Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая какво си позволява бе,Керо лудо влюбен в нея и показва,че е ,и тя има претенции ,че е мамена  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакай, чакай... Керем го казва на Зейнеп по телефона Mr. Green Mr. Green НИКОГА няма да го каже на Мелис  Joy Joy
Аз ли не те разбрах  newsm78 newsm78 newsm78

Сарказъм джанъм ,имам в предвид,че точно ,че и показва тъкмо обратното тя какви претенции има с какво право е тръгнала да рови  и да се чувства лъгана след като и се показа ясно,че от съжаление е с нея  Crossing Arms

# 646
Мише, редактирах си поста. Чакай да се самоцитирам  Joy Joy

Керем не е толкова тъп  Peace
Или е изтрил обаждането , или има код, или ще се появи преди да е видяла  Joy Joy
Ако я хване с телефона му ще я направи луда  Mr. Green Mr. Green

Аз ако съм на Мелис като го чуя така да се обяснява на друга ще го зарежа и дори няма да му обяснявам защо. #Crazy #Crazy А тя стой и като разбере, коя е , какво ? Ще изяде още един буркан нутела  Joy Joy Joy

[/i]

Ирче, аз понеже не се изсмя или нещо такова  Joy Joy Joy
Верно е голяма наглост  Sick Sick Sick

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Теро-Реро,защото се ядосах как ровичка и бях набрала по инерцията  hahaha hahaha

# 648
  • София
Тери, видях редакцията  Peace Сега те разбрах  Peace

# 649
Теро-Реро,защото се ядосах как ровичка и бях набрала по инерцията  hahaha hahaha
Как ще ме изкефи да я хване  Joy Joy Joy Joy Той как "обича" така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 650
  • София
Теро-Реро,защото се ядосах как ровичка и бях набрала по инерцията  hahaha hahaha
Как ще ме изкефи да я хване  Joy Joy Joy Joy Той как "обича" така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще му даде повод за един бърз финал на "връзката"  Mr. Green

# 651
Ама и Керем, вместо да се оплаква на Зейнеп, че е с момиче, което не обича да се раздели с нея  ooooh! Ето, Зейнеп се раздели с Баръш и не й дреме особено в какви депресии е изпаднал  Joy Joy Joy Joy Да вземе З да се върне при Б и ще му дойде акъла на К  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
  • София
Според мен така по-скоро държи М. под око, отколкото да се притеснява да скъса с нея  newsm78

# 653
Според мен така по-скоро държи М. под око, отколкото да се притеснява да скъса с нея  newsm78
В смисъл? newsm78

Ще му даде повод за един бърз финал на "връзката"  Mr. Green
Ама трябва да й подари и 2 буркана Нутела  Joy Joy Joy Joy

# 654
  • В света на мечтите... ❤
ДАНИ Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes, работиш или слънчасваш newsm78  С тия фрагмани серията изглежда да бъде динамична и интересна. Тая какви претенции има , че не мога да разбера, че се залепила като пиавица newsm78Колко пъти трябва да и се каже и покаже , че той не си я слага изобщо на ума ! Ама с Аксел ще са убийствен екип. Защо ми се стори , че Керем излезе ядосан от съблекалнята ? и какви бяха тия шевни машини ,където беше Зейнеп ? newsm78 newsm78 newsm78

Работя,Ели  Peace  Hug Hug Hug

привет сладки Hug Hug Hug Hug
не съм ви 4ела, влизам да ви поздравя и се връщам да 4ета Peace
Мими,привет,душа  Hug Heart Eyes Hug

# 655
Аааа, да отразя Мименцето ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Акселчо така ако продължава с услугите , може и да събуди нещо в Мелис. Все пак той й обръща внимание за разлика от "гаджето" й  Mr. Green Mr. Green
Ей, днеска пиша много малоумни постове, 1928121 пъти се редактирах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 656
Влюбеният Шекспир (Керем) няма ли да подари бели рози на З  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 657
  • София
Според мен така по-скоро държи М. под око, отколкото да се притеснява да скъса с нея  newsm78
В смисъл? newsm78

.....

Ами, той според мен й няма много вяра по отношение на Зейнеп, общия баща и т.н. и по-скоро се опитва да предпази З. като държи М. близо до себе си, за да реагира на евентуална нейна глупост  newsm78

# 658
ооооо дур бе, немога да ви из4ета  #Crazy
сега да видим какво запомних Mr. Green
Имаме си фрагман4е, при това много готино Crazy Как хубаво и се обяснява по телефон4ето Party Party Мелиска ми наглее много Sick Както каза Тери - аз ако 4уя гаджето да се обяснява така на някой, няма да се сетя за него никога ве4е, та кво остава да издирвам изгората Naughty Аз също предпо4итам Мелиска да нау4и коя е въпросната любима, ама няма да стане на този етап Thinking
Тин4е Hug благодаря за превода  bouquet
Иве, Hug 4естити ти роклета да си ги носиш със здраве Hug Hug Hug
Пепи, Hug ще цитирам отново Тери - имай милост Joy страхотно изглежда пицата eat eat eat поздравлиния  bouquet
Дани Hug лека работа Heart Eyes
Тери Hug колко зада4и реши newsm78, щото ми се струва 4е не се раздели с темата днес Mr. Green
Ели Hug Деси Hug Мише Hug Влади Hug
Вере Hug благодаря. Радвам се 4е ти е харесало стих4ето Heart Eyes
поздравления и за готините колажи  bouquet  bouquet  bouquet
и на финала, лека нощ на лягащите Hug Hug Hug Hug Аз ще остана още малко да правя компания на Дани, да и мине по леко смяната  Joy
дали пропуснах нещо newsm78

# 659
  • Керодиспансера
ЕТО НЕЩО КАТО ЗА СРЕДНОЩ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт