Отговори
# 600
Михова вече била със запълнен график и за февруари  Crazy

# 601
  • София
Относно тъй наречения зимен кош, нашата количка е точно с такъв. Баткото се роди края на декември и ми се стори по-удобно да е с такъв. Но имам приятелки, чиито деца също се родиха зимата и взеха колички с един кош, с пълно легнало положение, както и имам познати с летни бебета, които ползваха зимния кош. Така че според мен и двата варианта си имат и плюсове и минуси. Минусът на зимния е, че след като се спре да се използва след 5-6 мес. и трябва да му се търси място за складиране, а си е доста обемен. Но пък може да се ползва и като легълце в началото, и като се има предвид че ще хванем летния период с доста пътувания, определено си е удобство!

# 602
Шипка, кураж! Винаги има светлина в дъното на тунела. Този явно не е бил твоя.

за количките: имам X-Lander XA с всички кошове и аксесоари и ако пак трябва да избирам пак на нея ще се спра.

за кърменето: и при мен беше доста тежко отначало - препълнени гърди, спящо бебе. Но бих отбелязала, че успешният ми 1-годишен кърмачески стаж се дължи на големия ми инат и огромната подкрепа от мъжа ми.

Тайно да се похваля - май ще имаме момче, но ще потвърдя след ФМ.

# 603
# 604
кое??? няма нищо на линка !

# 605
шипка и от мен една съпричастна прегръдка.

Можете и мен да ме изтипосате на главната страница с термин 29 Юни и едни сини гащи Simple Smile толкова ми се искаше момиче, че имам толкова роклички от каката, но сега като разбрах, че е момче и много му се зарадвах. Само дето нямаме никаква идея за име на момче  Confused

Той на 29.06 си идва с името си - Петровден Simple Smile

# 606
Вие на това кореми ли викате?  Laughing Хайде да не показвам моя търбух.
За количката вече изказах мнение, ваничка още не съм мислила, може и да си я нарочим за подарък от някои от приятелите, които ще ни питат какво да вземат.
Вчера бях при Сигридов, да дам и аз отчет, всичко е чудесно, много дълга лекция ми дръпна за причините, поради които не е съгласен да се взима Магнерот и желязо и сега ще ги спирам.

# 607

Можете и мен да ме изтипосате на главната страница с термин 29 Юни и едни сини гащи Simple Smile толкова ми се искаше момиче, че имам толкова роклички от каката, но сега като разбрах, че е момче и много му се зарадвах. Само дето нямаме никаква идея за име на момче  Confused

Абсолютно и то много хубаво име!

# 608
  • Пловдив
Mometo*,защо според него не трябва да се взема Магнерот?

# 609
Mometo* защо и желязото не препоръчва да се взима?

# 610
  • София

Абсолютно и то много хубаво име!

Така е , ако дойде на 29. 06 ,бебето само ще си избере името. И двете ми деца са родени 37 седмица, сега ще видим Simple Smile

# 611
Магнерот - абсолютно излишен бил и не помагал за нищо. Имало 2 вида контракции - "добри" и "лоши", магнеротът по никакъв начин не премахвал вторите, а първите са нужни за тонуса на матката и съответно за по-лесно раждане.
Желязото - обясни го на много високо ниво от био-химията, няма да мога да го възпроизведа, даже и опростено, но най-общо - ако се налага прием на желязо, то да е след 28 г.с. Дотогава ми каза - по 150-200 мл. сок от червено цвекло на ден + чаша чай от коприва с изцеден лимон в него - така ще си вдигна хемоглобина.

# 612
  • Пловдив
добре де,но ако имаме от "лошите" контракции какво правим?

# 613
Той каза, че тях ги третирали по друг начин, не разпитах по какъв.

# 614
Здравейте, момичета!
От едно известно време чета, вече реших, че е време и да пиша!
Чакаме второто си момиченце на 17.06 (може да ме впишете на първа страничка с един розов щъркел) Имаме си кака на 1 г. и 3 месеца и с нетърпение чакаме малката бебка   ylinfant Заради нея не ми остава много свободно време, но се надявам за сега да успявам редовно да се включвам по темите Simple Smile
Бебка върви 1 седмица назад, та ми е малко притеснено, но и аз и лекарката го отдаваме на това, че доскоро повръщах много. Като забременях бях 60 кг., стигнах до 54, а сега вече съм 57 Simple Smile А коремът ми върви много по голям в сравнение с предишната бременност.
Гледам, че обсъждате количките - аз имам Чиполино Лумина от каката и мисля да си я ползвам, не е мръднала, но пък ще си купя слинг за моментите, в които и тя ще иска да се вози.
С кърменето имах проблеми, разраниха ми се зърната и накрая се предадох и започнах да се цедя и да давам с шише. Не го препоръчвам като вариант, но пак е по-добре от АМ. Този път съм твърдо решена, че ще се справя по-добре, че с две деца няма да имам много време да се цедя. Помпа си бях купила такава http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11700&cat=16 по препоръка на една приятелка и се спрявях доста добре с нея, но на няколко пъти и се спука балончето и си купувах нова, накрая я спряха от внос и си взех на Томи Типи, но с нея не се спрявих изобщо и започнах на ръка да се цедя. Сега съм решила ако стигна до помпа да си купя електрическа, но се надявам да не ми се налага Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 15:12 от mimeto_slavova

Общи условия

Активация на акаунт