Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Palmyra, добре дошла отново.  Hug Помня те от от онлайн гледането, хубаво време беше тогава.  Simple Smile

Ама вие много насериозно сте взели сериал, който дори още не е обявен официално и е в полето на миражитв.  Crazy  ooooh! ooooh!По спокойно, моля ви.  Praynig Praynig

Мариана, виждаш ли , че отново се оказах права?  Постването на всякакви слухове от жълти медии, които се упражняват да свържат Енгин с всяка свободна в момента актриса,не води до нищо добро. Напротв!! Създават се очаквания на една фалшива основа и след това идва разочарованието. Чак Ай Япъм излязоха криви.

Те ли са ни виновни, че се четат всякакви жълти измислици в темата и си създаваме погрешни очаквания?  newsm78 newsm78 Crazy  Crazy

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:27 от daizy_g

# 661
gphilipova, на който му е смешно,да се смее,на който му е тъжно-да плаче.Да прави кой каквото си иска.Не мисля,че мнението на "смешките" е най-меродавното на света-за толкова години сигурно сме успели да изградим точна представа за себе си и най-малко мнението на напълно непознати и анонимни хора в нета може да бъде меродавно ,поне за мен.
За актьора няма защо да се безпокоиш-той и с нас и без нас следва своя звезден път-а той наистина поне до тук е блестящ.

Такова е и моето мнение!

# 662
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Palmyra, добре дошла отново.  Hug Помня от от онлайн гледането, хубаво време беше тогава.  Simple Smile

Ама вие много насериозно сте взели сериал, който дори още не е обявен официално и е в полето на миражитв.  Crazy  ooooh! ooooh!По спокойно, моля ви.  Praynig Praynig

Мариана, виждаш ли , че отново се оказах права?  Постването на всякакви слухове от жълти медии, които се упражняват да свържат Енгин с всяка свободна в момента актриса,не води до нищо добро. Напротв!! Създават се очаквания на една фалшива основа и след това идва разочарованието. Чак Ай Япъм излязоха криви.

Те ли са ни виновни, че се четат всякакви жълти измислици в темата и си създаваме погрешни очаквания?  newsm78 newsm78 Crazy  Crazy

Има изход - не ги чети.

# 663
newsm51
Ето го! Нова снимка на Текин! Благодаря, Маричке!

# 664
gphilipova, на който му е смешно,да се смее,на който му е тъжно-да плаче.Да прави кой каквото си иска.Не мисля,че мнението на "смешките" е най-меродавното на света-за толкова години сигурно сме успели да изградим точна представа за себе си и най-малко мнението на напълно непознати и анонимни хора в нета може да бъде меродавно ,поне за мен.
За актьора няма защо да се безпокоиш-той и с нас и без нас следва своя звезден път-а той наистина поне до тук е блестящ.

Да, така е, по принцип.
Целта на поста ми не беше да представя мнението на еди-кой си подфорум за меродавно.
Но както обикновено, търсим треската в чуждото око, а не виждаме гредата в своето.
На някой докладчик да му стана неудобно след разкритията и цитираните доклади, например?
Всички други са ни виновни, ние сме чисти като сълза, нали?

# 665
gphilipova,всеки сам носи последствията от думите,мислите и делата си.

# 666
loveofmine Че откъде реши , че ги чета??  Един бърз скрол из страниците ми е достатъчен да видя, че пак сме на тема- жълтини. Да не съм луда да си пълня главата с измислиците на някой неизвестен жълт новинар. Не, мерси. Имам по-приятни неща за вършене.

Просто ми е болно, че момичета, които ги четат тук в темата се изпълват с оочакване след това се чувстват разочаровани. А те се четат, защото се постват. Ако Мариана не ги публикува, няма другите да си пълнят главите с тези измислици.  Peace Така беше и с 20 минути.

Енгин не понася жълтите издания, а темата упорито се захранва с тях.  Crazy Crazy Crazy На това му се вика в най- мека форма парадокс!

# 667

Да, така е, по принцип.
Целта на поста ми не беше да представя мнението на еди-кой си подфорум за меродавно.
Но както обикновено, търсим треската в чуждото око, а не виждаме гредата в своето.
На някой докладчик да му стана неудобно след разкритията и цитираните доклади, например?
Докладите продължават и там е видно кой ги пише и за какво се бори.
Но съм страшно изненадана, че точно вие, като преводач, отхвърляте всичко, което се прави в темата за Енгин Акюрек и се включвате в общия хор. Нима не ви харесват творческите портрети на актьорите, нима не ви харесват снимките на Енгин Акюрек и подсказките на Керем Дерен, мненията и коментарите на Тойгар Ъшъклъ и колегите на Енгин? Или искате да си говорим за сексуалната му ориентация, да се радваме на двусмислени подмятания или да му държим сметка? Защото, простете, освен в ролята ви на съдник от вас не съм видяла и два реда за твореца Енгин Акюрек.     

# 668
loveofmine Че откъде реши , че ги чета??  Един бърз скрол из страниците ми е достатъчен да видя, че пак сме на тема- жълтини. Да не съм луда да си пълня главата с измислиците на някой неизвестен жълт новинар. Не, мерси. Имам по-приятни неща за вършене.

Просто ми е болно, че момичета, които ги четат тук в темата се изпълват с оочакване след това се чувстват разочаровани. А те се четат, защото се постват. Ако Мариана не ги публикува, няма другите да си пълнят главите с тези измислици.  Peace Така беше и с 20 минути.

Енгин не понася жълтите издания, а темата упорито се захранва с тях.  Crazy Crazy Crazy На това му се вика в най- мека форма парадокс!

Явно си упълномощена да  изкажеш мнението на разочарованите, защото не виждам друга причина да говориш от името на някакво мнозинство.

Редно е всеки да говори от свое име, без да прави обобщения.

Ти си разочарована - казваш си го в прав текст и толкова.

Изборът да четеш, вярваш и разочароваш е твой.

Неискан  съвет - "Просто не вярвай".

Остави другите да правят каквото искат с очакванията си. 

# 669

Как не ви омръзна да се занимавате с пишещите в този форум.
Колко от вас - вечно недоволните от всичко - написаха нещо извън коментара за предполагаеми "недостатъци" на Енгин? Колко от вас направиха опит да споделят това, което са усетили, премисли, направили за себе си като извод, гледайки филмите с негово участие? Колко от вас изобщо гледаха преведените филми с него?
Но затова пък е много лесно да се критикува мнението на всеки, изказал се тук с възхищение и да му се вменява вина за това, че изпитва респект и възхита пред един истински талант.
Говорете си. В кавито и подтеми на форума на бг-мама да развявате мненията си за списващите в тази тема, едно не можете да постигнете - да отнемете яркото присъствие на един наистина забележителен актьор.

# 670

Да, така е, по принцип.

Явно не. При положение, че си пуснаха ЛС от Администратора в публичното пространство с направените препоръки.

Скрит текст:
Как не ви омръзна да се занимавате с пишещите в този форум.
Колко от вас - вечно недоволните от всичко - написаха нещо извън коментара за предполагаеми "недостатъци" на Енгин? Колко от вас направиха опит да споделят това, което са усетили, премисли, направили за себе си като извод, гледайки филмите с негово участие? Колко от вас изобщо гледаха преведените филми с него?
Но затова пък е много лесно да се критикува мнението на всеки, изказал се тук с възхищение и да му се вменява вина за това, че изпитва респект и възхита пред един истински талант.
Говорете си. В каквито и подтеми на форума на бг-мама да развявате мненията си за списващите в тази тема, едно не можете да постигнете - да отнемете яркото присъствие на един наистина забележителен актьор.

# 671
Нищо против нямам съобщението на МСП, подсказките на Керем Дерен, туитовете на Тойгар, защото това са реални неща- тези хора имат легитимност.

А останалите жълтини са за Recycle- bin-а. Ай Япъм ще си изберат актрисата, без да са им нужни упражненията по писане на някой  жълт журналист. Когато Мариана почне да отсява истиснкото от плявата ще  вдигне нивото на темата за нашият любимец Енгин и ще му засвидетелства истинско уважение. Защото Енгин мрази жълтините, а темата се пълни точно с тях.

# 672
  • Пловдив

loveofmine Че откъде реши , че ги чета??  Един бърз скрол из страниците ми е достатъчен да видя, че пак сме на тема- жълтини. Да не съм луда да си пълня главата с измислиците на някой неизвестен жълт новинар. Не, мерси. Имам по-приятни неща за вършене.

Просто ми е болно, че момичета, които ги четат тук в темата се изпълват с оочакване след това се чувстват разочаровани. А те се четат, защото се постват. Ако Мариана не ги публикува, няма другите да си пълнят главите с тези измислици.  Peace Така беше и с 20 минути.

Енгин не понася жълтите издания, а темата упорито се захранва с тях.  Crazy Crazy Crazy На това му се вика в най- мека форма парадокс!

Не разбрах какво искаш да кажеш - кои глави, кои други...кой да не публикува, кой да не пише, кой да не превежда.... кой да чете, кой да не чете.... Разбрах - тя Мариана била виновна.... Отивам за подпори....
............................
Марица, благодаря за новата снимка.
 txtloves

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 17:11 от mariana51

# 673
Нищо против нямам съобщението на МСП, подсказките на Керем Дерен, туитовете на Тойгар, защото това са реални неща- тези хора имат легитимност.

А останалите жълтини са за Recycle- bin-а. Ай Япъм ще си изберат актрисата, без да са им нужни упражненията по писане на някой  жълт журналист. Когато Мариана почне да отсява истиснкото от плявата ще  вдигне нивото на темата за нашият любимец Енгин и ще му засвидетелства истинско уважение. Защото Енгин мрази жълтините, а темата се пълни точно с тях.

Нивото на темата си е много добро.

А пък за  актуалността да не говоря -  вече е прочетена 9404 пъти, а вчера беше прочетена 7115 пъти. Т.е за 24 часа - + 2300 прочитания.

Да напомня само ...

Engin Akyürek - My Number One..

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 17:12 от Марта_49

# 674
Колко от вас - вечно недоволните от всичко - написаха нещо извън коментара за предполагаеми "недостатъци" на Енгин? Колко от вас направиха опит да споделят това, което са усетили, премисли, направили за себе си като извод, гледайки филмите с негово участие?

Аз доста преди вие да се регнете тук.  Peace
И не можем всички да повтаряме до припадък едно и също за Мустафа Булут, Керим Ългаз и второстепения Низипли. Май никой не се е сетил да дръпне един коментар за другия второстепенен -  баклаваджията Кадир?  newsm78

.... Разбрах - тя Мариана била виновна....

ВЕрно ли?  Thinking Честито!   bouquet

Май не разбра защо се вдигна активността?  Thinking  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт