MAC & Sephora - 19 тема

• 42 287
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Ползвате ли продукти на bareMinerals? От вчера заглеждам тази палитра:
bareMinerals READY Convertible Eyeshadow Palette:

Но пък цената, даже намалена във ФЮ, ми идва висока - 42 евро; за тези пари ще взема Диор - вярно, по-малко цветове, но все пак по-висок клас.

# 76
Не се изненадвам, че нещо на мен ми харесва, а на друг не или обратното. Просто ми стана любопитно в конкретния случай кое е разочаровало тези, които не са я харесали.  Peace

Явно си е паснала с моята кожа и при мен седи супер, за разлика от Беж на Шанел, която ми седи ужасно. Всичко е индивидуално, ясно е това.  Peace

# 77
  • USA, Steak State
Имам една четворка сенки на BareMinerals и я обожавам. Консистенцията на сенките е много нежна, мажат се като масло и са доста дълготрайни и наситени. Палитрата, която си показала си заслужава. За четворката сенки мисля бях дала $32.  Peace

# 78
Да, цветовете са доста разнообразни и мисля, че виждам няколко мат... Но пък така на сляпо... Имам 2 червила на bareMinerals и съм много доволна - пак ги поръчах без да ги видя на живо, не улучих цветовете, тоест, нямаха общо с това, което беше на монитора, но пак ми харесаха и правя хубава комбинация от двете. Имам и един Glimmer, който ми е подарък - но е само блясък, не принада цвят и стои добре върху други сенки.

Това е опитът ми с тази марка. Палитрата много ми харесва, само не знам каква е реално, на всички снимки изглежда различно и мисля, че цветовете са по-убити и тъмни.

# 79
  • София
И аз пропуснах Бейсика, защото ми се видя много светъл, аз бих ползвала интензивно само два цвята и не си заслужава.

Ще пропусна Пролетните и на Диор и на Шанел и за ИСЛ. Всичко ми е прекалено светло и най-вече прекалено розово. Crossing Arms Ще чакам летните, те отговаря много повече на моят натурално бронзов стил.

Показаната по горе на bareMineral,  изглежда много добре.  Simple Smile Особено, ако са по тъмни.В сайта на марката и в Дебенамс я намерих за около 30 лири с доставка до анг. адрес пак излиза по прилично.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 23:23 от Courage

# 80
  • Пловдив
Момичета,може ли да ви попитам от къде си поръчвате Ревиталаш за растеж на миглите? Помня ,че преди време го обсъждахте,но не намерих темата Blush

# 81
  • София
Извинявам се за повторният пост, но чак сега забелязах, че палитра се разглабя и си правиш травъл сет според нуждите !?!
Супер!  Grinning

# 82
Разглобява се, наистина, това е много хубаво.

Само да можехме да я видим на живо.

Аз тези дни оглеждах какво ли не: UD, Too faced и накрая попаднах на тази и най-много ме впечатли.

П.П. Поръчах я, стискайте палци да излезе хубава и на живо, защото наистина нямам представа как изглежда реално.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 23:42 от Аглая Епанчина

# 83
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема, densi Hug
Аз искам да споделя колко съм доволна от Paint pot-a на Mac Painterly. Heart Eyes Ползвам го вече 2 седмици и никога преди не ми е било толкова приятно да си гримирам очите. Изравнява ми цвета на клепачите, не ги набръчква, цветовете са супер наситени и издържат цял ден. А и имам чувството, че цветовете се преливат много по-лесно. Няма какво повече да искам. Simple Smile Харесва ми в пъти повече от Primer potion на UD. Peace

Е, може ли пак да сме на едно мнение  Heart Eyes Flutter Party Joy Joy hahaha

Я Пейнт Пота Painterly реабилитиран и завърнал се на бял кон в Бг Мама! Чудо! Whistling Whistling Whistling
 След като бе заклеймен като най-гадната база на света и само аз му оставях вярна, сега виждам завръщане и добри думи за най-добрата база за очи въобще /за мен винаги ще остане такава, а другите просто ги пробвам и ги трупам в една кутия/ и това много ме радва!

...

Аз блогове не следя въобще, но този на Жаки винаги! И за мен страхотен! Heart Eyes

И аз и аз  Peace по двете теми  Peace

И на мен снимки с гримирани лица - не ми помагат  Peace - кожа, очи, коса - всичко е различно, да не говорим - над какво е нанесен продукта, с какво и т.н. Нито за червило, нито за други продукти  Peace

Повече ми е важна - оценката на продукта, като качества по опр, параметри, без излишности, като  как блогърката излязла, какво било времето и т.н.  Peace

Ама то затова има всякакви блогове за всички  Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 23:57 от a.l.e.n.a

# 84
Обещах след няколко ползвания да пиша за Tenue de perfection на Герлен. Определено намерих фдт си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Траен, пасна ми цвета, покривен, но естествен, абе страхотен. Лошото е, че сега искам и пудра  Blush Консултантката каза, че компактната си върви с него, която е излязла заедно с него. Обаче на мен ми се иска да имам и свободна пудра, та се чудя на Виолетковата минерална.
Пробвахте ли ги, дайте мнение.  Embarassed

# 85
  • София
Аз не помня някой да е обявявал пейнт пот-а за "най-гадната база на света"  Thinking Обаче е много далече от "най-добрата база".

Ако трябва да направя лична класация, тя би изглеждала така:
1. NYX HD Eyeshadow Base
2. UD PP
3. MAC Paint Pot Painterly

Още не съм пробвала базата на Лорак, но искрено не вярвам, че бих намерила нещо по-добро от Никс за моите нужди и предпочитания.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 16:37 от Elle-même

# 86
  • Велико Търново
О,Elle-même ,влюбих се в това червило Heart Eyes Все още нямам червено червило Blush купих едно,на Пупа,но така и не го нацелих като цвят и не го ползвам/,моля,препоръчайте ми нещо подобно,което се намира Praynig Има ли го вече в МАС?

# 87
  • София
О! Виждам, че трябва да се понапъна да изхабя по-бързо Руби Во-то, за да си взема това червилце. Mr. Green Laughing
Готино изглежда! Heart Eyes Crazy

# 88
  • София
И аз нямам търпение за това червило. Този месец излиза, дано и в България го видим скоро. Разкошно е!

# 89
  • София
О,Elle-même ,влюбих се в това червило Heart Eyes Все още нямам червено червило Blush купих едно,на Пупа,но така и не го нацелих като цвят и не го ползвам/,моля,препоръчайте ми нещо подобно,което се намира Praynig Има ли го вече в МАС?
Виж новите матови червила на Флормар. Червеното. Препоръчвам ги.
Макс Фактор също са ми любимци.
Ако искаш червено червило, тип Руби Во-виж Руби Тюздей на Макс Фактор. Цветът е много подобен, сходен дори. Но има лустро и е по-мазничко.
Това на МАК е абсолютно сухо червило. Нанасям го на устните като молив-с драскане на черти и попълване след това на празните места докато го нанеса равномерно. Понякога имам чувстото, че ще се счупи, докато го нанасям ooooh!. Толкова е сухо!
Но прекрасно! Mr. Green
Особено съм горда със себе си, че успях да запаля с желание за него моя приятелка, която дори гланц за устни не слага! Mr. Green Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт