Лазер, Фото или Elos...4

• 130 103
  • 756
  •   1
Отговори
# 60

Бразилските бикини- доста съм разочарована..

А след процедурата опадват и после порастват наново или изобщо не опадват?

Не опадват изобщо... Вече минах четири процедури и въпреки че на определени места нямам никакви косъмчета вече, на други дори не са паднали и веднъж след процедурата.. Sad Не знам какво да си мисля и дали да продължавам..

# 61
Възможно ли е да не падат изобщо, защото точно тези зони не мога да ги избръсна достатъчно гладко?
Според мен не е възможно. Може при самата процедура да се усети дискомфорт или парене, ако има по-дълги косъмчета, но това не влияе на ефикасността.

iveto_11, благодаря ти много за отговора! Последния път след като не опадаха косъмчетата, се обадих в салона да се оплача и отидох, за да минат тези зони още веднъж. Когато отидох в салона обаче, момичето, което трябваше да извърши процедурата ми каза- "Ооо, вие не сте се била избръснала добре миналия път и затова не са ви паднали.." и не искаше да се занимава повече с мен. Мисля да отида още веднъж като преди това ги махна с крем депилатоар, за да е сигурно, че няма да имам никакви косъмчета изобщо.

# 62

Не опадват изобщо... Вече минах четири процедури и въпреки че на определени места нямам никакви косъмчета вече, на други дори не са паднали и веднъж след процедурата.. Sad Не знам какво да си мисля и дали да продължавам..

Защо не си казала това на лицето, което ти прави процедурите още в началото на втората процедура?
За кои части от зоната става въпрос? Зависи на какви параметри те третират и дали е възможно и безопасно да ги увеличат за да изгорят космите, без да ти изгорят кожата.

П.П. Сега про*етох това за бръсненето; да те обръснат те, те носят все пак отговорност.

# 63

Според мен за това не се получава, просто не са обработени добре. Аз си правих бразилски бикини в Лазер център в Пловдив и ме извикаха след 2 седмици да проверят дали има неизпадали да ги минат пак с лазера (това е безплатно)
Та следващата седмица ще ходя за това.

# 64
Ами аз след първия път още им казах, че имам неопадали косъмчета. Обясниха ми, че е нормално и че до няколко пъти ще изпадат всичките. След всеки следващ път пак се оплаквах и пак така ми казваха.

Накрая като поисках безплатно да минат тези места, просто ми казаха това за бръсненето и не ми предложиха те да ми ги избръснат и да ги минат с лазера. Явно обслужването в офиса им в Пловдив е доста по-добро.. Чудя се дали да не им пиша мейл и да се оплача... Sad Все пак доста пари оставям там.

Ако някой го интересува, ще пиша пак след следващите процедури как е..

# 65
Kогато отидох в салона обаче, момичето, което трябваше да извърши процедурата ми каза- "Ооо, вие не сте се била избръснала добре миналия път и затова не са ви паднали.." и не искаше да се занимава повече с мен.
Бръсненето би трябвало да е задача на салона, те са специалистите, те знаят каква е нужната дължина, за да има ефект.
На мен ми казват да се бръсна два дни преди процедура /по посока на растежа/, за да може като отида да има достатъчно дължина и те да коригират. Ако са прекалено къси също е проблем, трябва да има нещо над кожата.

# 66
  • София
За пръв път чувам, че трябва да са порасналаи космите.  Rolling Eyes Аз винаги съм отивала без даже и милиметър растеж, а ефект определено има.

# 67
Винаги са ми правели подготовката на място: очертаване, бръснене до необходимата 'дължина'/част от милиметъра, или съответно подрязване с ножичка /за зоната на веждите/; след това почистване с мокри тензухени кърпи.

На дъщеря ми, също; спазват си процедурите.

# 68
Лазерната епилация не боли, нали ?
процедура, нали?

Лазер на мишници не ме боля. По-напред в темата има описани коментари студията за лазерна епилация.  За Пикасо не си спомням вече защо го бях изключила от моите варианти.

Връщали са ме от процедура, защото не се бях добре избръснала. Обясниха ми какво се очаква от мен и отидох на другия ден подготвена. Помолих те да го направят, защото знаят какви да бъдат космите като размер. Отказаха ми с мотив, че кожата на обработваните места ще бъде раздразнена известно време и то си точно така.
За мен процедурата бръснене е крайно неприятна и затова съм си купила депилатоар. С него действам. Винения Виит за чувствителна кожа ми върши добра работа. Може да има и по-хубав, днес ще потърся, защото другата седмица имам процедури.
Yvonne V. Благодаря за напомнянето, че трябваше 2 дни по-рано от процедурата да се обезкосмят желаните участъци. Това го бях забравила  newsm78

# 69
Лазерната епилация не боли, нали ?
процедура, нали?

Лазер на мишници не ме боля. По-напред в темата има описани коментари студията за лазерна епилация.  За Пикасо не си спомням вече защо го бях изключила от моите варианти.

Връщали са ме от процедура, защото не се бях добре избръснала. Обясниха ми какво се очаква от мен и отидох на другия ден подготвена. Помолих те да го направят, защото знаят какви да бъдат космите като размер. Отказаха ми с мотив, че кожата на обработваните места ще бъде раздразнена известно време и то си точно така.
За мен процедурата бръснене е крайно неприятна и затова съм си купила депилатоар. С него действам. Винения Виит за чувствителна кожа ми върши добра работа. Може да има и по-хубав, днес ще потърся, защото другата седмица имам процедури.
Yvonne V. Благодаря за напомнянето, че трябваше 2 дни по-рано от процедурата да се обезкосмят желаните участъци. Това го бях забравила  newsm78
да препоръчате салот за фотоепилация  newsm78

# 70
Използват определена марка и вид самобръсначка за еднократна употреба; 'бръсненето' е на сухо под определен ъгъл, никога не ми е била раздразнена кожата  Peace

# 71
mim992, http://www.savana-solar.com/ Аз съм доволна от тях за фото.

# 72

и аз  Peace

# 73

Благодаря  Simple Smile

# 74
Използват определена марка и вид самобръсначка за еднократна употреба; 'бръсненето' е на сухо под определен ъгъл, никога не ми е била раздразнена кожата  Peace
И аз се учудих, че не ми се раздразни кожата, а е хипер чувствителна, явно си имат трик.

Общи условия

Активация на акаунт