Лазер, Фото или Elos...4

• 130 085
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм изпробвала фотоепилация на мишници и никакъв ефект!! След 9 процедури те продължаваха да си растат, даже ми се струваха, че станаха и повече и просто спрях. След което отидох при друга козметичка и ми направи кола маска там и ми ги показа с коренчетата да си ги видя и да се убедя, че космите ми не са "заспали", а напротив там са си и растат. Друга моя приятелка пък е ходила на лазер за бикини зоната и казва, че няма нищо сега. Иска ми се да пробвам с лазер как е, но честно казано ме дострашава пак да изсипя куп пари на вятъра след този мой неуспешен опит Sad Сега май е модерно студио Пикасо или поне аз чувам всеки ден по 10 пъти рекламата му по радиото, че и на руски чак. Има ли някой впечатление от това студио? Доколкото знам Пикасо има в София, Варна  и Бургас.

# 16
  • София
И още един въпрос - информативно погледнах цените в Пикасо - 30лв подмишници, това е за една процедура, нали?
За една процедура е, да.
Сега гледам и на Laser Center имат интересни промоции:
http://www.lazercentar.com/bg/promocii-zima.html
Бикини примерно е 70 лв. Звучи добре, при положение, че редовната цена там, където ходя, е 135 лв. Само че дали имат предвид само зоната извън бикините или общи бикини?  newsm78

Пише бр. бикини, което предполагам е бразилски, което пък мисля беше цялата зона  Mr. Green Сега ги погледнах - бикини и подмишници са общо 90 лв., което ми се вижда добре. Но пък във Версус (iveto_11, извини ме, ако бъркам, но по спомен и ти май ходеше там) с ваучер същите зони са 110 лв. Разликата не е голяма и ако ефектът от Лазер център не е същия, както във Версус, според мен не си заслужава. Иначе, ако ефекта е същия, 20 лв. са си 20 лв. и би било екстра да се възползваме от тяхната услуга Simple Smile
А, сега де - дилемата пак е голяма. Защото бях решила от следващия месец да подновявам процедурите.

# 17
  • София
abrikotin13, във Версус ходя, но ми свърши пакета процедури на промоционална цена  Simple Smile Та се оглеждам, ако излезе нещо подходящо и изгодно. Иначе като ефект от процедурите и качетсво на обслужването във Версус нямам абсолютно никакви забележки.

# 18
  • София
О, ами ти трябва да си ги попреборила вече гадовете  Mr. Green Сигурно сега само поддържащи трябва да правиш или има и още какво да се желае?
Нямам спомен беше ли коментирано и какви бяха отзивите за този Лазер център  newsm78 Иначе бих пробвала и аз там, защото ми е доста по-удобен.

# 19
Аз също съм си наумила да пробвам лазерна първо на една зона - подмишниците, например. Ще следя за мнения и коментари.
Лазерната епилация не боли, нали ?
И още един въпрос - информативно погледнах цените в Пикасо - 30лв подмишници, това е за една процедура, нали?

Лазер на подмишници мен не ме болеше. Виж, за триъгълник - това е друга работа.

# 20
  • Поморие
Аз съм с 2 процедури на лице в Пикасо Бургас-засега никакъв резултат. Там си направих и процедура по премахване на капиляр на лицето-пак същото-без резуртат. И сега се чудя дали да продължа, вярно,че на лицето космите се повлияват по-бавно,ама като гледам са ми окапали само 2-3 другите си седят и трябва да ги махам с депилатоар, което е ужасно.

# 21
  • София
dobi_iv2,  вярно, че е индивидуално, но при мен на лице (горна устна) след 3 процедури са ми изчезнали над 50% от косъмчетата.

# 22
a_n_g_e_ll, мерси за темичката  Simple Smile

Моля, казвайте имената на студиата и клиниките, от които сте доволни и недоволни.
Така събираме информация къде как работят  Peace

На мен ми предстои 4-та лазерна епилация с Алма лазер.
Проблем ли е , че си правих последната процедура с интервал 3 месеца, а не 2 ?
Сега и тази ми идва с такъв интервал, но просто нямах възможност да я направя по-рано.
Притеснявам се да не си давам парите на вятъра като изчаквам повече време последните две процедури  Thinking

# 23
  • София
Аз ходя в Благоевград- Студио Мания при Мария. От много време ходя на кола маска при нея, а сега и фотоепилация, много съм доволна.

# 24
През колко време горе долу се правят първите процедури на лазерната епилация - дни, седмици ?

# 25
Моля, казвайте имената на студиата и клиниките, от които сте доволни и недоволни.
Така събираме информация къде как работят  Peace
Лазер в 'Борекс', София.
Електроепилация с игла, който се интересува давам координатите на моята козметичка на лични.

На мен ми предстои 4-та лазерна епилация с Алма лазер.
Сега и тази ми идва с такъв интервал, но просто нямах възможност да я направя по-рано.
Притеснявам се да не си давам парите на вятъра като изчаквам повече време последните две процедури  Thinking
Не би трябвало да имаш проблем, евентуално забавяне/удължаване на желаният резултат, може би.
Ако прочетеш в Интернет, колкото лекари, толкова и мнения.
Нали космите ти изгарят при всяка процедура?

# 26
При мен на последната процедура имаше обучение на нов лазерен оператор и тогава научих доста неща. Wink Казаха, че само първите процедури може да през 8 седмици, при всяка следваща времето се удължава. Ако съвсем няма косми, няма защо да се ходи, а това е индивидуално. Втората процедура ми беше след 9 седмици, третата очаквам да е след 10, ще видим. Някакво спазване на интервали било важно до 6-тата процедура включително, от там нататък - тотално по собствена преценка и нужди.
Затова ми се струва, че в твоя случай, четвърта процедура след 12-13 седмици е съвсем нормално.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 16:03 от Ванилия Канелска

# 27
Ама незнам защо е такава истерията покрай лазерната епилация, при положение, че фото с професионални глави (само на определени уреди обаче) върши същата, че и по-добра работа. По-нагоре описах моя опит, при мъжът ми след 9 процедури на гърди нямаше никакъв резултат с лазер в Пикасо. След това отиде в друг център, където имат професионална глава на малък фото епилатор (стана ми странно, аз ходя там за мигли косъм по косъм и случайно разбрах). Подмишниците му спряха да растат след 4-та процедура, а гърдите още на 2-та ги нямаше половината косми. Явно си има значение колко се стараят служителите, в Пикасо са много и невнимателни, незнам  Rolling Eyes Чакам да мине още малко време след раждането и той тъкмо ще направи още 1-2 процедури и ще се включа с лично мнение и аз .
Лазера определено НЕ е моята процедура за премахване на космите завинаги, както и на мъжът ми.

# 28
От Пикасо много потребители се оплакват. Нямам идея с каква техника работят, но явно нещо не е наред.

# 29
  • София
Ама незнам защо е такава истерията покрай лазерната епилация, при положение, че фото с професионални глави (само на определени уреди обаче) върши същата, че и по-добра работа. \
Аз съм ходила и на фото преди да почна с лазерната. От фотото при мен нямаше абсолютно никакъв ефект, но болката беше непоносима. Болеше в пъти повече от кола маска, само че си ходиш космясал после.

Общи условия

Активация на акаунт