Модни консултации - 5

• 78 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София по рождение
Леле Foncé каква красотаа. А обеците - уникални /особено пърните и третите/
В къщи - клинчета, анцузи, памучни топове

# 16
  • Варна
Foncй, първите обечки ми харесаха най-много

+1 Peace

# 17
Radost Nezemna, вкъщи нося памучни спортни долнища, дънки, тениски и суитчъри.

И аз така се нося.  Simple Smile Събота-неделя гледам да съм с дънки, че ми е по-лесно като ще се излиза.

Фонсе, първите и вторите ми допадат много.

Годдес, исках да те питам дали имаш снимка в цял ръст как ти стоят тези сникърси, които показа в една друга тема (черно бели мисля че бяха)? Много ми харесаха, но искам да видят как стоят реално,само ако ти е възможно разбира се!   Peace

# 18
Здравейте, страхотна тема! Искам да ви попитам този тип пола с какво може да се носи отдолу? Взех си почти същата, но в сиво и нещо не мога да реша с какво да я нося.  Laughing

# 19
За чорапогащник и обувки ли питаш? Предполагам с клин няма как да стане ...  Hug

# 20
Здравейте, страхотна тема! Искам да ви попитам този тип пола с какво може да се носи отдолу? Взех си почти същата, но в сиво и нещо не мога да реша с какво да я нося.  Laughing

С чорапогащник бежов на цвят, спортно елегантна ризка и полувисоки обувки, според мен.

# 21
  • Пловдив
Foncé, имам предвид нещо такова:

+целувките и животинките на Моринга

Имай предвид чантите ти да имат дълги дръжки ще ти е по-удобно, самото ту-ту има достатъчно обем и е хубаво ръцете ти да са свободни. Когато си седнала и тръгваш да ставаш, заглаждай задната част, ако тюлът ти е твърд и хубав както и тафтата отдолу се пречупват и трябва да ги потупаш иначе дупето ти ще лъсне /от личен опит ти го казвам, при положение че воето туту не е минижуп, а си е до коляно/

Вкъщи стоя с анцуг, пуловери, трикотажни блузки, потници, дънки - определено търся удобството, а не фИешън-а, при положение, че минавам в графа кокона.

# 22
Аз пък имам "спортно" туту и го нося с клин, кецове, тениска и кожено яке, нещо такова е моето http://www.shopmania.bg/damsko-biel-o/p-pola-tutu-s013-6861773. Много ми е удобно и много се харесвам  Peace
Честно казано тези ми идват малко претенциозни и не знам за къде е подходящо да се облечеш така. Хареса ми мацката с новогодишното туту, за такъв повод е идеално, но да се спретнеш за работа, по магазините или на кафенце... или вечерно излизане,  не ми се връзва. Всъщност в моето си ежедневие не го виждам тоалетчето  Peace

П.П. http://m.jenite.bg/Туту-поличка-как-се-носи-това-_l.a_i.275031.html милион и една комбинации за всеки вкус Wink

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 23:25 от Бейби

# 23
Десиссслава, чантата с колата много я харесах  Heart Eyes

Бейби, и аз в моя живот не си представям такава пола, но виж ако съм Кари Брадшоу и се фръцкам из баровете на Манхатън, сигурно все някак ще влезе в употреба  Crazy В България, както се беше показала Десиссслава ми хареса за дискотека, може би, когато е в черно не е чак толкова претенциозна, аз вече показах как ми харесва - бих я облякла точно за някое по-... така заведение - било то ресторант или клуб, знам ли ...

И аз да кажа, вкъщи си ходя с анцуг, спортни блузки, горници, тениски (взети "назаем"  Whistling от гардероба на ММ), лятото с роклички или шорти и потник ... не готвя по жартиери и домашните ми чехли не са на ток  Joy

# 24
Десиссслава, чантата с колата много я харесах  Heart Eyes

+ 1 Simple Smile

VikS94, сивата пола с черен или цветен чорапогащник? Thinking

# 25
какво ви притеснява татуто? През деня и на мен ми идва повече, но аз моето(черно, до коляното) го нося на клуб, дискотека. Като се има предвид, че съм консерва, доста удобно се чувствам с него

# 26
Момичета, бихте ли ми помогнали в избора на топ: не мога да реша между това и това

# 27
  • Canada
Благодаря на всички момичета, които се включиха по моите въпроси  Hug

Десиссслава, много ценни съвети  Hug Моята ще е малко над коляното, изключително рядко нося нещо по-късо  Flutter

Осъзнавам, че цвета и модела са леко претенциозни, но реших да подтисна този път рефлекса си за черно  Blush Прегледах и сравнявах десетки модели и този ме грабна точно с различността си, а от това което виждам на снимката и изработката ми се струва добра. Сигурна съм, че с подходяща комбинация тази претенциозност може да бъде балансирана. Обещавам да покажа на живо като я получа  Peace

ExquisiteS, и двата са много интересни, но вторият ми допада повече  Flutter С какво смяташ да ги комбинираш?

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 03:12 от Foncé

# 28
  • в Кошера
Moringa, мерси за темата!   bouquet

ExquisiteS, пепита ми харесва повече.  Peace Пък и е по-лесен за комбинации.  Peace

# 29
Здравейте! Simple Smile ExquisiteS и на мен втория топ повече ми харесва.Да си задам и аз питането  Wink с какви блузки  носите дьнки тип шалвари не с много дьлбоко дьно.

Общи условия

Активация на акаунт