Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 4 ~*~

• 86 218
  • 696
  •   1
Отговори
# 675
Привет! wavey Hug

Гледате ли финала?

# 676
# 677
# 678
# 679
Бити! smile3521

Това беше,мили аркадашки!.

Хубаво - лошо, достоверно или фантастика - свърши две годишното ни общуване в тази тема!
За мен беше полезно,защото неволята ме научи да правя теми.Помощ разбира се ми оказаха и предишните момичета с техните знания и умения.

Най- удоволетворяващото беше ,че все пак не направиха краят на сериала кървава баня, както в повечето случаи се случва с турските дизита.
Добре беше,че не продължиха агонията ни с дълъг и мъчителен 4-ти сезон,че както ги бяха подкарали нещата хич не беше на добре!

Не бях ежедневно в темата,но винаги ми беше приятно да си общувам с вас,независимо от различните ни гледни точки по някои житейски въпроси.
Аз като непоправим оптимист и неспасяема романтичка, винаги съм доволна,когато любовта побеждава злото,когато оцелява при екстремни условия.,когато доказва,че може да променя живота ни и характерите ни,когато ни прави по-добри.
Случващото се около нас е достатъчно неприятно и ни е познато до болка,затова поне на мен ми се иска да гледам ,както казваше баба ми - "живот като на кино"!

Лека нощ,приятелки и да се срещнем отново някъде във форума с добри чувства и чисти помисли!

# 680
Скрит текст:
Темата за Иффет по ДФ,за тези, които ще го следят по българската телевизия.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=788809.0;topicrefid=4

# 681
Свърши се!

Единственото, за което съжалявам, е че не дадоха нито един път Зюмката в затворническата килия, техните килии с още сто човека вътре и как и смазват надутата мутра.
Това е първият (и последен очевидно Grinning ) съдебен процес в сериала, който не се проточи с още десетина серии Grinning
Мъчно ми стана за Мюрвет и Керем, трябваше и тях да вземат в Измир.
Събра ме яд на дъртия козел (както винаги, но тоя път за последно), че прави - струва и пак при Зюми отива. Според мен пък твърде "лесно" се отърва тя. Трябваше да си е жива и здрава и да гние в затвора и да я дадат как мете тоалетните и прави чай. В тая клиника много й е добре - хранят я, поят я, обличат я и е жива, въпреки, че е наполовина труп.
Не можаха ли да изберат по-антипатично дете за ролята на порасналата Лале?! Малкият й вариант беше толкова ама толкова сладък, че с нетърпение чаках моментите с нея.
Официално заявявам, че Толгахан НИКОГА не трябва да си пуска мустак - тотално не му ходи, ама никак даже. Прилича на стар ефенди.
Не разбрах само защо трябваше наистина да избият почти цялата рода на Топрак към финала.. и само г-н Неджип да остане цял и непокътнат.
Детето, което бяха сложили да играе Каан накрая - ми то много тлъсто, бре Grinning
Иначе когато се сгушиха шестимата на пейката почти ревнах, много мила сцена, направо ме жегна отвътре. От една страна ми е мъчно, че свърши, толкова време живяхме с този сериал, но от друга се съмнявам, че някой би изтърпял още влачене на простотиите на Зюмката.
Само не разбрах какво правеше и дъртия козел във финалната сцена, когато ходеха, която сцена се предполагаше, че трябва да е само на семейството?
Но определено няма по-добра от Хатидже-то. Няма втора и няма равна.

Благодаря ви, момичета, че толкова време споделяхме размисли и страсти относно сериала. И аз като Димето вярвам, че любовта в крайна сметка побеждава, че там, където има истинска, искрена и взаимна любов - слънцето рано или късно изгрява. Пожелавам ви само хубави емоции, усмихнато и слънчево лято и дано отново се срещнем из темите Simple Smile
Целувки   bouquet ,

Гери Simple Smile

# 682
# 683
# 684
# 685
# 686
# 687
# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт