Лидл ::37::

• 68 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Някой да има мнение за Bluetooth високоговорителя?

# 511
  • Сливен
Днес си купих от кремата сирене Голдеса. Страхотно е, почти като ПикФриш е. Само дето е по сухо и по маслено, както каза детето - по твърдо е. Laughing Но на вкус е същото. Леко по соленко каза че е детето.

# 512
 То за бях взела преди Коледа за една торта /не го пробвах ,но в крема нещо не ми допадна -после добавих още неща и не се усещаше ,но например за чийзкейк дали ще е добре!?/Дано си пуснат пак Пик Фиш.
 Ама ще си остана с това дано.Откога чакам зеленият чай......

# 513
  • Стара Загора
Покрива на Наталина правих с крема сиренето Голдеса, харесаха го много гостите. Предполагам и за чийзкейк ще стане. Аз харесвам и на Пилос Крема за мазане натурален в кръгла кутийка.

# 514
  • оттам, откъдето започва България
Получих отговор от Лидл относно липсата на веро с балсам W5: Уважаема госпожо ........,

Благодарим Ви за интереса към Лидл България и нашите продукти, както и че ни писахте за артикули, които харесвате и търсите в търговската ни мрежа.

Артикул 30958 W5 Препарат за миене на съдове е част от нашия постоянен асортимент.Уверяваме Ви, че продуктът е наличен в нашите филиали, включително и в този в гр. Шумен. Бихме Ви посъветвали да се обърнете към персонала в магазина за съдействие.

Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса Ви, както и че занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.
С уважение,

Росица Манова
отдел Стоково снабдяване

ЛИДЛ България
ул. "3-ти Март" 1
2129 с. Равно поле

тел: 0800 14141

www.lidl.bg

Ще си отпечатам писмото и ще отида с него при управителя в магазина, за да си задам въпроса.

# 515
  • Бургас
След появата на какаото и намалението на ментовия чай аз съм в очакване на зеления чай.

# 516
haughty_girl, keri - мерси за инфото за везната/ днес сигурно ще ходя пак да го видя/ само се чудя , по-рано пускаха в други цветове, те по-стабилни ли бяха, или пак бяха такива - само стъкло  Shocked 
Дигитален кантар нестъклен не съм виждала. Но не съм гледала много, де. Нашия е стъклен, служебния ни е стъклен. Това не бива да те притеснява.

От разпродажбата моят мъж купи дигитален кантар SilverCrest kd 8,88 лв. и отгоре е дървен, много е красив и показва кг безупречно.

# 517
  bouquet Благодаря pitinko68 .
  Аз редовно надигам кашони и го няма от септември -началото на октомври тук /Разград/. Или пък за нашият град са преценили ,че не се търси.Утре ще питам служителите.
  И аз го чакам ама ще видим .Бях се обаждала лятото и ми обясниха,че няма да го зареждали вече.
 Дано не е така.
  Щом и кокоса се появи.
  Някой да сподели за душ слушалката дали е добра моля.

# 518
  • София
Покрива на Наталина правих с крема сиренето Голдеса, харесаха го много гостите. Предполагам и за чийзкейк ще стане. Аз харесвам и на Пилос Крема за мазане натурален в кръгла кутийка.

Ние много го харесваме.

# 519
Киселото мляко е страхотно, аз пък не знам какво не му харесвате. От около година има Лидл в нашия град, друго мляко освен Пилос Чуден 3.6% не съм купувала. Мъжът и децата ми ядат доста кисело мляко и определено има млека, които не им харесват.

[/quote]
+1

# 520
Мляко Пилос Чуден колкото пъти съм вземала е било с някаква странна зърнеста структура и не ми допадна. Вземам Пилос. Но в последно време и то е развалено нещо. Това в кофата не съм пробвала ,малко скъпо ми идва. Не е включено в сегашната промоция,защото е произведено в Румъния явно.

# 521
  • МАРС
Миналата година бях взела слушалката за душ, тогава бяха отделно с кабела(шлаух), взех и двете, много съм доволна.

# 522
Извинете за спама, но по повод киселото мляко - инвестирах 50 лв в машинка за кисело мляко и сега си квася в къщи като си купувам само прясното. В пъти е по-вкусно и гарантирано вътре има прясно мляко и закваска. Купувам си суха закваска от един магазин, но може и с читаво кисело мляко да се закваси.
Ох,знам,че не е по темата ( освен,ако машинката не се окаже Лидълска?   newsm78 ) -ама какво количество кис. мляко излиза от едно зареждане?
Не е лидълска машинката, но цената й е съвсем приемлива за мен http://electron.bg/ariete-yogurella-p-171725.html - за 1 л. мляко е, 6 стъклени бурканчета. Вкусът няма нищо общо с купеното от магазина, макар че използвам купешко прясно мляко.
Имаш предвид, че примерно прясно мляко, купено от Лидл също може да се подкваси?

# 523
След появата на какаото и намалението на ментовия чай аз съм в очакване на зеления чай.
На какаото само опаковката е същата. Днес взех, след като прочетох тук, че пак го има. Сега стои при бакпулвера и ванилиите. Но това е нискомаслено, предишното беше тъмно.

# 524
  • Sofia
Оризът е едно от малкото неща в Лидл които не харесвам-говоря за обикновенния,бисерен мисля,че беше,не бланширания.Каквото и да сготвя с него- все остава някакси недоварен.
Добра новина е ,че пак има какао! .Значи има вероятност и зеления чай да се появи Praynig-и ние сме му фенове!

Общи условия

Активация на акаунт