"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 739
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Чучелото  Mr. Green  заминава ли си?  Praynig Praynig Praynig

И пак целувки изпраща  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 631
Ендер к'во му вика бе утре да ходят по магазини,можело и момичетата да идат или само Ейлюл

# 632
Лейля си тръгва, най-накрая.

# 633
Ааааа, сурвакницата отива ли си?????  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 634
Сузан си изгорила ръката и сега Селим довършва вечрята,която тя почнала да приготвя.

М:Много обичам Яман.Знам,никога няма да мога да го накарам да забрави онези думи,които му изрекох..Познавам много добре Яман,ако продължаваме да не ис говорим така,ще го загубя..

Е:Яман,утре сте на почивка,нали? Искам помощ от вас..Дойдоха дреги за благотворителната организация,но искам да се видят тези дрехи и да се сортират..
Я7Добре,ще го направя.
Е:Ще има  идруги,които ще ви помагат.
М:Но,любов моя,така не може.Аз си имам планове..А и не знам Ейлюл какво ще каже.
Е7Ще поканя и ейлюл да дойде
М:Наистина ли?

Тази Лейла какво пак се обяснява на Яман по телефона #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 635

Ама има!  smile3534   И торта ще има!  smile3534 И парти!  bigdance2
Спасител, Спасител!!!
  newsm44 newsm68 newsm44

Аз подаръка му го пратих отдавна  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 636
Сузан си изгорила ръката и сега Селим довършва вечрята,която тя почнала да приготвя.

М:Много обичам Яман.Знам,никога няма да мога да го накарам да забрави онези думи,които му изрекох..Познавам много добре Яман,ако продължаваме да не ис говорим така,ще го загубя..

Е:Яман,утре сте на почивка,нали? Искам помощ от вас..Дойдоха дреги за благотворителната организация,но искам да се видят тези дрехи и да се сортират..
Я7Добре,ще го направя.
Е:Ще има  идруги,които ще ви помагат.
М:Но,любов моя,така не може.Аз си имам планове..А и не знам Ейлюл какво ще каже.
Е7Ще поканя и ейлюл да дойде
М:Наистина ли?

Тази Лейла какво пак се обяснява на Яман по телефона #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Малко по Лейля  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire за довиждане  Joy Joy Joy Joy

# 637
ади Лелйля юре гиииииииттт Joy Joy Joy Joy Joy чабук чабук,че и да скоро им вика гит бееееееее

# 638

Ето, осъзнала се е.   Peace Стига сте я стреляли  Mr. Green

Лили,   bouquet  bouquet  bouquet

# 639
Ето как Ендер, ще ги събере на едно място но, ще е безсмислено, защото Мирчето пак, ще е на гребена на вълната и с крясъците от нейна страна. ooooh!
И аз не бих си тръгнала от участъка ако бях на нейно място.

# 640
ей тук ще е заварката,няма да е на магазините Peace

# 641

Малко по Лейля  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire за довиждане  Joy Joy Joy Joy

Тук съм и аз   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 642
Малеййй,дрехите са цяла камара..

М7Боже,тези дрехи до довечра няма да свършат.
Я7Хайде,стига си мърморил,да почваме.
 Е:Ай,тука е толкова мръсно.
Я7Хайде,дойде още една мърморанка.Вижте,ако искате,можете да си ходите без да сипцапате ръцете аз ще ес справя

Мира тръгна да ес обажда на момичетата и каза,че ще ес обади и на момчетата..

Я:Но оттук не можеш да ес обадиш,няма обхват тук.
М:Тази врата защо не ес отваря..

Май ги заключиха!

# 643
С:Май сватовничеството ти хареса!
 hahaha hahaha hahaha

# 644
Кой ги заключи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт