В момента чета ... 24

• 37 194
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Чета Аутопсия на Патриша Корнуел, но ми върви бавно. След Игрите май с всяка книга ще е така.
Чете ми се нещо интересно и увлекателно.

Веднага ти предлагам няколко антиутопични заглавия: "Метро 2033" /ел./, "Метро 2034", Legend /ел./, Unwind /ел/  Grinning

# 586
Не съм сигурна, че антиутопия=увлекателно и интересно, поне за мен.
Само Игрите... и Милениум (тя е съвременна) са ми били супер зарибяващи, да искам да чета още и още и книгата да не свършва.

Свалих си Сенки на Джон Сол. Често я споменавате тук, да видим на мен дали ще ми 'ареса.
На Харлан Коубън съм чела Гората и Дръж се здраво. Сега видях, че има и трета качена негова книга - Няма втори шанс. Свалих и нея.

Ще дочета Аутопсия, защото веднъж я почнах и зарязах, да не го правя за втори път.

# 587
Свалих си Сенки на Джон Сол. Често я споменавате тук, да видим на мен дали ще ми 'ареса.

И на мен ми е любопитно дали ще я харесаш Simple Smile

Аз сигурно тази вечер ще дочета "Оризовата майка". После ще се чудя Simple Smile

Днес получих "Дъщерята на пеперудите". Някой ще сподели ли мнение за нея? Може нея да започна на хартия. На четеца може нещо по-леко и неангажиращо, но като че ли не ми се чете някой празен чиклит  newsm78 Оф, не зная какво ми се чете  newsm78

# 588
  • София
Прочетох Под сянката на свещеното дърво.Тежка,бавна и описателна ми се видя.
За три дни Снежно цвете и тайното ветрило.Много хубава.Тъжна,с много мисъл и традиции.Не на последно място-приятелство.Хареса ми повече от Под сянката......
Започвам Последната наложница-Лесли Даунър.

# 589
  • Пловдив
denim123, "Дъщерята на пеперудите" е хубава книжка, не е тежка, увлекателна е.

# 590
  • на североизток от Рая
 Много ме увлече "Изгубената дъщеря". Така леко се чете, няма нищо излишно и натрапващо се.

"Дъщерята на пеперудите" я чете моя колежка и каза, че е харесала книгата. Но доста несигурно го каза. Аз не я прочетох, но като ми върне книгата, може и да се пробвам.

# 591
Нели, Десиссслава, благодаря ви за отговорите.
Трябва ми нещо, което да ме отърси от напрежението, което трупам покрай "Оризовата майка". Може би наистина ще ги видя тези "пИпИруди"  Mr. Green

# 592
  • На планетата Земя
Сливке, чета те за "Под сянката на свещеното дърво" и за пореден път си мисля с колко различни очета понякога четем. Зависи от моментна настройка и какво ли още не.
На мен много ми хареса - истинско удоволствие бяха малките детайли, чувствата, които се усещаха във всяко клонче, цветче или облаче.

Нели, ти да не прочете за един ден "Изгубената дъщеря"?  Mr. Green

# 593
  • София
Добро утро,
Снощи приключих с Мафията на майките. Лека книжка за промиван на мозъка от тежкия ден. Не мога да кажа, че съм очарована, но...не е идеално зле.

Приготвила съм си Нощен влак за Лисабон на Паскал Мерсие, да видим кога ще я почна.

Хубав ден.   bouquet

# 594
Здравейте!
Чудех се защото не пишете тук и реших да проверя какво се случва. И огромно раздразнение открих, че темата си продължава, но аз не получавам известия за новите отговори Crossing Arms Ядосах се!
Както и да е, отивам да ви прочета, имам да наваксвам 10 страници. Поне ще си имам приятно четиво докато си пия кафето Heart Eyes Hug

# 595

Чета Аутопсия на Патриша Корнуел, но ми върви бавно...

Аз много бързо я прочетох, въпреки че рядко чета от този жанр ми хареса. Хубаво беше, че краят не беше такъв, какъвто очаквах, но щеше да ми е по-интересно, ако беше такъв, какъвто очаквах  Joy ако не сте я чели, не отваряйте долното:
Скрит текст:
Предпочитах да е някой от героите, които познаваме, напр. Вандер. Така някак недовършена ми остана - какъв е бил, защо го е направил и т.н.

# 596
Вивиан преди време четях страшно много Кинг. Бившият ми приятел е негов луд фен, но ме подготвяше предварително какво мога да очаквам. Какво да се прави, със заешко сърце съм Simple Smile
Покрай бременностите и майчинството станах още по-голям бъзла. И понеже отдавна не съм чела нищо от Каля, ми се щеше една среща с него. Но нещо, което не е хорор в истинския смисъл на думата.
Благодаря за препоръката, ще си набавя книгата  bouquet

Вени*** мерси! Вече изгледах филма, не ми допадна. Както вече писах оттатък, ако не бях чела книгата едва ли щях да се загледам във филма Naughty Не мога да преценя съвсем точно, но си мисля, че ако не знаеш историята, трудно ще разбереш какво се случва във филма.

Този път прочетох "На изток от Рая" до край, хареса ми, най-вече сюжетната линия за Кати. Но не мога да кажа уау, запленена съм Peace Друго още не съм чела от Стайнбек.

Kosty, напредваш ли с "Оризовата майка"? Харесва ли ти? Много ми харесват описанията, без да са натрапчиви, са много красиви и реалистични. Говоря за описания на всичко - природни картини, действия, чувства... За това голям принос има и преводачът, разбира се Simple Smile Обожавам да чета за чужди и непознати култури.  Heart Eyes
denim123 на трета глава съм (от Читанката не мога да преценя коя точно страница), но само защото тези дни нямах много време за четене. Усещанията ми засега са като твоите.

Спирам засега до тук, че станах отегчителна.

# 597
Аз започнах разкази на Чехов.

# 598
# 599
"На Изток от Запада" на Мирослав Пенков.Интересно започва, а по принцип съм предубедена към българските автори от новото поколение.

Общи условия

Активация на акаунт