Юнско коремче с видима промяна, дошло е време за нова премяна! - тема 6

• 34 063
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Привет Simple Smile Докато четях исках да напиша толкова много неща, сега забравих  ooooh!

muniiiii3
Аз съм с предразположенист към тромбофилия, на фраксипарин съм и с тази бременност още не съм пускала никакви изследвания, но с щерката всеки месец пусках коагулация, което после разбрах, че е безсмислено. Към 5ти месец узнах за АНти Ха изследването, което се прави в Нац. Кардиол. Б-ца и там ходих няколко пъти до края, с това изследване се преценява дозата -в София знам, че само там се правеше преди две години, в провинцията и по-специално в Димитровград, идея си нямам. Ще трябва и сега да се замъкна до там и да направя една консултация с доцентката.

За еднокринолога-не знам добър такъв в Пловдив, но аз с тази бременност разбрах, че имам проблем, Хашимото, отключило се след първото раждане, та тук, в София ходя при Др. Начев-много съм доволна.

За кафето-с първата бременност бях толкова стриктна, не пиех кафе през бременността и после 10 месеца докато кърмих, а сега не успях да го спра и пия всеки ден мляко с нес

И някой беше питал за раждане в Майчин Дом-аз ще раждам там, живи и здрави, там е моя Доктор, който ме пое още от първият ми аборт и не ме интересува мизерията, отивам там, където е той  #Crazy

Аз пък се разболях, кашлям като магаре, направо съсипах корема от напъни  Rolling Eyes

# 121
gery добре дошла , заедно сме на 27.06.2014 г.
мойте момчета са на 4 г и 2 г та нямам много време да пиша , но засега намирам време и се надявам да съм по активна .... Simple Smile

# 122
Зравейте:)
За Майчин Дом- и аз съм се ориентирала на там, но предстои още проучване по темата:)
За кг-качила съм 3-4 общо(2 от които след празниците..), което ми се вижда много за тоя етап и сега пак внимавам с храната.Даже док ми се понакара за тия 2 кг.
Кафе пия всеки ден по 1.
Като ви чета направо нямам търпение да дойде време и за моя преглед Simple Smile

# 123
Здравейте мамчета  Simple Smile
Аз кафе до преди две седмици не пиех,защото не ми понасяше ставаше ми лошо от него.Почнах да пия по малко ,защото имам ужасно главоболие отвреме на време и кръвното ми е доста ниско напоследък.Сега си правя капучино сутрин и ми е добре.

# 124
  • София
Добре дошли на новите момичета !

chilimura - аз съм с разширени вени и ми изписаха да пия профилактично аспирин протект и да нося чорапите за разширени вени, аз си нося едни чорапогащници 200 Ден вместо тея медицински чорапи. Все се канех да си направя операция, но покрай децата нямах време и сега забременях. Каква е тази инжекция за която говориш, става ли вместо операция ?

Може би, ще изчакам до другата седмица, когато съм на преглед да питам за боядисването. Благодаря на всички , който споделиха опит.

Кафенцето много го обичам, но тази бременност хич не ми понася, разхлабва ме и ми става лошо и едно такова нервно. Миналата бременност си пиех по едно на ден без проблем.

# 125
И аз имам веничка момичета а и доста напукани капиляри по бедрата споделете как ги третирате Sad а тази инжекция как действа ?

# 126
  • София
Дубрутрууууу
какви прекрасни коремчета имате Heart Eyes пу пу пу при мен този път като че ли е по ниско Rolling Eyes а и имам усещането като се изправя и стегна, че хич не ми личи, но не мога да ходя така непрекъснато  Crazy
честито на узналите пола, а на другите търпение - юни ще не ще, ще се разбере Mr. Green Hug Peace
gery_pink добре дошла  bouquet как се радвам на всяка мама с трето или с по голям брой Party Heart Eyes Peace
chilimura от първата бременност имам една разширена на крака, която когато забременея си стои нон стоп изпъкнала, сега обаче забелязвам, че се спуска и надолу и има и нови разширения Rolling Eyes
muniiiii3 моят доктор не дава да е под 110 Rolling Eyes най - вероятно ще ти предпишат железен препарат Peace
Мики е права Peace има една приказка: '' ако искаш да срещнеш перфектния мъж, трябва да го родиш!'' Crazy и е много вярно Mr. Green
The same myself за кога ти е часа при Марков? аз ще съм там на 27
за кафето - хич не съм кафеджийка, мога да пия за компания, но е рядко веднъж на месец, два, три ... но от както забременях така ми се пие, подтиснах го и започнах да сънувам, че дъвча кафе Crazy и от тогава си пийвам по едно по някога, но пак не е често Mr. Green
mimikosan  bouquet добре дошла - ей че много близнаци си имаме вече Party Party Party да са ни живи и здрави Praynig Praynig Praynig
днес съм на преглед, дано мине добре и всичко е ОК
желая Ви спокоен, усмихнат ден и само хубави новини Praynig Peace  bouquet

# 127
BUBS_I, и аз ходя при Начев, но вече ми е невъзможно, иска ми се да ис намеря някой наблизо. Вече не е чак толкова зле м ММ. Там нацяло обновиха родилното и стаите. Като отношение едва ли има промяна, но ако си плащаш на лекар е по-друго отношението от неговия екип, кофти е като попаднеш на акушерка не от "неговите"  Simple Smile
muniiiii, генетикът ти е казал какво означават изследванията, трябва да идеш при кадърен АГ да ти направи един доплер и да ти назначи терапия. Най-сигурна работа е със следенето на АНти Ха, както BUBS_I ти е писала. 
Фраксипаринът разрежда кръвта и намалява риска от тромбози и недохранване на бебето. Не при всяка разширена вена се прилага. Има си своите странични ефекти.

# 128
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, днес бяхме на ФМ, бебо е добре, всичко му е наред, мъж е, доста напред върви - цели 9 дни, 205гр. е на тегло, 14 см. е дълъг.
Може ли да си поръчам едно синьо щъркелче на първа страница?

4%-та надежда на всички роднини за момиче замина  Joy видяха се съвсем ясно мъжките атрибути  Grinning Grinning На предишния преглед ни казаха, че 96% е мъж, ама и двете роди се надяваха на тези 4% Laughing. Да е живо и здраво, на ме ми е все едно, нали си имам и принц, и принцеса, и знам, че каквото и да е, най-важното е да е здраво.
Пуснах си и вторият БХС, не че с първия имаше проблем, но заради възрастта искаха и втория да пусна, да не би първия път прекрасният резултат да е бил грешка Joy

# 129
Леле майчициии... докато прочета всичко, трябваше да си взема още няколко дни отпуск Simple Smile то вярно, че не съм влизала от 2 седмици и половина, ама доста сте си поговорили  Hug

Е, Честита Нова Година, очертава се да е голяма за всички ни, дай Боже да е щастлива и здрава Simple Smile Честито на всички разбрали пол, на всички с добри резултати от изследвания, нека да сме все така докрая! Понеже четох и за животните сте говорили пак, и аз пак ще кажа, че съм с 2 кучета по 20кг всяко, едното ще го дам на родителите ми, защото е по-своенравно и има нужда от дълги разходки, а другото ще си го оставя, защото то принципно не иска да се разхожда изобщо, иска да си свърши работата навън за 5 минути, и да се прибере да спи и така е всеки ден по цял ден Simple Smile Нямам търпение да запозная Беба с кучето живи и здрави. Пък косми - ще си чистя, не е толкова зле положението, и като се обезпаразитява редовно вътрешно и външно няма грижи. Аз откакто се помня сме имали вкъщи куче, още от преди да се родя, и за нищо на света не бих искала да лиша детето си от близостта с животно, още повече че обожавам кучета. Брат ми като се родил много боледувал, в болници, системи, дори ръката му беше увредена от системи, не можеше да свива юмрук като дете, какво ли не са пробвали родителите ми, накрая един познат им казал, вземете си куче и всичко ще се оправи, и наистина така станало. Това било 3 години преди аз да се родя, от тогава без куче не сме оставали.

При мен иначе предстоят преглед сега в четвъртък, после ЖК на 14ти, ФМ на 15ти и... СВАТБА на 19-ти. Съответно ми е някаква тотална лудница на моменти, вчера дори ревах  Blush Иначе МАЙ чувствам вече бебето, ако не бъркам, ниско долу едно леко почти недоловимо потрепване като за секунда, преди дни беше само като лежа изпъната, сега вече и седнала. Tова ли е не е ли не знам Simple Smile Други оплаквания освен напукани зърна на гърдите нямам Simple Smile Надявам се всичко е наред и бебето е пораснало както си трябва от последния преглед преди близо 3 седмици.

Хайде това засега от мен, хубав ден на всички, и хубава година, а и честит имен ден на всички празнуващи днес!  Hug   bouquet

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 13:59 от RoseAmber

# 130
  • Шумен
Здравейте и от мен!Като гледам повечето сте минали вече прегледите и аз нямам търпение да стане утре да си видя съкровището не съм го виждала от 10.12 мноооооггооо време  Laughing
Честито на всички празнуващи!  Hug

# 131
atadar, при Марков съм на 27-ми от 15.45, ще се засечем ли Grinning
Като говорите за бебешки размери ние сме 290 гр и 17см, точката ни вече не е точка Grinning
Rose_ Amber, сватба....как ти завиждам. И аз скоро бях булка и няма такива емоции Heart Eyes  Ще чакаме снимки и разкази после.

# 132
Вчера бях на ЖК - пак не знам пол - бебето беше с гръб. Голямо любопитсво ме е подгонило.
Започнах да усещам контракции и вече съм на Магнерот и Но-шпа. Надявам се да ми помогнат.

# 133
  • София
The same myself има голям шанс Mr. Green аз съм за 14.40, но там винаги се чака по един час ... та може и да се видим Crazy

# 134
Здравейте мами! Аз отново съм болна  ooooh! , личната лекарка ми изписа антибиотик Зинат, хомеопатичката ми забрани антибиотика, не се давало АБ на бременни до 6-ти месец, освен ако не било животоспасяващо.  Незнам кой да слушам вече, с ужасна хрема и гнойни полипи по гърлото съм, температура 37.5-7. Ще пробвам с хомеопатията, ако до 3-4 дни не се подобря, вече ще взимам АБ, няма друг избор.

Общи условия

Активация на акаунт