Отговори
# 225
  • София
до-ре-Ми и аз си търся йога за бременни, само чакам доки да каже ДА за гимастиката другата седмица на прегледа. Ако може сподели координати и повече инфо.

# 226
до-ре-Ми права си. Чудех се дали всички пускат рубеола, да не би да изпусна някое изследване  Simple Smile

# 227
the Faith, добре дошла  Hug
С теб не бяхме ли в една темичка и с първите деца?  Grinning

Относно статията, аз я четох в ФБ. Разбрах, че животът наистина е чудо. Но и аз се вкарвам в някакви филми, тъй като всяка бременна с или без предишни проблеми, си има някакви страхове. Наистина не на всеки би му било приятно да я чете в момента.

Дрехи за бременни имах 2 панталона, единият ужасно удобен, закупен от Продавалник. С него си изкарах почти цялата предишна бременност. Но с глупавата си глава взех, че го изхвърлих при едно местене  Crossing Arms Сега май ще посетя наличните китайски магазини за клинчета.
Тук ми казаха, че не правят цито по време на бременност...Иначе се прави пак веднъж годишно, а аз не съм правила от предната бременност. За мой срам дори не съм ходила на гинеколог след раждането  Embarassed

# 228
И аз днес открих, че има йога за бременни при нас (в Добрич). Ходи ми се, ама ми е странно малко май, защото ще съм сама. Всичките ми познати вече родиха... и сред вас не се появи някоя съгражданка, та си нямам другарче. Все пак май ще се престраша, макар че никога не съм посещавала подобни места. Тази йога според вас поддържа ли фигурата, т.е. набляга ли се на физическите упражнения или ще да е по-скоро нещо духовно, медитиращо? Извинете за невежеството, но наистина не съм наясно с тази сфера.

# 229
addy_1 и на мен тук една докторка ми каза, че не се прави цито по време на бременност, но тя още толкова глупости издрънка, че някак не й се вързах. Следващия лекар, при когото отидох, каза че това е абсурд и е задължително да се направи цитонамазка. При него излязох 1-ва група, което ми се видя странно, при все, че ми го каза само по телефона + последните няколко съм била все втора; и реших да проверя пак - в МД направих още една и се показах ПАП 2. Равносметката е общо 2 цито за първите 3 месеца, след това не съм правила, не знам дали ще ми направят пак.

BUBS_I моите колебания за раждане сега са между Майчин дом и Вита. На нито едно от местата си нямам "харесан" лекар, може би ще трябва да започна да пробвам  Thinking Мислех много за Дяволов, но прегледа при него е 90лв., което за сравнение с преглед при всички други специалисти, за които съм се интересувала, ми се стори прекалено и ме усъмни, че цялостно отношенията ни ще бъдат твърде меркантилни и само това ме отказа  Rolling Eyes не знам дали съм била права...

Вие като мислите за раждането, взимате ли под внимание местоположението на болницата на какво разстояние е от дома ви?

# 230
  • Шумен
За цитото и аз да си изкажа мнението според моята лекарка се прави дори е задължително както и според мен но на по късен етап от бременноста 5-6 месец някъде поне така ми каза моята е от миналата година от февруари и сега март може би пак ще си пусна

# 231
  • Русе
За много години, момичета!

Аз изобщо не съм разбрала, че има нова тема. По празниците ме тръшна някакъв вирус. Не се разминах без антибиотик. Имах ужасна кашлица, която ми докара болки и още си пия магнерич.  Sick

Mary_Angel,*mama*na*viki* , когато кажете за среща съм навита. Аз мога и през деня в делничните дни да изляза. Може пък някоя събота или неделя, ако пък ви е по-удобно.

# 232
Да отбележа за протокола -  бях дарена с няколко горди и силни ритника днес! Simple Smile
Относно чуденето за болницата - най-сериозния фактор за мен се явява имам ли доверие на докторите (или избрала ли съм конкретен) там, не толкова на какво разстояние е. Майчин дом си е болницата с най-много родени бебета, там си работят много добри кадри (но не мога да твърдя най-добрите ли са). Лично мое мнение (подчертавам лично) е, че голяма част от тях са такива грубияни и касапи, именно заради този конвейер там. От втора ръка чувам само негативни отзиви за това място (относно самото раждане, отношение, условия, в които държат бебетата, липсата на информация и какво ли още не). Вита ми беше похвалена от приятелка, отделно и от близка, която роди и двете си деца там, каза, че би потретила отново там. Всеки преценя, аз  лично избягах от Майчин дом. Не искам да прозвуча като рекламно лице, подчертавам само моето мнение. Simple Smile
Прекрасна бременност на всички!   bouquet

# 233
Здравейте мами.
Аз днес бях на преглед.Всичко върви нормално станали са по 200 гр. и ще си имаме две момченца  newsm05 stork-boy stork-boy
Взеха ми микробиология.На 3.02 съм на ФМ.Шииката ми е 6 см и докторката каза че ако всичко върви нормално до рая ще се износим до термин и няма да има нужда от секцио.Амам незнам признавам си малко ме е страх от нормално раждане и то на 2 бебета.Но както каже доки така.Станала съм 62.800 кг. това са си 6 кг от началото а не ми личат кои знае колко.Дрехите от преди ми стават само дето по трудно се закопчават.За сега съм си накупила клинчета и някоя друга по голяма от моя размер блузка.
А и ми изписаха магнерот 3x1 и маи ще си го пия до края че при близнаците имало много контракции като натежат.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:32 от lili_rado_

# 234
Здравейте,да се разпиша и аз в новата тема.Напоследък май във всички теми само с разписването минавам,за друго време няма ooooh!Все се намира някоя простотия която да ми е на главата,я болест ,я друг проблем,днес пък водих малкия ми мишок да му оправят бубата,че беше залепнала...изобщо унесена в проблеми и работа,няма да разбера май кога съм влязла в 9 м.,а така не искам да свършва тая бременност.Имам толкова ангажименти и все си казвам,"има време май месец е далеч...".
Това е от мен.Който може да си кара бременността почивайки си вкъщи и спокойно,да го направи.На мен за трети път не ми се отдава #Cussing out

# 235
Вие като мислите за раждането, взимате ли под внимание местоположението на болницата на какво разстояние е от дома ви?
Аз не - моята е на около 150 км от вкъщи  Mr. Green
kalona - директно до Бг няма доставка от сайта, но можеш да направиш поръчка чрез фирма-посредник с адрес в Лондон, която после да ти достави до твоя град чрез Еконт. Има такива теми във форума, доста подробно са обяснени нещата.

# 236
Аз не - моята е на около 150 км от вкъщи  Mr. Green
kalona - директно до Бг няма доставка от сайта, но можеш да направиш поръчка чрез фирма-посредник с адрес в Лондон, която после да ти достави до твоя град чрез Еконт. Има такива теми във форума, доста подробно са обяснени нещата.

благодаря!

# 237
lili_rado_ 6см трябва да е повече от много добре  Simple Smile
Моята само веднъж са ми я мерили, беше 3см и ми казаха, че е ОК  Thinking

# 238
Момичета какво представлява меренето на шийката на матката ?

# 239
И на мен ми е чудно как е толкова дълга при все че имам един кюртаж,но явно доктора дето ми го прави си е свършил работата както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт