Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 691
  • 734
  •   1
Отговори
# 75

Всеки може да открие  сериалите на Енгин Акюрек , както и  новини,снимки, преводи, всякакви мнения и споделени мисли - тук в темата посветена на него.

Стига да я следи редовно.

Хриси - радвам се, че се отби макар и за една минутка време. Хубава, спорна  година и на теб !

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:24 от Марта_49

# 76

newsm51
Честита Нова година и на теб, Хриси!

# 77

Кой каквото търси, намира го. Simple Smile) Тъй поне казват в Библията, Мартичка. Simple Smile)) Редовно, нередовно... кой когато може поглежда. Важното е, че има тема, посветена на Енгин във форума на бг-мама. За което благодаря на Марианка.  Hug Не е лесно да се поддържа тема толкова време... Но пък определено тук е събрано всичко за Енгин.

# 78
Любов,мислех си ,че лошата рана заздравява,но лошата дума не се забравя Hug

# 79

newsm51
Насладете се...

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:01 от loveofmine

# 80
М-р Д., честно казано малко ме разочарова. М-р Уикъм е по-лош избор и от м-р Колинс  Joy  Joy

Ехе,кой се е появил? thumbsup Много ще ми е приятно да чета коментарите ти по време на онлайн гледанията на сериите,а и въобще на новия сериал с Енгин! Wink
След 25 години,когато стигна възрастта на м-р Бенет може би бих предпочел м-р Колинс за да има кой да ме развлича,но сега все още при мен властва импулсивността,хазарта и авантюризма,та затова предпочитам Уикъм! Hug Mr. Green

# 81
Един поглед към двете любови в "КВФ"

# 82
Един поглед към двете любови в "КВФ"

Чудесно сравнение си направила...Изобщо не ми се мисли какво би станало, ако Мустафа бе "простил" на Фатма и тя беше останала с него...Освен, че нямаше да има филм...

# 83
Чудесно сравнение си направила...Изобщо не ми се мисли какво би станало, ако Мустафа бе "простил" на Фатма и тя беше останала с него...Освен, че нямаше да има филм...

По-добрият вариант! Hug

# 84
  • Пловдив

От мен с любов....

# 85

newsm51

Страхотна мадама е тази Небахат Чехре...След като през 1960 г. на 15-годишна възраст е избрана за „Мис Турция”, значи е родена 1945 г. Лелееее, кара 69 г.. .  Евалла!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 21:02 от loveofmine

# 86
Хм...
Във ФБ стр на БКЕМ са сложили тази част от анонса на 1-и трейлър като коментар на този кадър:

"Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот."

newsm78 Подсказка, или нарочна заблуда? Simple Smile

А Енгинчилер също като нас са публикували всички реплики от анонсите в опит да отгатнат замисъла... май. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 21:16 от marytza

# 87
# 88

Хубава  им се получи къщичката на сем. Ългаз.

Добре, че Мука сама отказа да живее с тях.

След всичко което причини на Фатмагюл само това оставаше.

Най се кефя обаче на това.

Хм...
Във ФБ стр на БКЕМ са сложили тази част от анонса на 1-и трейлър като коментар на този кадър:

"Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот."

newsm78 Подсказка, или нарочна заблуда? Simple Smile

А Енгинчилер също като нас са публикували всички реплики от анонсите в опит да отгатнат замисъла... май. Simple Smile)

Знаеш ли, че има резон.

Тук Текин е със сако и риза с дълъг ръкав - на острова си ходи  с онези "рисувателните" тениски.

Това по прилича  да е в Истанбул / края на филма /

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 21:42 от Марта_49

# 89
Марта,всяка Мукадес си намира майстора  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт