Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 690

Barisea,

Напълно споделям казаното от теб, за Енгин Акюрек. Скоро не бях чела толкова дълъг и смислен

пост. Аз също не припадам по ЕА, но го ценя, като изключително талантлив актьор.

Приятно ми беше да те прочета, както ми е приятно да чета всички, които запазват добрия

тон в темата.

newsm10 newsm51

# 691
В 14-и еп. на АБО 38-39-а минута за мен няма нищо забележително - Булут е в безсъзнание заради инфекция на раната. Надявам се, че сцената, която те е впечатлила, barisea, е друга. В този епизод те никак не са малко.

За мен това са най-трогателните сцени в този епизод. Както и крясъка в края му...

Всеки може да крещи. Но не във всеки крясък на екрана зрителят може да различи тази буря от емоции...

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:51 от marytza

# 692
  • Пловдив

newsm74 За хубавите постове....

# 693

и тези пълни със сълзи от болка и гняв очи

Страхувам се да не си помислите,че съм асистент на един атрактивен професор с моите размисли и страсти,но напоследък гледам няколко сериала (гледала съм още дузина) и мъжете плачат и си бършат сълзите с подобни движения,но аз съм ням зрител,а понякога дори се стряскам от гледката(Аурелия си знае). Защо  Енгин винаги бърка дълбоко в сърцето ми. Знам,че и с вас е така.Защото само той го може. Тази неоспорима истина я повтарям като развален грамофон и няма да спра.Мога да размишлявам и върху темата Керим и Мустафа и черния потник (мразя тази дума,ама..) ,но не искам да ви отегчавам и затова спирам.

# 694
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=Zqo3Ke1zqCo

Поздрав с този хубав клип....

# 695

Едно ново колажче от дебрите на жълтениите. Joy Joy

# 696

Докладите продължават и там е видно кой ги пише и за какво се бори.
Но съм страшно изненадана, че точно вие, като преводач, отхвърляте всичко, което се прави в темата за Енгин Акюрек и се включвате в общия хор. Нима не ви харесват творческите портрети на актьорите, нима не ви харесват снимките на Енгин Акюрек и подсказките на Керем Дерен, мненията и коментарите на Тойгар Ъшъклъ и колегите на Енгин? Или искате да си говорим за сексуалната му ориентация, да се радваме на двусмислени подмятания или да му държим сметка? Защото, простете, освен в ролята ви на съдник от вас не съм видяла и два реда за твореца Енгин Акюрек.     

Вярно е, видно е. Още повече, че бяха цитирани. Даже поименно мога да ги назова, толкова са прозрачни.

На вашия въпрос - да, харесват ми вашите портрети и всички смислени писаници, различни от "АХ ОХ, ВЕЛИК, БОГ, АНГЕЛ, ЕДИНСТВЕН, САМО ТОЙ ГО МОЖЕ" и т.н. Защото това просто не е общовалидна истина, ако знаете колко още много хора го могат, някои по-добре, други по-зле. А до "велик" има още много, много хляб да изяде. Съжалявам, но доброто ми възпитание не позволява да го казвам на ден по около 100 пъти, както някои правят обратното. Нима смятате, че тук може да се проведе смислен разговор за твореца Енгин Акюрек? Или мислиш, че е БОГ или те докладват за принизяване. "Детска градина", както много вярно бяха определени всички пишещи тук.

филипова,колкото и да се мъчиш да обясняваш кой натиска бутона,портите са ясни,а твоите напъни да ги защитаваш будят присмех! Naughty Laughing  Имах друго мнение за теб,но явно отрицателните емоции които е предизвикал в теб вожда когато се изгаври с твоята особа при превода на последната серия на Облака са по-силни от нормалното и те вкарват в девета глуха.Жалко,защото в определени моменти бях на твоя страна чисто човешки.
Мразя подлостта и клепането,ама това е друга тема,пък и мен кой ли ме пита де? newsm78 Mr. Green

M-r или Mrs D. или както там се наричате,
Чисто женските ти клюкарски напъни са трагикомични и абсолютно безпредметни. На аудиторията едва ли й пука за някакви вехти скандали, така че спести й подробностите. Безинтересни са и отдавна са в историята.

Как не ви омръзна да се занимавате с пишещите в този форум.
Колко от вас - вечно недоволните от всичко - написаха нещо извън коментара за предполагаеми "недостатъци" на Енгин? Колко от вас направиха опит да споделят това, което са усетили, премисли, направили за себе си като извод, гледайки филмите с негово участие? Колко от вас изобщо гледаха преведените филми с него?
Но затова пък е много лесно да се критикува мнението на всеки, изказал се тук с възхищение и да му се вменява вина за това, че изпитва респект и възхита пред един истински талант.
Говорете си. В кавито и подтеми на форума на бг-мама да развявате мненията си за списващите в тази тема, едно не можете да постигнете - да отнемете яркото присъствие на един наистина забележителен актьор.

Колко от нас ли?
Много, много от нас. Огромната част отдавна ги няма. Преди вие изобщо да сте подозирали за Идола, ние писахме, брисахме, стояхме будни по цели нощи да превеждаме, коментирахме, карахме се и прочие. Много, много преди в тази тема само да мигат и светулкат всякакви мултиплицирани колажи и гифчета.

# 697
Една приятна песничка от рускините.
ENGIN AKYUREK ХОЛОДНО МНЕ...
http://youtu.be/UIp4HVmLtRU

# 698
Здравейте на всички! wavey wavey

Виждам,че сме станали доста популярни Grinning  и все повече хора ни навестяват. newsm03
Е, тъкмо да се информират кой е Енгин Акюрек newsm08

А аз се радвам на новата снимка на Енгин, харесва ми много. Heart Eyes

Любов newsm51 благодаря за преводите на биографиите на артистите и Керем Дерен.

Barisea newsm51 хареса ми поста ти. Аз също съм гледала артисти,
страхотно изиграли гняв, ярост.....но да не са добри, когато трябва
да пресъздадат нежност, любов....или мъка, отчаяние...
А Енгин не само ги пресъздава, но и ги предава на зрителя, а въздействието е
изключително силно. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 20:03 от elinor-7

# 699
На вашия въпрос - да, харесват ми вашите портрети и всички смислени писаници, различни от "АХ ОХ, ВЕЛИК, БОГ, АНГЕЛ, ЕДИНСТВЕН, САМО ТОЙ ГО МОЖЕ" и т.н.
За "Бог" - преувеличаваш. Не съм прочела никой  да го богопочита, да  се кланя или  да  се моли.
А що се отнася за другото - може да се прочете във всички подобни теми на този форум. Това са определения на фенове и в тях няма нищо лошо.

# 700
Ели,както винаги красив колаж,браво! smile3525
Този също ми харесва:

# 701
Ели,както винаги красив колаж,браво! smile3525
Този също ми харесва:

Велиянка Hug   bouquet радвам се, че отново си тук. Липсваше
известно време в темата. Heart Eyes Heart Eyes

А този колаж и аз го харесах, на Бинка Михова е.  bouquet  bouquet

# 702
# 703
  • Пловдив