Отговори
# 240
Вие като мислите за раждането, взимате ли под внимание местоположението на болницата на какво разстояние е от дома ви?
Аз не - моята е на около 150 км от вкъщи  Mr. Green

Не са ли много? Няма ли да родиш докато ги пропътувате  Embarassed  newsm78
Ще ми е първо раждане и нямам идея колко е времето от първия "знак" до фактическото започване на раждането, но много ме плаши мисълта да имам примерно половин час до избраната клиника, в пиков час до Вита може да пътувам и много повече  Tired

# 241
little.angel, аз живея в Карлово.
delfin4e19, шийката може да се премери с ехограф или на магарето. Важно е да се следи, защото понякога се скъсява и трябва серклаж.
Оказа се, че бебето е по-деликатно от кака си и тези неопределени движения са били от бебето. Днес малко по-ясно даде знак.

# 242
Gaggi, планирам месеца преди термина да го изкарам в Сф, където е клиниката.
Направих и аз първата поръчка за бебо  Blush От един сайт, в който има в момента 40% намаление - 2 бодита, 1 чифт дънки и 2 чифта ританки.

# 243
Gaggi, планирам месеца преди термина да го изкарам в Сф, където е клиниката.
Направих и аз първата поръчка за бебо  Blush От един сайт, в който има в момента 40% намаление - 2 бодита, 1 чифт дънки и 2 чифта ританки.
Споделяй бързо сайта  Mr. Green

# 244
  • Варна
А някой поръчвал ли е от тук дрехи, или поне отзиви някакви?
http://direct.asda.com/george/womens/maternity-clothes/D1M1G20C19,default,sc.html

В бебешките категории има симпатични дрешки на много приемливи цени. За тях знам от познати, че са качествени, но личен опит нямам.

# 245
  • Варна
Здравейте момичета ,

да се похваля снощи ходих на 4д в чуденето между Майчин дом и др Балев от Темелков - с много добри препоръки от моя позната се озовах в Добрич при др Стоилов .

Ще си имаме момиченце  stork-girl newsm30 /много съм развълнувана/ newsm44

Споделям прекрасни моменти , много добър специалист също така има много хубава апаратура.През цялото време ни обяснява какво точно виждаме в момента записа ни и диск с клипчета Heart Eyes

Препоръчвам с две ръце и един крак  Laughing на всички имащи възможност да пътуват или са в района да отидат. coolcool

П.С.Да помоля да ме прибавите на първа страничка с  термин 06.06.2014

# 246
The same myself - http://www.miniprix.bg/, но промо-то е до 21:00.
Честито на всички, видели цвета на гащите, но най-вече заради добрите резултати - да са ни живи и здрави бебоците!

# 247
Хайде да се отчета и аз  newsm44 Всичко ни е наред и да се включа и аз сред розовите гащи! Много сме щастливи. Може ли на първа едно щъркелче и май съм объркала термина - бил 14.06, а не 16.06  Embarassed

http://www.sheynovo-ag.eu/no.html
По това съдя, че в Шейново си имат неонатология  newsm78

Миналата година точно от там ме изпратиха в Майчин дом - тъй като вероятността да родя преждевременно беше много голяма, а те не можели да поемат бебето  Shocked Съмнявам се да имат истинска неонатология...

Много странно за отзивите за Майчин дом?! Аз останах с други впечатления, но мизерната обстановка е факт. Най-добрата ми приятелка роди във Вита и беше много доволна - била е като на хотел. Ако нямате проблеми с бременността и всичко е наред, Вита е добър избор.

# 248
Gaggi моето първо раждане продължи 22 часа ,имах 7-8 пъти да ида и да се върна до Шейново ,а не ми е близо хич  Joy.Казха ,че съм била по учебник за първескиня ,много я мразя тази дума  Close . Искма да кажа ,че имаш предостатъчно време да стигнеш до желаната болница.
Шейново имат и винаги са имали неонатология ,но местя по -сериозните случай към Майчин дом поради факта ,че там има по- голям бр. и по -добри неонатолози и специализирана техника.Родилки от цялата страна идват МД точно заради кадрите...
Почвам и аз да се оглеждам за дрешки.Чакам си само ФМ на 17.01 за да почна розовата инвазия  smile3508
До преди малко гледах филм за бременноста и раждането по Дискавъри и така се разувствах ви казвам...  newsm45

# 249
Здравейте момичета ,

да се похваля снощи ходих на 4д в чуденето между Майчин дом и др Балев от Темелков - с много добри препоръки от моя позната се озовах в Добрич при др Стоилов .

Ще си имаме момиченце  stork-girl newsm30 /много съм развълнувана/ newsm44

Споделям прекрасни моменти , много добър специалист също така има много хубава апаратура.През цялото време ни обяснява какво точно виждаме в момента записа ни и диск с клипчета Heart Eyes

Препоръчвам с две ръце и един крак  Laughing на всички имащи възможност да пътуват или са в района да отидат. coolcool

П.С.Да помоля да ме прибавите на първа страничка с  термин 06.06.2014

Хахах Мufa, д-р Стоилов е моя следящ лекар, за който разказвах преди време, че съм на цялостен абонамент за бременността за 300лв  Mr. Green
Аз също съм много доволна за сега, макар че тъй като не съм от тук и не ги познавам много лекарите, направо малко на слуки го избрах. Дано не ме разочарова занапред... и на мен той ми съобщи за пръв път новината за момиченце  Wink

# 250
Добър вечер на всички:)
Честито на всички узнали пола:)
Да ви се похваля от няколко дни усещам много бебето, много е вълнуващо. Постоянно ме побутва отвътре.. май ми се сърди, че много кашлям:)
 Момичета, а как ви е хемоглобина?

# 251
Мики събуди любопитството ми с тоя дискавъри канал проверих ще дават повторение в 1 ч. Ооо ще го гледам задължително  newsm68 Kissing Heart благодаря ти  bouquet

# 252
Здравейте, момичета!!!  Mr. Green Честита Нова Година!!! Пожелавам ви много здраве и усмивки през новата! Много се радвам за всички хубави новини - продължавайте само така!

Ама как изписахте толкова много?!  Shocked Shocked Shocked Оказа се, че съм започнала с празниците от средата на миналата тема и от три дни чета  #Crazy

Изпуснала съм много от коментираните теми, за това ще споделя малкото новости около мен.

Вчера бях на преглед, не бях ходила от 13.12. и вече се побърквах - там ли е бебето...не е ли...  Е, там си е Simple Smile Расте... Казаха, че е момиченце  stork-girl  Grinning Прегледа беше много подробен - гледахме (някой виждахме след обяснения  Laughing) костите на ръцете, краката, на пръстчетата, гръбнака, коремната кухина, сърцето, стомахчето, мозъка, лицето, устните... беше много интересно, чак се чудя какво остана за ФМ следващия път Simple Smile Всичко е наред, плацентата е високо...

Физически вече се чувствам добре, край с гаденето и тестеното Simple Smile Ще се опитам да хапвам по-разумно и полезни неща.

Иииии...от вчера започнах да тренирам пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бях на фитнес, тренировката беше лека, но за това пък аз си се задъхвах и днес имам мускулна треска  Joy Ааа, и ме премериха - на кг още съм си старите, но продължавам да "преобразувам" активно тегло в мазниники  Laughing Но, от Декември до сега съм качила само 0,4%, което общо от началото прави 2,5% нагоре, което не е най-трагично...

Днес бях на гимнастика за бременни тук:

http://www.fitbabyhotmama.com/

Доволна съм - натоварването е умерено, не е мудно и бавно като йога (не че, съм ходила  Rolling Eyes) и предполагам, ще се увеличава, като напредвам. Днес бях в час, който комбинираше гимнастика за бременни и възстановителна след раждане, така че имаше и няколко бебчета из залата Simple Smile Единствено, ми се стори леко хладно...ще се обличам повече следващия път. А, мускулната треска е още по осезаема - едва качвам стълби  Crazy

Лелеее, какви готини коремчета сте качили! Страхотни сте Simple Smile Моето все още варира в зависимост, колко съм хапнала, но никой не смята, че съм бременна  Thinking И днес в залата, се учудиха, че съм 16-та седмица, пък мен ако питате си ми личи доста...и като ви гледам какви сте слабички всички се чудя как ви личи повече от колкото на мен  newsm78

Вече има купени колички, дрешки...браво на вас Simple Smile аз още не съм взимала нищо...

По-рано в темите atadar беше предложила да организираме софийска среща. Какво става с тази прекрасна идея?  Rolling Eyes

Хайде, стига съм досаждала  Simple Smile Лека нощ на всички!!!

# 253
Много е относително кога ще започне едно нормално раждане. От първите болки до самото раждане имах не повече от 1 час  Simple Smile за първи път ми беше.

# 254
Здравейте момичета ,
Ще си имаме момиченце  stork-girl newsm30 /много съм развълнувана/ newsm44
Супер новини, честито и мерси за информацията.
Предполагам, че става въпрос за гр. Варна. Само, че Балев не прави 3Д или 4Д, той си гледа на обикновен ехограф.
Искам да попитам за какво е изследването на 4Д, за ФМ или просто да си видиш бебето и кога се прави? Ако е възможно и да споделиш цена за консултацията  Peace

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 10:10 от Lidkata

Общи условия

Активация на акаунт