Лидл ::37::

• 68 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Вчера специално погледнах за верото. В Ловеч няма, а и на етикета отгоре пишеше - зелен, син, лимон. Балсам въобще не фигурираше.

# 526
Мда..И аз съм в очакване на зеления чай и на телешкото месо и кайма, които са спряни от нова година насам Crossing Arms Имали проблем с доставките.

# 527
За бозата - май почти навсякъде вече е лоша бозата, гъста и отвратителна на вкус. Намерила съм една много хубава и е точно като старата едновремешна боза - Хармоника. Малко по-скъп е, но поне е истинска.

# 528
  • Пловдив
Наистина на хармоника бозата е точно, като едно времешната.

# 529
Мда..И аз съм в очакване на зеления чай и на телешкото месо и кайма, които са спряни от нова година насам Crossing Arms Имали проблем с доставките.
Телешко месо няма да има скоро - писах на доставчика им. От там ми отговориха, че телешко зареждат в засега само в Кауфланд. Но пък в темата за Кауфланд момичетата твърдят, че телешко в магазина не са виждали. Не знам на кого да вярвам  newsm78

# 530
Това какао беше пуснато в промоцията с есенциите и наистина е много хубаво.
Винаги когато го пуснат вземам поне два пакета  Peace

Много харесвам киселото мляко в червена кофичка 900г.В нашия магазин не са зареждали отдавна.
То беше румънско и на нас също много ни харесваше.

Rallichka има мокри кърпи на W5.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 11:07 от Sea lights

# 531
Какаото Кастело отново го има в Лидл!
Къде, от кога  Party  Днес не го видях. Гледах за какао, тъй като нямам.

извинявай, че ти отгварям чак сега. При сладкарските неща е (бакпулвер, вания и т.н.), при нас беше на най-горния ред. Имаше и огромна зелена табела, аз за това го видях.

# 532
  • sofia
Чак пък толкова да му се радвате на това какао. Преди време бях взимала, нито е тъмно, нито на вкус го докарва. По-добро е от това на българските производители (опаковчици), но чак пък толкова. Какаото на ION е хубаво, но на малко места го има и тези разфасофки са ми малки (бързо ми свършват). Моите само какови кексове и мъфини ядат.
Иначе купувам от Метро, някаква тяхна марка, разфасовка 1 кг за 14-15 лв. - черно, мазно и горчиво. Единствено ION го докарва на подобен вкус.

# 533
  • Русе
Купих си днес какао. Някой писа, че било нискомаслено, но това на д-р Йоткер, което беше до него е със същата масленост 10-12%. Честно казано тази масленост нищо не ми говори. Според мен за кремове и сладкиши става.
Оо, от МЕТРО взех веднъж какао на тяхната марка ARO. Да, на цвят го докарва, но на вкус - биеше на пръст, нямаше нищо общо с какаото.
От кисело мляко "Чуден" имаше пак само 0,1%. На касата попитах - имали проблем със зареждането.
Само "Пилос" беше пълно, но то е с много дълъг срок на годност и избягвам да го купувам.
Прясно мляко в пликове имаше в изобилие. Купих, защото дъщеря ми иска крем какао. Тъкмо ще изпробвам какаото.

# 534
  • Варна
Някой беше питал за препарат за миене на W5.. В Лидл до нас (Варна-Възраждане) имаше такъв наличен, но само син.
Иначе и аз купих какаото, да го опитаме, понеже отдавна търся заместител на Нескуик, за мляко с какао, а малките разфасовки бълг. какао никак не ми е по вкуса.
Заредих се с лидълкси слънчоглед Crazy, няма равен, поне в нашето семейство много го харесваме.
Мляко, кисело и прясно имаше в доволно количество. Peace

# 535
 Въпроса беше за същото веро ,но с балсам,тук само бяло съм  виждала  и от есента изчезна.
 Другите три вида си ги има .
  Нискомаслено какао е  с  масленост 10-12%/може и да има и по-ниска / .
 За това какао ION само съм чела /къде го има??/
 Като правих шоколадови мъфини търсих в околните магазини и открих с най-висока масленост на марката Джордани /която за кафе и т.н. хич не тача ,но какаото беше добро/пък и друго не открих с по-висока масленост/.Така огромна разфасовка не ми е нужна ,само синът ми е по какаото в къщи.

# 536
  • В една слънчева къща...
От киселите млека харесвам тези, които са без Чуден в надписа. И прясното мляко в плик много обичам. Винаги когато го сварявам, ми прави дебел каймак, въпреки двата си процента.

# 537
 Нискомаслено какао е  с  масленост 10-12%/може и да има и по-ниска / .
 За това какао ION само съм чела /къде го има??/

Аз съм го купувала от Гърция, не беше от ЛИДЛ, а от някаква друга верига.Наистина е много хубаво.Друго подобно на него, което го има и тук е какаото Моцарт.
От ЛИДЛ си взех това на д-р Йоткер, но още не съм го отворила.

# 538
 На Йоткер е добро но е 10-12 %масленост /на Кастело е същата /.Искам с висока масленост за мялко с какао и сладкиши ,защото това разтворимото ми се вижда бъкано с какво ли не /от рода на Нескуик ,лесно е за разтваряне -да ,но повечето съставки са излишни за мен./

# 539
  • Варна
аз пак да питам за отзиви за сиренето на Пилос, никой ли не го е купувал? Confused

гледам се жалвате за някакво бяло веро...на мен пък ми е мъка, че спряха белия течен сапун на Cien, поне от половин година го търся във Варна и Сливен, и няма  Cry

Общи условия

Активация на акаунт