Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 394
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Енгин е професионалист с изключителен талант. Играе с душа и сърце и успява да завладее публиката  и покаже всяка една емоция на екрана.  По моето мнение е интелигентен човек, който се държи на положение и успява да отсява истинското и стойностното. Защо не вземем пример от него и за темата?? Заслужава ли да се интересуваме за неговите проекти и партнцовки от жълтата преса??? Моето откровено мнение е, че Енгин не заслужава това!!!

И една любима песен от един друг изключителен талант.  Heart Eyes Heart Eyes

[video]http://www.youtube.com/watch?v=4qLY0vbrT8Q[/video]

# 676
Нищо против нямам съобщението на МСП, подсказките на Керем Дерен, туитовете на Тойгар, защото това са реални неща- тези хора имат легитимност.

А останалите жълтини са за Recycle- bin-а. Ай Япъм ще си изберат актрисата, без да са им нужни упражненията по писане на някой  жълт журналист. Когато Мариана почне да отсява истиснкото от плявата ще  вдигне нивото на темата за нашият любимец Енгин и ще му засвидетелства истинско уважение. Защото Енгин мрази жълтините, а темата се пълни точно с тях.
Вие вече говорите и вместо човека Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Аз днес за пръв път чух, че такъв съществува Simple Smile Явно съм била тотално сляпа за тази красота!

# 677
Дами,много ли ви е интересно да се забавлявате на гърба на човек,когото дори не познавате?И аз надникнах в другата тема-на една баба й разбрала какъв е Енгин,на друга леля й-дюстабани,тичане и т.н.Толкова е жалко,че наистина нямам думи.Единственото,което разбрах е,че българите сме хора ксенофоби,ограничени и злобни,които трудно понасят чуждо мнение,а още по-трудно понасят някой да бъде по-талантлив и по-успял.Винаги съм се чудила на това "надцакване" на фенките-нещо от рода на нашето гардже е най-хубавото-е и?-фенките от това стават може би по-красиви,по-талантливи и им се повишава самочувствието?
Много ти благодаря за това мнение. Подкрепям те напълно. Що така, за да обичаме някого, трябва непременно да мразим друг - наистина не разбирам.

# 678
  • Пловдив

От дизифорума.

# 679
Нищо против нямам съобщението на МСП, подсказките на Керем Дерен, туитовете на Тойгар, защото това са реални неща- тези хора имат легитимност.

А останалите жълтини са за Recycle- bin-а. Ай Япъм ще си изберат актрисата, без да са им нужни упражненията по писане на някой  жълт журналист. Когато Мариана почне да отсява истиснкото от плявата ще  вдигне нивото на темата за нашият любимец Енгин и ще му засвидетелства истинско уважение. Защото Енгин мрази жълтините, а темата се пълни точно с тях.
Вие вече говорите и вместо човека Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Аз днес за пръв път чух, че такъв съществува Simple Smile Явно съм била тотално сляпа за тази красота!

Ти да не смяташ, че ги харесва??  Crazy Показал е много пъти отношението си към медиите, да не гоаворим за жълтите. Дори Мариана и други в темата точно затова му се възхищават(освен всичко друго). Берен е в жълтите медии според тях, Енгин е над тези неща. И парадоксът е , че точно Мариана захранва темата със същите жълти медии.

Мариана
, благодарна съм ти, че постваш и сериозна информация, която вече изброх по-горе. Просто от източник до източник има огромна разлика. Ай Япъм сами ще си свършат работата и ще потвърдят актрисата и сериала

# 680
Аз днес за пръв път чух, че такъв съществува Simple Smile Явно съм била тотално сляпа за тази красота!

Никога не е късно да научите нещо ново

И аз днес научих доста нови смешки / пардон исках да кажа  неща /... няма да давам примери ...защото от смях не мога да нацелвам буквите по клавиатурата

А това е бонус

# 681
  • Пловдив

Още един фенски плакат.

# 682

Ах, Марианче, къде го криеш този калашник, с който си заставила толкова хора
да четат темата за Енгин Акюрек?  Само и само да кажат после колко е кофти!
Хайде, пак трябва да готвиш нова тема, че тази я изписаха...

# 683
Как може да се интересувате само от една единствена,безпочвена тема-гей ли е? Не , ЗМЕЙ е той, -на сцената и в живота.С каквото се хване го върши перфектно ,по най -неповторимия начин.Как веднъж не си зададохте въпроса как се съхранил така чист и неподправен в това лицемерно общество,в което живеем и където да намериш верен приятел е лукс. Много често си задавам въпроси за средата ,в която е израснал,за майката,която го е възпитала и му е вменила добродетели като скромност,трудолюбие,любознателност,способност за точна преценка.За таланта - не се замислям-това е дар от Бога и той му го е дал в изобилие.Но колко талантливи - мързеливци има,които пропиляват шанса си. Освен много талантлив,Енгин е и много интелигентен мъж,с непрекъснат стремеж към усъсвършенстване.Лично аз досега не одобрявам само партньорките му в живота,с които спрягат името му.Това отдавам на това,че подхожда към хората добронамерено,а те злоупотребяват с добрината му.
Благодаря ти за това мнение! Споделям го напълно!
Далеч съм от идеята за обожествяване, и той като всички хора няма как да няма неприятни страни, но със сигурност му липсва една - да досажда. Намира начин да не бъде Мукадес в живота - нещо, което много малко известни личности успяват да направят. Повечето "звезди" просто безумно дразнят с позирането и кокетниченето пред камерите извън снимачната площадка. Плътно следват мъдростта на кака си Мадона: "Няма добра и лоша реклама. Има реклама." Докато той явно изповядва друга философия.
Забележете, че не се снима и в реклами. Смешно е да мислим, че никога не са го канили. Всички млади и красиви турски актьори и актриси постоянно рекламират нещо. За КТ да не говорим - то на него там си му е мястото, нали е модел. Освен това, да станеш рекламно лице на някоя голяма компания е най-бързият и сигурен начин да си осигуриш участия (нали виждате безкрайния списък от фирми-спонсори в края на всяка серия), да имаш някого зад гърба си, а и да направиш бързи и лесни пари. Кой знае защо Енгин стои извън този бизнес. Това ми говори много за ценностите му.
 И още нещо - мислила съм много кое е онова нещо, което го прави различен и го поставя едно стъпало над останалите. Много лигавщини се изписаха по въпроса, но не мисля, че това са красивите му очи или нещо подобно. Мисля, че той притежава едно много рядко за съвременните актьори качество - умее да изразява силно положителни емоции. По принцип, отрицателните емоции (гняв, страх, отвращение...) са много по-лесни за изобразяване. Мимическите мускули, с чиято помощ става това, са много повече и по-подвижни от тези, с които се изобразяват положителни (радост, възхищение, нежност, любов...). Хайде сега, да не задълбавам в терминологията.  Sick Точно  по тази причина в Холивуд от години тенденцията е да се снимат малко близки планове на лица, да се акцентира върху физическата форма на актьорите и да изобилстват екшън героите, от които се иска да бъдат единствено разгневени. Освен това, визуалните ефекти превзеха почти всичко. На практика истинската ИГРА е с лице - погледайте малко филми от 50-те и 60-те, ако не ми вярвате.
С това дълго и скучно изказване  Naughty искам само да подчертая колко уникален талант има Енгин - нещо, което сякаш отдавна е изчезнало - с минимални движения на лицето (той на практика понякога дори не го движи!) умее да внуши на всички, че е влюбен, че се радва, че е смутен и пр. И то по различни начини, според натюрела на героя, чийто кожа е облякъл. Има някакво много приятно ретро излъчване (дано не го разтълкувате като обида! - в моите уста е голям комплимент). Всеки знае да гледа лошо със свъсени вежди и да стиска челюсти. Но кой мъж актьор може да изрази нежност само с очи и вежди? И да минава от една емоция в друга за секунди? Само един пример - 14 серия от АБО, някъде към 38-39 минута. Колкото и пъти да я гледам тази сцена, настръхвам и очите ми се насълзяват. Само моля Mr D да не почва пак с коментари, че това е доказателство за "женска същност"! Please!
Айде стига толкова, че clio и компания пак ще решат, че плетем ореоли  Laughing
Лека от мен!

# 684
Далеч съм от идеята за обожествяване, и той като всички хора няма как да няма неприятни страни, но със сигурност му липсва една - да досажда. Намира начин да не бъде Мукадес в живота - нещо, което много малко известни личности успяват да направят. Повечето "звезди" просто безумно дразнят с позирането и кокетниченето пред камерите извън снимачната площадка. Плътно следват мъдростта на кака си Мадона: "Няма добра и лоша реклама. Има реклама." Докато той явно изповядва друга философия.
Забележете, че не се снима и в реклами. Смешно е да мислим, че никога не са го канили. Всички млади и красиви турски актьори и актриси постоянно рекламират нещо. За КТ да не говорим - то на него там си му е мястото, нали е модел. Освен това, да станеш рекламно лице на някоя голяма компания е най-бързият и сигурен начин да си осигуриш участия (нали виждате безкрайния списък от фирми-спонсори в края на всяка серия), да имаш някого зад гърба си, а и да направиш бързи и лесни пари. Кой знае защо Енгин стои извън този бизнес. Това ми говори много за ценностите му.
 И още нещо - мислила съм много кое е онова нещо, което го прави различен и го поставя едно стъпало над останалите. Много лигавщини се изписаха по въпроса, но не мисля, че това са красивите му очи или нещо подобно. Мисля, че той притежава едно много рядко за съвременните актьори качество - умее да изразява силно положителни емоции. По принцип, отрицателните емоции (гняв, страх, отвращение...) са много по-лесни за изобразяване. Мимическите мускули, с чиято помощ става това, са много повече и по-подвижни от тези, с които се изобразяват положителни (радост, възхищение, нежност, любов...). Хайде сега, да не задълбавам в терминологията.  Sick Точно  по тази причина в Холивуд от години тенденцията е да се снимат малко близки планове на лица, да се акцентира върху физическата форма на актьорите и да изобилстват екшън героите, от които се иска да бъдат единствено разгневени. Освен това, визуалните ефекти превзеха почти всичко. На практика истинската ИГРА е с лице - погледайте малко филми от 50-те и 60-те, ако не ми вярвате.
С това дълго и скучно изказване  Naughty искам само да подчертая колко уникален талант има Енгин - нещо, което сякаш отдавна е изчезнало - с минимални движения на лицето (той на практика понякога дори не го движи!) умее да внуши на всички, че е влюбен, че се радва, че е смутен и пр. И то по различни начини, според натюрела на героя, чийто кожа е облякъл. Има някакво много приятно ретро излъчване (дано не го разтълкувате като обида! - в моите уста е голям комплимент). Всеки знае да гледа лошо със свъсени вежди и да стиска челюсти. Но кой мъж актьор може да изрази нежност само с очи и вежди? И да минава от една емоция в друга за секунди? Само един пример - 14 серия от АБО, някъде към 38-39 минута. Колкото и пъти да я гледам тази сцена, настръхвам и очите ми се насълзяват. Само моля Mr D да не почва пак с коментари, че това е доказателство за "женска същност"! Please!
Лека от мен!

Благодаря. Най-после нещо за четене по темата.

# 685
barisea ,  newsm51

# 686
Скрит текст:
Как може да се интересувате само от една единствена,безпочвена тема-гей ли е? Не , ЗМЕЙ е той, -на сцената и в живота.С каквото се хване го върши перфектно ,по най -неповторимия начин.Как веднъж не си зададохте въпроса как се съхранил така чист и неподправен в това лицемерно общество,в което живеем и където да намериш верен приятел е лукс. Много често си задавам въпроси за средата ,в която е израснал,за майката,която го е възпитала и му е вменила добродетели като скромност,трудолюбие,любознателност,способност за точна преценка.За таланта - не се замислям-това е дар от Бога и той му го е дал в изобилие.Но колко талантливи - мързеливци има,които пропиляват шанса си. Освен много талантлив,Енгин е и много интелигентен мъж,с непрекъснат стремеж към усъсвършенстване.Лично аз досега не одобрявам само партньорките му в живота,с които спрягат името му.Това отдавам на това,че подхожда към хората добронамерено,а те злоупотребяват с добрината му.
Скрит текст:
 И още нещо - мислила съм много кое е онова нещо, което го прави различен и го поставя едно стъпало над останалите. Много лигавщини се изписаха по въпроса, но не мисля, че това са красивите му очи или нещо подобно. Мисля, че той притежава едно много рядко за съвременните актьори качество - умее да изразява силно положителни емоции. По принцип, отрицателните емоции (гняв, страх, отвращение...) са много по-лесни за изобразяване. Мимическите мускули, с чиято помощ става това, са много повече и по-подвижни от тези, с които се изобразяват положителни (радост, възхищение, нежност, любов...). Хайде сега, да не задълбавам в терминологията.  Sick Точно  по тази причина в Холивуд от години тенденцията е да се снимат малко близки планове на лица, да се акцентира върху физическата форма на актьорите и да изобилстват екшън героите, от които се иска да бъдат единствено разгневени. Освен това, визуалните ефекти превзеха почти всичко. На практика истинската ИГРА е с лице - погледайте малко филми от 50-те и 60-те, ако не ми вярвате.
С това дълго и скучно изказване  Naughty искам само да подчертая колко уникален талант има Енгин - нещо, което сякаш отдавна е изчезнало - с минимални движения на лицето (той на практика понякога дори не го движи!) умее да внуши на всички, че е влюбен, че се радва, че е смутен и пр. И то по различни начини, според натюрела на героя, чийто кожа е облякъл. Има някакво много приятно ретро излъчване (дано не го разтълкувате като обида! - в моите уста е голям комплимент). Всеки знае да гледа лошо със свъсени вежди и да стиска челюсти. Но кой мъж актьор може да изрази нежност само с очи и вежди? И да минава от една емоция в друга за секунди? Само един пример - 14 серия от АБО, някъде към 38-39 минута. Колкото и пъти да я гледам тази сцена, настръхвам и очите ми се насълзяват. Само моля Mr D да не почва пак с коментари, че това е доказателство за "женска същност"! Please!
Айде стига толкова, че clio и компания пак ще решат, че плетем ореоли  Laughing
Лека от мен!

Казали сте го  с думи.

Аз просто допълвам визуално.

Engin Akyurek - with love

# 687
У бре,днес голям купон се е заформил днес,а? Mr. Green дейзи душко след като ти пишеш тук според теб,може ли да се вдигне нивото на тази тема,а? Thinking Wink Отговори си честно и се надявам най-после всичко да ти стане ясно. Mr. Green
селфие не злорадствай,а се замисли. Wink Ставаме известни,и предполагам си наясно,че лоша реклама няма! Hug
филипова,колкото и да се мъчиш да обясняваш кой натиска бутона,портите са ясни,а твоите напъни да ги защитаваш будят присмех! Naughty Laughing  Имах друго мнение за теб,но явно отрицателните емоции които е предизвикал в теб вожда когато се изгаври с твоята особа при превода на последната серия на Облака са по-силни от нормалното и те вкарват в девета глуха.Жалко,защото в определени моменти бях на твоя страна чисто човешки.
Мразя подлостта и клепането,ама това е друга тема,пък и мен кой ли ме пита де? newsm78 Mr. Green

# 688

Оставихте за малко Енгин,захапахте Мариана.Някой непременно трябва да е на прицел.Колко грозно.
Скрит текст:

# 689
Лека от мен!
newsm51
Прекрасни постове! И двата! Това са и моите мисли и усещания за Енгин Акюрек...И понеже съм гледала доста филми от 50-60-те години, съвсем не смятам, че е обидно да се родее с актьорите от това време. И, да, визуалните ефекти превзеха киното и трудно можеш вече да видиш актьор, който разчита само на себе си и на собствения си талант...Точно затова за мен Енгин беше такова откритие...в момент, когато бях преситена от американско кино и когато се приберях първата ми работа беше да спра телевизора... Той подейства като балсам на обръгналите ми от насилие и грозота сетива...
Но, barisea, рано ни казваш лека нощ...Ще ни липсваш...

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:17 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт