"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 748
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Препекох принцесите на мъжо  ooooh! ooooh!,Яманчи колко цув...и изяде,милия ми  Rolling Eyes Mr. Green

# 601
По-добре да поискаш помощ отколкото да падаш в една и съща дупка.

newsm10 newsm10 newsm10

# 602

Peace Peace Peace

# 603
Иве, обаче в този профил спряха да слагат частите  ooooh! Може и те да пушат  Joy Joy Joy Joy

Навсякъде е така - до 4-а  Peace

Добре, ще дебна 5-та част  Joy Joy Joy Ще я качат, няма къде да ходят!  Hug

# 604
Така е и е редно, но тя кога се бори за него, че да си го върне обратно,  newsm78 че аз не разбрах, че даже и се отказа, и прибягна до чужда помощ, и то много бързо, още след първия си неуспешен опит, и то пак заради нейните глупости, които изрече в най-неподходящия момент, дори си призна пред Ейлюл!?!

# 605
Препекох принцесите на мъжо  ooooh! ooooh!,Яманчи колко цув...и изяде,милия ми  Rolling Eyes Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Горкия  hahaha hahaha hahaha

# 606

По-добре е да говориш и сам да оправиш всичко отколкото да се молиш за помощ на хората без дори да си се опитал и 1 крачка да направиш. Но разбира се така е по лесно. И защо си мисли, че като помоли Ендер за помощ това ще оправи нещата. Всичко ще си е както преди докато тя не говори с него.  Peace

# 607
Прекалено сте крайни Ани, не се знае вие в такава ситуация как бихте реагирали и какви биха били постъпките ви, за околните може да изглеждат глупави, но ... за нея не са  Peace аз например от участъка и аз бих си тръгнала  Mr. Green
newsm10  newsm10 Освен това Мира не вижда и не знае това, което ние виждаме и знаем като зрители. Естествено, че Мира прави грешки и се оплита все повече и повече, но това не я прави малоумна и безчувствена лигла. А и Яман досега не и каза нито една дума, с която да разсее ревността й. Не го обвинявам  Peace, но разбирам и нея.

# 608
Диска не бил за Суде.   Shocked Тоя кой беше newsm78

# 609
Нямам звук  #Cussing out

Не че разбирам нещо, но все пак  Rolling Eyes

# 610
Прекалено сте крайни Ани, не се знае вие в такава ситуация как бихте реагирали и какви биха били постъпките ви, за околните може да изглеждат глупави, но ... за нея не са  Peace аз например от участъка и аз бих си тръгнала  Mr. Green
newsm10  newsm10 Освен това Мира не вижда и не знае това, което ние виждаме и знаем като зрители. Естествено, че Мира прави грешки и се оплита все повече и повече, но това не я прави малоумна и безчувствена лигла. А и Яман досега не и каза нито една дума, с която да разсее ревността й. Не го обвинявам  Peace, но разбирам и нея.

И аз взех да я разбирам.  Mr. Green

# 611
уф аз когато съм имала проблеми с гадже,никога не съм се допитвала до някои,особенно на някой от неговата страна.вингаи съм се оправяла сама,дори и да съм грешалано може би всичко си е до човек  Peace

# 612
Искам да доуточня нещо за мен за да не бъда грешно разбрана от някои от Вас. Не виня Мира заради грешките й, човешко е, виня я затова, че не прави нищо смислено по въпроса за да ги поправи а ги задълбочава с необмислените си думи в пристъп на неовладян гняв и ревност. Това е.

# 613

Стига бе  Naughty Naughty Naughty Naughty Мерт, Ейлюл, всички разбраха,ч е Яман не е виновен  Naughty И Лейля го преследва. Само тя не разбра!!!!  hahaha hahaha hahaha Моля ви се!  Crossing Arms

И Лейля била там, ами той как да знае кой ще отиде в ареста?  newsm78
аз ако бях в ареста нямаше да се фръцна, ами след като съм разбрала (след скайпа, че тя се опитва да ме ядоса) - щях да изчакам и да се му се хвърля на врата на Яманчи! За да и натрия носа!  Peace

Айде Оркун има РД  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 614

И аз взех да я разбирам.  Mr. Green

Стига бе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт