MAC & Sephora - 19 тема

• 42 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз имам и на Слийк, и на Ланком. Коя обаче разновидност на Ланком не помня  Laughing

И двете са много хубави. При Ланком имаш прекрасен руж и прекрасен цвят за контур и ужасен хайлайтър. При Слийк е страхотен хайлайтър, страхотен руж и гаден контур Simple Smile

# 151
Ел, имаш като моя Ланком  Mr. Green

# 152
  • София
Благодаря, Веси  Hug (бях почти сигурна, че ти ще се сетиш  Blush )

# 153
  • София
В Debenhams са заредили шоколадовата палитра на Too Faced. Който много я иска и успява да се пребори с безумната им система на проверка на картите - да напада http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_154614100899_-1 Simple Smile

# 154
Гледах ги и аз триотата на Слийк, но поради лошото качество на една тяхна палитра сенки, не ми се рискуваше и с ружове.

# 155
  • Torino,IT
Elle, искам да те питам за цвета на jealous coral на Лоран, розово ли е или повече прасковено, не мога да определя по суочове.
Мерси много   bouquet

# 156
  • Бургас
Elle-même мерси, значи отпада. Мен ме влече на Слийк най- вече заради контура , че са заедно. Като прочетох за писалката коректор/хайлайт на ИСЛ като го пробвах как ли не го мислих, и не се сетих се какво може да ми послужи, освен за леко изсветляване тук и там. Определено за тъмни кръгове под очите не става, то на ръката ми е лек.

# 157
  • София
Elle, искам да те питам за цвета на jealous coral на Лоран, розово ли е или повече прасковено, не мога да определя по суочове.
Мерси много   bouquet

Искрящо розово с малко корал. Всъщност нанесено на устни много се доближава до това След това цветът леко омеква, не е толкова ярък и кораловата нотка си личи повече.

# 158
Аз зимата не мога да нося контура от тройката на Слийк, защото ми идва малко топъл, т.е. леко неестествен за сезона. Но лятото, когато имам съвсем малко повече тен отсега (защото много пазя лицето си от тен), стои страхотно, така че за мен и трите части на палитрата са успешни  Peace

# 159
  • Бургас
Mila Farfalla благодаря  Hug . Всяко мнение ми е полезно.

# 160
Veselina, от Nectar Lace се интересувам, разбирам, че за него говориш. Много ми беше полезна, ще се купува явно:-)  Аз на хайлайтъра не държа, ружът и контурът са ми важни. Мерси много за мнението.
И аз го имам ! И за лятото е уникален... Хайлайъра ми свърши пръв! Мноооого хубав...ползвам на очи, върху нослето и ставам перленааа :*

# 161
Възможно ли е момичетата,които притежават ORGASM на NARS да ми кажат нещо повече..знам,че сте го обсъждали,но съм нова Sad а попаднах на едно клипче и ааааа ... Влюбена съмм

Кажи какво те интересува.  Hug
Имам Оргазъм и Супер оргазъм. И двата ги харесвам ужасно много. СО е много подобен, но една малка идея по-розов и с големи блясъци, които обаче изобщо не остават по лицето. На различна кожа обаче седят различно - при някои са по-коралови, на други пък съвсем розови. При мен О седи като много естествен коралово-розов цвят със златисто озаряване. Не е много силно пигментиран и за мен това е +, защото няма опасност да прекаля. Действам с напластяване и се получава много, много красив завършек. С него не ми се налага да използвам никакъв хайлайтър допълнително, а приятелки редовно ме питат с какво съм на скулите, защото придава много свеж вид.

Имай предвид, че размерът и количеството доста ще те озадачат на живо  Laughing Аз поне си го представях двойно по-голям, но явно снимките и клипчетата лъжат. И с оглед на това, че си иска напластяване... не е най-икономичният руж, който можеш да си купиш.

Благодаряяяя ти! Интересуваше ме точно пигментацията...искам да е нежен и да е топъл цвят... А като качество как е ? До сега на Нарс имам само глос и не знам дали ми хареса... Grinning

# 162
Момичета, Chanel Revelation навсякъде ли се е свършил? Снощи гледах в Сефора в Парадайс и тестерът му беше прибран.
Чудя се дали Intonation от новата колекция няма да ми стои по подобен начин (топло розово)  Thinking Който се похвали, че го е придобил, дали би могъл да даде мнение/суоч  Hug

# 163
Имам Chanel Revelation, гледайки суочовете Intonation според мен напълно ще отговори на условието ти. Аз също съм го харесала, всъщност само него и едно червило ще взема от пролетните колекции.
Колекцията тук се очаква края на месеца, началото на февруари.

# 164
  • Torino,IT
Точно следобеда гледах суочове на всичките кремообразни ружове на Шанел, след като есента не им обърнах никакво внимание.
Аз точно съм Revelation харесала, и според мен няма съществена разлика между него и Intonation.
Въпреки това ще изчакам да излезе и тогава ще реша.
Алиена, ти доволна ли си от ружа , със стиплинг четка ли се нанася или с пръсти?

Общи условия

Активация на акаунт