Лазер, Фото или Elos...4

• 130 250
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, развили сте чудесна тема. Искам да попитам за Инканто(старото Пикасо) в Пловдив, тъй като мисля да си правя епилация на гърди и корем. Мнения за добри дерматологични клиники в Пловдив и като цяло отношение към Инканто или каквито и да е съвети биха били от полза, Благодаря.

Здравей, нищо добро не съм чувала за Инканто! Лазер Център и лазер център Армада са най-качествените центрове в Пловдив, Лазер Център са сериозни и внимателни, същото важи и за Армада, но понеже Армада са някаде от 2-3 години цените им са по приемливи от на Лазер център май и лазерът на Армада е по новият вариант на Лазер център, но не съм сигурна.

# 391
Здравейте! Виждам, че до момента има добри отзиви за Лазер Център. Някой да е ходил в този на Стамболийски?

# 392
Здравейте! Виждам, че до момента има добри отзиви за Лазер Център. Някой да е ходил в този на Стамболийски?
Аз ходих на първа процедура на подмишници, но на Патриарха. След седмица ще ходя за втори път. Доволна съм , 90 процента от космите ми опадаха, въпреки че е рано за заключения.  Ще видим по-нататък ..  Sunglasses

# 393
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА КЪДЕ ДА ОТИДА НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ВЪВ ВАРНА?

# 394
Здравейте и от мен.
Имам желание за епилация и затова се записвам да ви следя.

Трябва да премахнете косата напълно с бикини и около анус и просто се краката до коляното.

Светла кожа, косата светлина. Embarassed
Какво ще препоръчате, какъв вид на епилация и къде да отида? Аз съм от Варна.
Знаете ли къде да намеря електроепилация?

Благодаря ви предварително  bouquet

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 22:00 от Копър

# 395
  • София

Аз ходих там за бразилски бикини. Кажи какво те интересува Simple Smile

# 396
  • София
Здравейте! Имам въпрос към тези които са правили IPL фотоепилация. Вече имам 5 процедури, всичките правени на 28 дни. За шестата, обаче вече се бавя 10дни. Дали ще се компрометира резултата от това забавяне или не е проблем? Не ми се иска да съм си дала парите на вятъра.

# 397
  • София
_мариана, две седмици "закъснение" няма как да окажат влияние върху крайния резултат. Никога не съм следяла стриктно дати. Изчаквах да поникнат косъмчетата и тогава записвах час за епилация. И в повечето случаи интервалът между две процедури при мен беше около 6 седмици. Правила съм мишници и триъгълник, резултатът запазвам с поддръжка 1-2 пъти годишно.

# 398
  • София
Благодаря ти, Milena ! Просто часовете винаги ми ги записваха предрително с този интервал от време. Но сега поради независещи от мен обстоятелства така се наложи и леко се притесних.

# 399
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте! Имам въпрос към тези които са правили IPL фотоепилация. Вече имам 5 процедури, всичките правени на 28 дни. За шестата, обаче вече се бавя 10дни. Дали ще се компрометира резултата от това забавяне или не е проблем? Не ми се иска да съм си дала парите на вятъра.

След 5 едва ли ще компроментираш резултата. Въпреки, че IPL е най-неефективната епилация би трябвало да си почти без косми вече

# 400
Здравейте,
никога до сега не съм се подлага на фотоепилация, но отдавна я мисля.
Гледам, че има някакво студио Инфинити Клиник в София на Черни връх 99.
В момента предлагат доста добри намаления и исках да питам дали някой има някакви впечтлания от там?

# 401
Здравейте,
никога до сега не съм се подлага на фотоепилация, но отдавна я мисля.
Гледам, че има някакво студио Инфинити Клиник в София на Черни връх 99.
В момента предлагат доста добри намаления и исках да питам дали някой има някакви впечтлания от там?
Това е бившата клника Леграно, май само името са сменили заради негативните отзиви в нета за клиниката.Моя позната ходеше там на лазерна епилация, ще я питам за отзиви.

# 402
Здравейте аз ще ви споделя моето впечатление от единнов вид лазери на пазара , DIOLAZE лазерно-диодна епилация . След първата процедура на подмишници и триъгълник изпадаха огромно количество косъмчета и останаха единични , направени са 3 процедури и в момента все още нямам нищо . Нямам наблюдение над други лазери преди съм използвала Ipl за горна устна и без успех Simple Smile прочетох че някои от вас са се оплакали от изгаряния тук след процедурата нямаше нищо леко зачервяване което отмина за 15 мин

# 403
  • София
alqstoqnova къде я правиш?

# 404
_мариана , от Варна съм така че я правя тук , в Хирургия "Пефект"

Общи условия

Активация на акаунт