Отговори
# 615
Мерси,Ивче  Hug Hug Hug  Тя за лекото ще е лека,само дано устискам да не задремя по някое време  Laughing  Аз уж имам тренинг,че съм откарвала до 4 часа в темите  Joy
пусни си слънцата ако имаш как, ако не почваш да четеш темите и така ще се държиш будна Laughing

# 616
  • В света на мечтите... ❤
Мерси,Ивче  Hug Hug Hug  Тя за лекото ще е лека,само дано устискам да не задремя по някое време  Laughing  Аз уж имам тренинг,че съм откарвала до 4 часа в темите  Joy
пусни си слънцата ако имаш как, ако не почваш да четеш темите и така ще се държиш будна Laughing

А,аз имам пиколо на смяна с мен,така че има с кой да си бърборя,той каза,че ще играем после не се сърди човече,че на това обичал да играе  Laughing

Тери
,мерси,миличка  Hug   love001    Как си изтървала пицата заради Слънцата  Laughing ,другия път си крадваш едно парче за по-късно  Peace

# 617
  • Керодиспансера

# 618
# 619
Дани миличка лека работа ти желая
Пепино отказвам от пицата защото хапнах пък и ме чака бал накрая няма да влезна в роклята  Joy
Ох,толкова съм уморена три дни имам под ред седем часа  ooooh! и два дни под ред проектираме някакви къщи кат пълни идиоти  ooooh! че накрая ми писа четворка щото банята ми била с паркет  ooooh! Cry

Момичета аз се отеглям  Hug
Ще си пусна някой филм и заминавам да сънувам Керем

Лека нощ ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 620
Диди  spoko не се ядосвай мила, отиди да си легнеш да си починеш и утре с нови сили hug  пожелавам ти лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

# 621
  • В света на мечтите... ❤
Mерси,Диди  Hug Heart Eyes Hug  Лека нощ на теб и разкошни Керемски сънища  smile3524 smile3524 smile3524

# 622
# 623
  • Под Сините камъни
Диди лека нощ и от мен мила.
Значи с теб двете ще си даваме кураж да не хапваме такива калорични храни  Mr. Green
И аз ви пожелавам лека нощ.Отивам да се баням и после в кревата,че утре пак на тръстиката

# 624
  • Керодиспансера

# 625
Пепи  Hug лека нощ и хубави сънища Hug  Heart Eyes Hug

И аз ще се оттеглям вече и ви пожелавам лека нощ и хубави сънища на оставащите Hug Heart Eyes Hug

# 626
Привет мили девойки, красиви, ненагледни, слънчеви, засмени.
Докато ви изчета чок зор видях, ама нейсе.
Ай Пепи, ама пицата разкошна, позабърсах брадичката, че потекоха едни... да не ти обяснявам.
И фрагманче си имамеее.... и ми хареса даже. Според мен Мелиска - глиска нищо няма да разбере защото Керемчик ще се погрижи, но си мисля, че тази сцена с телефона ще е края на серията.
Тинче Благодаря за превода   bouquet  bouquet

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде и от мен лека нощ Hug Hug

# 628
Привет на всички Hug Hug Hug
Ох,какъв фрагмент си имаме само dancing dancing dancingвдигнами настроението на мак,както бях задрямала.А дано да я открие Мелиската тази "тайнствена"дама по бързо,е ще има малко драми,ама после всичко ще се оправи.Ама не ми се вярва толова лесно да я намери,а и кермчик не е чак толкова глупав и кой знае какво е намислил пак.Все пак е Керем Сайер и нищо не му обягва.Между впрочем Мелис доста нахъсана ми се вижда,явно няма да изпада  в анорексична криза а ще се доказва колко е изобретателна.
Ох,не мога да се спра да го гледам този фрагмент и да му се кефя.
Тинче Heart Eyes,Вани Heart Eyesблагодаря  bouquet
Пепи Heart Eyes,голямо изкушение си ни поднесла,ама и аз се опитвам да съм на диета,така че само ще и се възхищавам.
Иве,значи днес си стартирала деня си добре,завиждам ти.Честито и да си ги носиш подаръците със здраве.
Дани Heart Eyes,лека смяна мила.

# 629
Ехооо,здравейтее  Hug

Дани,лека работа или приятно сърфиране из темите  Whistling  Hug

Диде,ама ти пък паркет в банята...нали ще се надуе и надигне от влагата бе къз  spoko...не се сърди на даскалката,следващия път по-внимателно и 6 ще ти пишат  Hug Hug Hug Ти какво учиш,че проектираш къщи  Wink моето средно образование е стр. и архитектура  Crazy Като си спомня и аз от разсеяност какви глупави грешки съм правила  ooooh! и как ме е било яд на мене си после  Banghead

Тинче,мн благодаря за превода на фрагманчето   bouquet

Пък то си е супер...ама тази Мелис глуха ли е,тъпа ли е  Blush нали Керем казва по телефона обръщение Зейнеп...тя пак щяла да я търси  ooooh! или хич не загрява,че е тяхната Зейно  Whistling ама и според мен тя още преди доста серии се усети на къде бие Керо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт