Лидл ::37::

• 68 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли каква е редовната цена по магазините на тези диодни лампи?
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D19E6C16-FDE8CA75/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2642

Мисля че ги имаше в Бриколаж и се чудя промоция ли е 2 за 13лв?  newsm78

# 571
  • Mediterraneo

Интересува ме мнението и за плодовото им кисело мляко как е на вкус ?

Кое плодово мляко точно? Има няколко вида. Онзи ден попаднах сред намалените неща на някаква извара с череши. Е, няма така вкусотия! Направооооооооо...!

# 572
  • Русе
Аз днес взех сиренето в кутия Чуден. На Мизия милк е производство. Като, че ли не е лошо.
Кисело мляко Чуден 2 и 3,6% пак нямаше. Взех Пилос, какво да правя?
Портокалите също ми харесаха сочни и сладки са.

Ако в действителност бозата с времето се сгъстява, не се чудете, че боза купена в събота(не се знае колко дни преди това е произведена) и пита в сряда е толкова гъста. Ако няма Е-та, дори ще е и вкиснала за това време.

# 573
  • Бургас
Категорично не споделям мнението, че е нормално бозата да се сгъстява. Отгледана съм с боза в "ония" години, когато боза се докарваше веднъж/максимум два пъти седмично в сладкарницата и се налагаше да се купуват повече бутилки. Никога не е имала този пихтиест вид. Единствено ставаше по-резлива.  Peace

# 574
  • Варна
Да попитам шоколадовите яйца дали са хубави(шоколад,играчка)?Трябват ми за да ги сложа в картонена торта за малкия.Чудя се м/у тях или по едно мини шоколадче на Киндер Thinking(+ разни др. дребни нещица).
И да кажа,че плодовите сокове микс в стъклени ботилки(бяха на промоция около Коледните празници) бяха отврат.Ние взехме морков/ябълка и още нещо можеби-имаше вкус на тиква,много сладки..

# 575
Да попитам шоколадовите яйца дали са хубави(шоколад,играчка)?Трябват ми за да ги сложа в картонена торта за малкия.Чудя се м/у тях или по едно мини шоколадче на Киндер Thinking(+ разни др. дребни нещица).
И да кажа,че плодовите сокове микс в стъклени ботилки(бяха на промоция около Коледните празници) бяха отврат.Ние взехме морков/ябълка и още нещо можеби-имаше вкус на тиква,много сладки..

Въпрос на вкус, на мен точно този вид ми харесва.

# 576
  • Русе
Категорично не споделям мнението, че е нормално бозата да се сгъстява. Отгледана съм с боза в "ония" години, когато боза се докарваше веднъж/максимум два пъти седмично в сладкарницата и се налагаше да се купуват повече бутилки. Никога не е имала този пихтиест вид. Единствено ставаше по-резлива.  Peace
То и аз тогава съм отгледана, но нищо не е вече както едно време Sad
От въпросната боза не съм купувала може би година. Боза вкъщи почти не се пие.

А къде са тези шоколадови яйца? Преди имаше едни шоколадови мечета с играчка, но отдавна ги няма. По Коледа оглеждах доста при шоколадовите изделия.

# 577
  • Mediterraneo
Да попитам шоколадовите яйца дали са хубави(шоколад,играчка)?Трябват ми за да ги сложа в картонена торта за малкия.

Според мен няма да успееш да събереш шоколадово яйце в парчето торта. Пробвала ли си? Тези, които аз правя, със сигурност не събират шоколадово яйце.

# 578
  • София
Тц, за мен единствените наистина хубави яйца са на киндер... Тарталета зависи колко ще са големи парчетата, ако възнамерява да слага яйца ще направи достатъчно големи, че да се поберат.

# 579
Взех бикини, боксерки и потничета, обаче не ми харесват особено. Подлъгах се, че досега всичко детско ми е харесвало, обаче то си е друга марка.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:35 от celika

# 580
За картонена торта съм взимала от десертчетата в плик/в началото на първия коридор са,на най-долните рафтове/,има различни видове,но на нас всичките ни допадат...също и при желираните бонбони има големи пликове,с малки опаковки желирани бонбони.....така,че определено в Лидл,можеш да си намериш пълнеж за тортата.....

# 581

Интересува ме мнението и за плодовото им кисело мляко как е на вкус ?

Кое плодово мляко точно? Има няколко вида. Онзи ден попаднах сред намалените неща на някаква извара с череши. Е, няма така вкусотия! Направооооооооо...!

Това, което сега ще е на промоция с надпис ХХL.Предполагам не го пускат за първи път, но аз не съм го виждала преди, та да попитам дали си струва ? Laughing

# 582
  • Варна
За пръв път,ще правя такава торта и на мен ми беше чудно дали,ще се съберат тези яйца.Прочетох в една тема тук,че ги препоръчват за този случай и за това.
Тарталета и на мен така ми се стори от шаблоните в нета,те могат и да се пооголемят де.
*Люба* благодаря,ще поразгледам Peace
`FSS` определено е така,то иначе щаха да се продават/произвеждат само едни и същи неща Peace
Благодаря за мненията момичета Hug

# 583
Извара с череши? Thinking Звучи много приятно, не се сещам кой е този продукт...

# 584
и в Русе на съм виждала скоро шоколадовите яица а ги търсих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт