Лидл ::37::

• 68 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
.
  Впечатления от лазаня имате ли,че малкият се върна от Италия и е очарован от италианската хухня.

Да. Много съм доволна.Както се казва -бързо, лесно , вкусно Simple Smile

И аз съм много доволна Simple Smile

# 196
  • София
И аз съм решила да си взема рафтове, че отдавна ги чакам. Дано останат до утре следобяд, че ще пращам ММ след работа. Децата са болни и не мога да ги извеждам в тази ужасна мъгла.
Някой спомня ли си бебешките жилетчици от преди 1-2 месеца на каква цена бяха? И тези, които сте взели как се държат след прането, стават ли на топчета? Няма предвид поларените, а тези плетените.   bouquet

# 197
ето го клипчето . Някой по-назад го беше пуснал.
Благодаря ти,Ира!

# 198
  • Пловдив
Аз взех от тези жилетки, розова, с качулка и цип. Имаше тогава и бели, с копчета, но мисля нямаха качулка. Използвам я редовно, в пералня и сушилня, не е мръднала, чудна е.

# 199
# 200
  Тук /Разград /си имаше Чуден,но за за два - трите пъти в който съм купувала хич не ми допадна ,има странна консистенция.
 Последно бях взела от една лятна промоция.Купувам само Пилос - 3,6% и рядко 2 %.
  По-евтиното беше хубаво също ,смениха му опаковката и май го развалиха.
 Прясното мляко в пликче си купувам редовно/но през пролетно -летният сезон започва да мирише на козе и не ми харесва.
  Някой правил ли е салата с млечният продукт за салата -извара сметана.Моля за някаква идея или рецепта.
  Имам един въпрос,мисля ,че питах и в предишни теми. Верото с балсам W5 ,само аз ли не го откривам или го няма въобще!?
 Преди имаше по бутилка на кашон.Само с него миех и ръцете ми бяха добре.
Сега съм с Пур с балсам и са сухи.

# 201
Ръцете по принцип стават по-сухи през зимата.

# 202
Мийте с ръкавици и нищо няма да ви има на ръцете.

# 203
SOS кремът за ръце в Лидл е най-хубавият, който съм ползвала и е само 2лв

# 204
  • София
SOS кремът за ръце в Лидл е най-хубавият, който съм ползвала и е само 2лв

Ще го пробвам  Simple Smile

# 205
 Крема го имам,хубав е ,но меденият вазелин е по-добър.
  Питах за верото дали го има или само аз не го откривам?
 Ръкавици не ползвам ,имам ,но за да измия например една чаша няма да ги сложа.
  Надявам се да пуснат верото с балсама ,инак ще трябва да се мъча с ръкавици.

# 206
Момичета на кои телефон можеше да се поръчва стока?Бабчето ми видя електрическата метла и иска и тя сега.А аз взех последната,вчера пак нямаше като ходих.Не вярвам да ме отразят много,но поне да опитам.
Утре се каня на металните рафтове за шкафове.Някои взимал ли  ги е,практични ли са?
Аз се обаждах на клиентсия телефон от сайта още в понеделник, но ми казаха, че метлата е от разпродажба и не могат да проследят в програмата си къде я имаt и съoтветно няма как да я доставят в желания от мен LIDL  Sad

# 207
Момичета на кои телефон можеше да се поръчва стока?Бабчето ми видя електрическата метла и иска и тя сега.А аз взех последната,вчера пак нямаше като ходих.Не вярвам да ме отразят много,но поне да опитам.
Утре се каня на металните рафтове за шкафове.Някои взимал ли  ги е,практични ли са?
Аз се обаждах на клиентсия телефон от сайта още в понеделник, но ми казаха, че метлата е от разпродажба и не могат да проследят в програмата си къде я имаt и съoтветно няма как да я доставят в желания от мен LIDL  Sad
В някой от Лидл на Бургас виждали ли сте метлата?

# 208
Някой пробвал ли е препарата против плесен без мирис на Baufix? Има ли ефект и наистина ли е без мирис?

# 209
Някой пробвал ли е препарата против плесен без мирис на Baufix? Има ли ефект и наистина ли е без мирис?

виж назад в темата

Общи условия

Активация на акаунт