Моите малки странности

• 34 260
  • 672
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
...., цветовете на аурите са научно доказани, няма нищо общо със суеверия и бабини деветини.
...
Цитатът е достоен за Смешките.

# 361
Скрит текст:
Лиляна,понякога имам чувството,че си на 137,а не на 37 години.Толкова едностранчиво и закостеняло мислене рядко се среща.

# 362
Лиленце, разрови лел, чети, разбери. Смешки или не, медицината е в пъти по-развита от досегашните ти познания за нея.

# 363
Фръц, грам не става въпрос за мръсна баня, а за това че човек иска сам да се убеди, че е дезинфекцирана

...
Замисляла съм се,ако намеря алтернативен ,но сигурен начин,веднага ще ги заменя.

...
Калиев перманганат?

Хехехе
Съвсем по стара форумска традиция

# 364
На мен всеки път ми дава различен цвят този тест .
Била съм и бяла , и зелена , и жълта ?! Crazy

# 365

Мамо,имаш разТроение на личността Joy
Или даваш различни отговори според настроението си.

# 366
  • София/Горна Оряховица
Ненавиждам крааааааайните мнения по даден въпрос.
Хващам се за горния пример, но да речем да го изменя.

Аз не се лекувам с антибиотици. Предпочитам билки и хомеопатия. Но човека Х е абсолютно и непоклатимо убеден, че хомеопатията е измислица, че това е бошлаф работа и категорично отказва да ме приеме за разумен човек.

Но ненавиждам някой да ми натрапва мнението си и да ме обявява за неразумен, смешен, абсурден полуидиот, само защото отказвам да приемам аугментин заради една хрема (примерно).

Хората имат право на различни възгледи спрямо нашите и намирам за грешно осъждането на това им право и охарактеризирането им с някакви не особено ласкателни епитети.

По-скоро тесногръдото отричане на всякакви други възгледи, различни от нашите го намирам за абсурдно, а не обратното.

Преди векове са смятали, че земята е в центъра на вселената. Че земята е плоска. И т.н.
След векове може да се окаже, че живеем в окото на огромен великан, наречен Макомбър  Mr. Green (поздрав за феновете на Game of Thrones  Mr. Green )

# 367

Хората имат право на различни възгледи спрямо нашите и намирам за грешно осъждането на това им право и охарактеризирането им с някакви не особено ласкателни епитети.

Разбира се, че хората имат право на различни възгледи и точно затова по никакъв начин не се чувствам неудобно да мисля, че човек, който вярва в хомеопатията или е религиозен е смешен  Wink Това е моят възглед  Peace

# 368

Мамо,имаш разТроение на личността Joy
Или даваш различни отговори според настроението си.

Точно така .
Сега пак ми излезе бяла . Grinning

# 369
  • София/Горна Оряховица

Разбира се, че хората имат право на различни възгледи и точно затова по никакъв начин не се чувствам неудобно да мисля, че човек, който вярва в хомеопатията или е религиозен е смешен  Wink Това е моят възглед  Peace

Неудобното идва, когато искаш да му го натрапиш  Wink .

Не знам дали става ясно какво точно имам предвид  Rolling Eyes .
Айде, доизяснявам: не ми харесва агресивното охарактеризиране. 

# 370
Направих теста от любопитство и останах изненадана , 4е съм със синя аура .От както се помня синия цвят във вси4ките му нюанси е моя любим цвят .Когато про4етох зна4ението на синята аура все едно 4етох за себе си толкова вярно ми излезе  Crazy Blush

# 371
  • София
Племенникът ми ходи на ясла и взима лекарства, защото получава алергични реакции от препаратите там. Вкъщи сестра ми не мие явно с такива, но ако не взима лекарства не може да диша и получава обриви. Като се замисля явно някои хора от семейството си имаме предразположеност към алергиите-леля ми, аз, племенникът ми. Явно се предава по някакъв начин.

Иначе и аз си имам цветове за хора, дни от седмицата, месеци и дати. Има определени числа, които ми звучат добре, които са ми някак"хармонични" и ги харесвам. Например 26...не харесвам 19. 19 е зелено, но не го харесвам като число. 26 е жълто.
Иначе съм риби, според теста  съм синя и зелена.

# 372
  • Ямбол
Лиленце, разрови лел, чети, разбери. Смешки или не, медицината е в пъти по-развита от досегашните ти познания за нея.
Коя медицина? Алтернативната ли? Езотерика не чета.
Не обиждай науката с аури!

# 373

Разбира се, че хората имат право на различни възгледи и точно затова по никакъв начин не се чувствам неудобно да мисля, че човек, който вярва в хомеопатията или е религиозен е смешен  Wink Това е моят възглед  Peace

Неудобното идва, когато искаш да му го натрапиш  Wink .

Не знам дали става ясно какво точно имам предвид  Rolling Eyes .
Айде, доизяснявам: не ми харесва агресивното охарактеризиране.  

Това с натрапването е много неприятно, да.
Рационален човек съм и също ми е адски гадно, когато "алтернативен" започне да ме убеждава в неговото и да твърди, че съм глупава и нямам сетивност за невидимото. Е, в такива моменти също си мисля, че той е глупав, но и нахален и така до никъде не стигаме - та в такива разговори участвам, но в спорове не влизам  Wink

# 374
  • София/Горна Оряховица
Именно  Peace .

Аз не се опитвам никого да убедя. Дипломатично се опитвам да кажа, че за мен това е вярно. Което автоматично значи, че другите могат да си имат своя собствена истина, стига и те да не ми я навират в лицето.

Понеже оспамих много:
- Имам си вечерна и сутрешна паста за зъби, както и вечерна и сутрешна четка. Виж, водата за уста си е все една и съща, може да въведа и там дневно и вечерно разделение  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт