572

Моят любимец вече спи. Simple Smile Редно е - без сън и почивка до никъде няма да стигнем. Simple Smile
Спокойна нощ!  smile3531 smile3531 smile3531 Моят нескончаем престой в облаците не променя цвета им. Simple Smile) Все повече започвам да харесвам розовото. Simple Smile))

# 573

Леки, /розови - нали така е прието в тази тема Peace/ и  от мен за тази вечер  Peace

# 574
  • Пловдив

Толкова е хубав в реала Енгин, особено ядосан. На сватбата на Керем Чатай:
Р: "Добър вечер, благодаря ви, ще влизате ли?"

И малко видеа:
http://www.youtube.com/watch?v=6wl7IgFDefo  

http://www.youtube.com/watch?v=_Bg_Pzyob5c

http://www.dailymotion.com/video/xfx54p_yapimci-kerem-catay-evle … lioglu_shortfilms

Интервюто с Гюлфер - бивша приятелка на Енгин:
Скрит текст:
Водеща: Как се запознахге?
Гюлфер: Бяхме в ресторант, аз бях с приятели, между тях имахме общи такива. С Енгин се забелязахме, разменихме си номерата /телефоните/, започнахме да си звъним, съобщения, след това той ме покани да отида с него на кино. Филмът беше „Петте минарета в Ню Йорк” на Махсун Кърмъзъгюл. След това започнахме да се виждаме и да общуваме.
Водеща: Сближихте се и се виждахте около година, нали?
Гюлфер: Да. И до началото на сериала КВФ през 2010, бяхме щастливи.
Водеща:  Защо се разделихте?
Гюлфер: Всичко се промени, стана по-различно...
Водеща: Той ли се промени, заради популярността?
Гюлфер: Не в този смисъл, той не се промени. С времето започнахме да се отдалечаваме един от друг, той много работеше.
Водеща: Тогава заради работата?
Гюлфер: Не. Но той е работохолик. Може да работи по 20 часа на ден и да спи два часа.
Водеща: В действителност Енгин Акиюрек такъв ли е както във филма, имам предвид като Керим Ългаз?
Гюлфер: Да. Там той играе себе си. В действителност той е наивен, срамежлив, уважителен и сравнително тих човек, добре /с дойстойнство/ се държи с жените.
Водеща: Причина за раздяла е началото на сериала? Или просто любовта си отиде? Кой реши да се разделите, Вие или Енгин?
Гюлфер: Хммм.... Не, сериалът не е причина, просто се разминахме, разделихме се спокойно, той каза, че връзката ни не се развива и не трябва да съм тъжна заради това, останахме си приятели. Ако се срещнем някъде, ще се поздравяваме.
Водеща: Говорят, че между Енгин и Берен Саат има някакви чувства....
Гюлфер: Към този момент Берен се срещаше с французина-режисьор и те се разделиха по същото време.
Водеща: Вие говорили ли сте с Енгин за Берен?
Гюлфер: Не беше необходимо. Ако имаше нещо, щеше да стане ясно. Те са просто приятели.
Водеща: Тази раздяла загуба ли е за вас?
Гюлфер: Разбира се. Но аз не искам да бъда с някой, който не иска да бъде с мен.
Водеща: Аз знам, че има жени, които търсят контакт с Енгин, като певицата Демет Акалън която е присъствала на снимки специално да се види и срещне с Енгин. Веднъж, по време на парти, Енгин внезапно си е тръгнал като е разбрал, че Демет е там.
Гюлфер. Не е точно така. Енгин не харесва журналисти и не искаше да се среща с тях, затова си тръгна тогава. Енгин умее да се крие от пресата.

Извадка:
Р: Въпреки огромния си успех и внушителния брой фенове, защо не обичате да давате интервюта?
Е: С цялото си сърце благодаря на всички, които ме обичат - и аз ги обичам. Аз съм тук, но не обичам да излагам на показ личния си живот. Ако имате въпроси относно работата ми, ще бъда повече от щастлив да Ви отговоря, но повечето хора се интересуват от лични неща. Това пък, аз не го обичам.
Р: Просто искат да научат повече за Вас.
Е: А аз искам да зачитат моята неприкосновеност.
Р: Имате ли любима, преживявате ли любовна история?
Е: (смее се) Та кой не се влюбва?... Благодаря Ви."
За спокойни сънища.....

# 575

Нека да ни е топло в зимната вечер Peace Peace

# 576

Колко ли от мъжкарите искат да изглеждат като нашия любимец.Ако не го чувствах като син,а бях просто негова обожателка,нямаше да ми остане време за размисъл върху неговата сексуална ориентация.Нека е живо и здраво момчето ни, да има роли ,да играе,а на тези които им е интересно нека се упражняват с  командите.

# 577
  • Пловдив

До всички: Получихте ли снимката - спокойна вечер от мен и Текин.

# 578

Лека нощ,момичета

# 579
# 580

Добро утро и прекрасен ден !

Нека днес да имаме също новини относно новото дизи или филма.

Хубаво би било да има и някоя нова снимка ...

# 581
Добро утро!

# 582
# 583
  • Пловдив

Здравейте момичета. Текин ви пожелава успешен ден и търпение за новини. От нас....  txtloves

# 584
И от нас...  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт