В момента чета ... 24

• 38 101
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Нара, как ти  върви "Невидимият мост" ? До къде я докара  Wink

Аз съм до средата,
Скрит текст:
започва войната, мисля, че ще става още по-интересно

Киф , аз съм до 486 страница , много ми харесва , само се моля края да не е лош , чете ми се положителна книга, не искам да се натоварвам излишно . Мисля до петък - събота да я свърша .
Много пълнокръвни герои , така хубави и нежни чувства струят от книгата  Heart Eyes

# 346
  • на североизток от Рая
 Ех, Киф, мислех си, че не си започнала още "Невидимият мост", а ти даже си напреднала.
 Аз ще  я започна утре сигурно. Преди минути дочетох "Мравки и богове" и  имам нужда от почивка и емоционална отмора. Натовари ме, сякаш няма да я коментирам още. Не е книга, която ще запомня, но има нещо тежко, което ще остане в мен.

За релаксация мисля да започна да редя пъзел, едно хоби, което изоставих напоследък.

# 347
Нара, аз съм маалко зад теб. Нямам си идея какъв ще бъде края, но книги на такава тематика ме съмнява да завършват с  хепиенд  Thinking Но..ще почетем, ще видим  Simple Smile

Ех, Киф, мислех си, че не си започнала още "Невидимият мост", а ти даже си напреднала.

Sunglasses Нели, аз съм много експедИтина  Heart Eyes

# 348
Изведнъж ми изникна спомена за една прекрасна (за мен) книга, която прочетох преди около 5 години - "Отвъд последния сън". Тогава още работех в книжарницата и никой не я поглеждаше  Thinking, а за мен е книга, която помня.

# 349

Цитат
Хайде сега "Огън" на Стивън Кинг  Wink !

Кали,"Огън " намира ли се в електронен вариант?

# 350
  • София
Нези, не съм я търсила, защото я имам на хартия (да знаех, щях да ти я донеса  Confused ) В Читанка я няма. Със сигурност може да изпадне от някъде на английски; на български се съмнявам - тя излезна сравнително наскоро, преди няколко (2-3) години.

# 351
Изчетох и четирите книги за Кланът Отори и направо съм безмълвна. Беше страхотно начало на новата година! Оценка в ГР 5/5 на всички книги. Скоро ще започна петата книга, но ще я чета на английски, защото я няма на български в читанката. Ето я. http://www.amazon.co.uk/Heavens-Net-Wide-Lian-Hearn-ebook/dp/B00 … n%27s+net+is+wide

# 352
  • Чукарландия
 Аз ще  я започна утре сигурно. Преди минути дочетох "Мравки и богове" и  имам нужда от почивка и емоционална отмора. Натовари ме, сякаш няма да я коментирам още. Не е книга, която ще запомня, но има нещо тежко, което ще остане в мен.

За релаксация мисля да започна да редя пъзел, едно хоби, което изоставих напоследък.

Нел, а започна ли годината със Стайнбек?!? Аз още съм на половината. Нямам много време напоследък...

# 353
  • на североизток от Рая
 Охооо, Бел, още на първи януари започнах с него. И за два-три дни я прочетох. И колко коментари предизвиках с тази книга. И чак в номинациите имаше смутени как може да  е там, представи си. Като че ли мястото й е в забравата. Абе...

А ти бавно напредваш, що тъй?  Hug

# 354
  • София
Прочетох "Крадецът на книги", тежка книга, нещо не бях настроена за такова четиво, въпреки, че знаех, че е такова ...
Като цяло книгата ми хареса, докосва, усеща се. Добра е. Към края - аха да ме разплаче, но дишах дълбоко  Laughing

Сега започвам тази:

# 355
Вив, нали знаеш, че за тази чакаме мнение  Wink Мисля и аз да си я купя когато си дойда за лятото  Hug

# 356
  • София
Знам, знам  Hug
И аз с нетърпение я почвам  Heart Eyes
Има я на английски, електронна. Ако четеш така може  да я вземеш от файла на ВМХ темата  Hug

# 357
  • Чукарландия
Охооо, Бел, още на първи януари започнах с него. И за два-три дни я прочетох. И колко коментари предизвиках с тази книга. И чак в номинациите имаше смутени как може да  е там, представи си. Като че ли мястото й е в забравата. Абе...

А ти бавно напредваш, що тъй?  Hug

Имам врем за четене само вечер, преди лягане. Около десетина страници на вечер прочитам и съм умряла... Няма как да стане прочит за 2-3 дена. Mr. Green

А какви са тези номинации? Hug

# 358
  • Ямбол
Номинациите минаха, сега се гласува. Има още седмица до края. Ако още някой не е гласувал, може да го направи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757750.0

# 359
Знам, знам  Hug
И аз с нетърпение я почвам  Heart Eyes
Има я на английски, електронна. Ако четеш така може  да я вземеш от файла на ВМХ темата  Hug
Знам, но не съм много сигурна, че ще се преборя с разни термини и може да изтърва съществени неща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт