Отговори
# 540
# 541
Момичета, ето ни и нас. В в 18 г.с сме, но пупата драстично расте  Laughing Все още си нося старите дънки и дрехи, само едното копче разкопчавам. Въпреки това, нямам търпение да си купя първите дрехи за бременни!  Hug Все още не знаем пола, тъй като нашето мишле продължава да се крие  Crazy Вие започнахте ли да купувате дрешки и други неща за бебоците ? Аз толкова много искам да започна, но винаги когато стигна до детския сектор си казвам, че е още рано и се обръщам  ooooh! 

# 542
 Sani4ka_
относно количките аз съм се спряла на espiro atlantik в лилаво гледах я на живо и имам добри впечатления а и отзиви чета .Първата бременност бях с триколка страхотна количка лесно маневрена беше на cangaroo гумата се въртеше на 360 градуса

# 543
  • Русе
Simple Smile Много сладки коремчета, момичета!
Sani4ka_, аз бих ти предложила да се разходиш по бебешките магазини и да ги видиш и пробваш на място количките. Видях, че си от Варна, поне там имате голям избор.  Peace
Аз лично ще си ползвам количката от сина ми, на Jane. Бях я избрала след много четене на отзиви и накрая все пак отидохме до Варна за да я видя и пробвам. За мен беше важно да е лека, стабилна и маневрена.
Русенки, аз съм за среща събота или неделя. Обикновено неделята ми е по-спокойна, защото сина ми е при някоя баба. Мога и в събота след 17 ч. Simple Smile

# 544
  • Pb
Sani4ka_, колкото хора питаш, толкова различни мнения ще чуеш за количките. В крайна сметка, ако искаш нещо качествено, но бюджетата ти е ограничен в продавалника има добри предложения.
Някои от отправните точки, от които може да започнеш с разсъжденията "каква количка да взема" е колко ви е голям багажника на колата (ако ще пътувате често) и дали ще се събира в асансьор (ако ползвате такъв). Само тези 2 пункта може да наложат да се откажеш от определени модели.

Марти, аз си пазарувам за бебо. Първата бременност се престраших в 7-я месец.

# 545
Здравейте, момичета!
Честито на всички узнали пола:)
Коремчетата растат и стават по-хубави:) Aз мисля, че все повече усещам човечето в мен. Особено в легнало положение. Но нещо ми се появиха киселини и са малко неприятни. Вие имате ли?
Аз още нищо не съм купувала за бебето, рано ми е като че ли. Има време.

# 546
  • Варна
елхичка Права си. За бюджет не съм си поставила лимит,но да е на разумна цена,1000 лв не ми се дават. А за теглото и големината,трябва да гледам нещо леко , живея в къща където без кола не мога да изляза и ще има едно сгъване и пребиране всеки ден.... Ще разглеждам,засега събирам информация  Wink

# 547
Здравейте бъдещи юнски мами Simple Smile Моя термин е 17-ти, в София живеем, но вероятно ще прекараме първите 3 месеца на бебо в Бургас при родителите ми. Още не сме научили пола, а аз тръпна в очакване да знам да пазя ли дрешките на какта или да купувам сини  Laughing Имам от ено известно време някакво течение ли да го нарека - бельото ми е все влажно и в един ден преди седмица имах страшен сърбеж, който отмина при измиване. Дали е нормално - да не са някакви гъбички Thinking Чудя се дали е спешно или да си дочакам консултацията за изследване.

# 548
Здравейте, момичета!
Честито на всички узнали пола:)
Коремчетата растат и стават по-хубави:) Aз мисля, че все повече усещам човечето в мен. Особено в легнало положение. Но нещо ми се появиха киселини и са малко неприятни. Вие имате ли?
Аз още нищо не съм купувала за бебето, рано ми е като че ли. Има време.
киселините и аз ги имам от всичко и ще звъня на доктора да го попитам какво да вземам днеска пропуснах .а за пазаруването аз още нищо не съм купила

# 549
  • Варна
За жалост при мен нещата не се развиха добре. Много ми е тъжно и неприятно да напусна темата, но желая на всички ви успешна и безпроблемна бременност и здрави бебета през лятото!
Надявам се с част от вас да се засечем отново, в друга отчетна тема.
Беше ми много приятно и полезно да споделяме мнения...

# 550
Шипка, много съжалявам:( Какво се е случило? Много ми стана тъжно..
Кураж и много прегръдки Hug

# 551
Шипка, искрено съжалявам за случилото се! Cry  Имаш нашата пълна подкрепа! Hug

# 552
Шипка много съжалявам,горе главата.
За киселините имам отвреме на мреме и то като прекаля с тестяното.Оправям се с ябълка или лимон,вода и кафена лъжичка сода-пие се докато кипи от содата и до 15 минути ми е минало.
Моите мъници имамчувството че не спят постоянно ме шутират.С покупките за сега сме с количка само но съм си харесала много неща и ще започна лека полека да ги вземам.

# 553
Шипка,съжалявам и кураж.Имаш подкрепата на всички нас.Успех занапред,и пожелания скоро да си в отчетните теми тук,с прекрасна новина. Sad

# 554
  • Шумен
Шипка съжалявам...каквото и да кажа ще е излишно... Hug

Общи условия

Активация на акаунт