Лазер, Фото или Elos...4

• 132 491
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Бръснене или депилиране.

# 421
  • Sofia
Винаги ли мажете третираните зони със слънцезащитен крем 10 дни след процедурата или само в слънчеви дни?

# 422
Благодаря!

# 423
Винаги ли мажете третираните зони със слънцезащитен крем 10 дни след процедурата или само в слънчеви дни?
Мажат се само зоните, които се излагат на слънце - всички лицеви третирания още в студиото след лазера (добре е да си отидете с 50 фактор или там ще ви намажат), а тялото само откритите повърхности (напр. ръце или крака и бикини линия при слънце, но интим, подмишници, анус - не).

# 424
  • Sofia
Мажат се само зоните, които се излагат на слънце - всички лицеви третирания още в студиото след лазера (добре е да си отидете с 50 фактор или там ще ви намажат), а тялото само откритите повърхности (напр. ръце или крака и бикини линия при слънце, но интим, подмишници, анус - не).

Да, за тези, които се излагат на слънце (предимно лице)  Peace В студиото след процедурата мажа, но в последващите 10 дни не съм стриктна при облачно време, само когато има слънце.

# 425
AniK, мажи си лицето и без да има слънце, защото има риск от пигментации.

# 426
  • Sofia
AniK, мажи си лицето и без да има слънце, защото има риск от пигментации.

Peace Hug Heart Eyes ще съм по-стриктна, то това остава - да заменя косми за петна  ooooh!

# 427
zon, единичните косми в кои зони премахваш с електоепилация?

# 428
zon, единичните косми в кои зони премахваш с електоепилация?
Навсякъде, където може. На вежди и лабии не може.

Мишниците също се избягват; там съм си махала единични руси косми в периферията.

# 429
  • София
Точно в тази група в момента вървят банери на Лазер център със специални промоции само за BG-Mamma и има доста хубави отстъпки  Peace
Къде  newsm78

Може би имате Аддблок. Има уоупейпъри от двете страни на темата и всяка седмица е различна промоцията. Ето я - ЦЪК

# 430
  bouquet
Много благодаря!

# 431
Благодаря на всички за мненията за лазер център  Hug
Записах си час за петък да видим, какво ще става  Mr. Green

# 432
Аз за сега трябва да отложа процедурите.
Но ще ви следя.
Моля, ако пак има специални оферти за нас Wink, да ги споделите   bouquet

# 433
  • София
Здравейте! Отдавна следя темата, минах много на брой процедури фотоепилация и се насочих към лазерната. Преди около 2 месеца си направих първата във Версус, предстои ми втора. Искам да попитам дали някой знае нещо за лазер InMode HR 810, накрайникът се казвал diolaze.Препоръчват ми го и твърдят, че е ново поколение. Единственото, което намирам е това http://inmodemd.com/devices/diolaze/

# 434
  • Sofia
Здравейте! Отдавна следя темата, минах много на брой процедури фотоепилация и се насочих към лазерната. Преди около 2 месеца си направих първата във Версус, предстои ми втора. Искам да попитам дали някой знае нещо за лазер InMode HR 810, накрайникът се казвал diolaze.Препоръчват ми го и твърдят, че е ново поколение. Единственото, което намирам е това http://inmodemd.com/devices/diolaze/

Версус ли ти го препоръчват и за каква зона?

Общи условия

Активация на акаунт