"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Мерт чака Ейлюл,а тя тръгнала с момичетата..
М:А,виж я ти моята пеперудка,ума й все витае в небесата..Знаеше,че ще я чакам тук,но забравила.Като й кажат покупки,тя забравя всичко..
Т:Вие вече излизате ли?
М7Да,излизаме,но аз не знам какво се прави в такива случаи.Но все още не сме казвали на никого.Ейлял малко се притеснява,нали все още всичко е ново.Засега сме много щастливи,слава на господ..

Ейлял въобще не Мерт насериозно.Не че Мерт си е сериозен,ама е много влюбен в Ейлюл..На рожденния ден на Оркун щял да идва и бившето гадже на Ейлюл..

# 616

Прекалено сте крайни Ани, не се знае вие в такава ситуация как бихте реагирали и какви биха били постъпките ви, за околните може да изглеждат глупави, но ... за нея не са  Peace аз например от участъка и аз бих си тръгнала  Mr. Green
newsm10  newsm10 Освен това Мира не вижда и не знае това, което ние виждаме и знаем като зрители. Естествено, че Мира прави грешки и се оплита все повече и повече, но това не я прави малоумна и безчувствена лигла. А и Яман досега не и каза нито една дума, с която да разсее ревността й. Не го обвинявам  Peace, но разбирам и нея.
[/quo newsm10te]
+1

И аз взех да я разбирам.  Mr. Green

# 617
# 618
Прекалено сте крайни Ани, не се знае вие в такава ситуация как бихте реагирали и какви биха били постъпките ви, за околните може да изглеждат глупави, но ... за нея не са  Peace аз например от участъка и аз бих си тръгнала  Mr. Green
newsm10  newsm10 Освен това Мира не вижда и не знае това, което ние виждаме и знаем като зрители. Естествено, че Мира прави грешки и се оплита все повече и повече, но това не я прави малоумна и безчувствена лигла. А и Яман досега не и каза нито една дума, с която да разсее ревността й. Не го обвинявам  Peace, но разбирам и нея.

И аз взех да я разбирам.  Mr. Green

Стига бе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А, остави го момичето вече.   Mr. Green Mr. Green

# 619

По-добре да нямаше изобщо РД!

# 620
22:00 - 22:15 reyting'leri

1) FOX: 10.68
2) KANALD: 7.27
3) STAR: 6.21  - рекламено време  Mr. Green
4) SHOW: 4.19
5) ATV: 2.28

# 621

И аз взех да я разбирам.  Mr. Green

Стига бе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А, остави го момичето вече.   Mr. Green Mr. Green

не мога - дразни ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ама Яманчи я обича и ще и прости!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
С7Може ли да си поговорим.
М:Разбира се.
С:Днес си дошла във фирмата.
М:Да,исках да ти направя изненада,но теб те нямаше.
С:Имах среща с адвоката,подписваме с баща ти някакви докумнти.Поговорих и с Берен,ние с баща ти се разделяма,но той ще си остане ваш баща..Нашата любов към вас никога няма да се промена.И вие няма да сте първите деца на радведени родители.Обичам те.
М7И аз те обичам..Майко,кога престанахте?Кога престанахте да се обичате с татак?Има ли любов,която никока не свършва.
С:Аз дори на твоята възраст бях по.малко емоционлана от теб сега...Но ти все пак продължаваш да вярваш в чудесата..

# 623

Стига бе  Naughty Naughty Naughty Naughty Мерт, Ейлюл, всички разбраха,ч е Яман не е виновен  Naughty И Лейля го преследва. Само тя не разбра!!!!  hahaha hahaha hahaha Моля ви се!  Crossing Arms

И Лейля била там, ами той как да знае кой ще отиде в ареста?  newsm78
аз ако бях в ареста нямаше да се фръцна, ами след като съм разбрала (след скайпа, че тя се опитва да ме ядоса) - щях да изчакам и да се му се хвърля на врата на Яманчи! За да и натрия носа!  Peace

Айде Оркун има РД  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
+1  Hug
Няма да му се хвърля на врата, но най-малкото бих останала. Ако в този момент не си до него, кога??!!

# 624

Ама има!  smile3534   И торта ще има!  smile3534 И парти!  bigdance2
Спасител, Спасител!!!
  newsm44 newsm68 newsm44

# 625

ама Яманчи я обича и ще и прости!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 626
сем.Серес в кухнята-страхотни са!

# 627
абе на т'ва мрънкане,говорене ли му се казва Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
сем.Серес в кухнята-страхотни са!

Peace Heart Eyes Heart Eyes

Ендер в действие  Wink Wink

# 629
Аз каквото имах да кажа за Мира го написах на предходната страница и продължавам засега да мисля по същия начин докато не я видя в действие и то смислено.
Мрън, мрън.

Общи условия

Активация на акаунт