MAC & Sephora - 19 тема

• 42 300
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Второто не е ли суоч на ружа  Rolling Eyes Embarassed  Embarassed

# 121
  • Torino,IT
Densi има впредвид че на втора снимка на лоранската палитра която е показвана в темата цветовете изглеждат зле.

# 122
Второто не е ли суоч на ружа  Rolling Eyes Embarassed  Embarassed
Втора снимка за два дни, не втората от поста Peace

# 123
  • Бургас
Да си призная цветово палитрата на Лоран не ми допада ама хич, скука ми е. Харесах от снимки сенките в бурканче на Шанел и то тъмния цвят.

# 124
Но пък ружът на Ланком е супер. Отдавна дебна нещо подобно на Гарденията, която така и не успях да купя.

# 125
Тази също ще я има в Щатите  Peace

Ако я има ще е лятна, Пролетната вече излезе и се сдобих само с пудрата, която е жестока!
Би ли дала подробности,че и аз ъм и хвърлила око   bouquet

# 126
  • USA, Steak State
Тази също ще я има в Щатите  Peace

Ако я има ще е лятна, Пролетната вече излезе и се сдобих само с пудрата, която е жестока!
Би ли дала подробности,че и аз ъм и хвърлила око   bouquet

Имах опасение, че ще ми е някак, розовееща, заради "прасковения" си цвят.

Но цветът ми пасна идеално, много е финна и не оставя брашнян ефект. Трябва да и подготвя една публикация, но понеже съм я ползвала няколко пъти щампата няма да се вижда добре.  Mr. Green Все нямам търпение аз и пипам.

# 127
Ух, сега да се чудя и мая как да се сдобивам с тово розово Шанелско бурканче от "камелийната" колекция...  ooooh!

# 128
Възможно ли е момичетата,които притежават ORGASM на NARS да ми кажат нещо повече..знам,че сте го обсъждали,но съм нова Sad а попаднах на едно клипче и ааааа ... Влюбена съмм

# 129
  • София
Възможно ли е момичетата,които притежават ORGASM на NARS да ми кажат нещо повече..знам,че сте го обсъждали,но съм нова Sad а попаднах на едно клипче и ааааа ... Влюбена съмм

Кажи какво те интересува.  Hug
Имам Оргазъм и Супер оргазъм. И двата ги харесвам ужасно много. СО е много подобен, но една малка идея по-розов и с големи блясъци, които обаче изобщо не остават по лицето. На различна кожа обаче седят различно - при някои са по-коралови, на други пък съвсем розови. При мен О седи като много естествен коралово-розов цвят със златисто озаряване. Не е много силно пигментиран и за мен това е +, защото няма опасност да прекаля. Действам с напластяване и се получава много, много красив завършек. С него не ми се налага да използвам никакъв хайлайтър допълнително, а приятелки редовно ме питат с какво съм на скулите, защото придава много свеж вид.

Имай предвид, че размерът и количеството доста ще те озадачат на живо  Laughing Аз поне си го представях двойно по-голям, но явно снимките и клипчетата лъжат. И с оглед на това, че си иска напластяване... не е най-икономичният руж, който можеш да си купиш.

# 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам Оргазъм и Супер оргазъм. И двата ги харесвам ужасно много.

Щастлива жена си ти.. Mr. Green

Гледам новите колекции,пълна апатия.Ако купя,ще е да не е без нищо.  33uu

# 131
# 132
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм в темата, извинявайте за нахлуването , но искам да питам Sephora имат ли интернет магазин , от които мога да поръчам, защото съм далече от София. Благодаря ви предварително

# 133
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм в темата, извинявайте за нахлуването , но искам да питам Sephora имат ли интернет магазин , от които мога да поръчам, защото съм далече от София. Благодаря ви предварително
Не, но можеш да се обадиш на телефона от първа страница и да ти го доставят с куриер.

# 134
  • Бургас
Ето тук вече Нарс ме спечелиха NARS New Attitude Blush и NARS Sex Fantasy Blush

Общи условия

Активация на акаунт