Лазер, Фото или Elos...4

• 131 317
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
И мене ме интересуват всички мнения за клиники с дерматологически услиги, моля споделете

# 226
Може ли някоя от вас, която е била на фотоепилация да каже кога ще изчезнат тия ужасни черни точки!
Минах две процедури и след седмица трябва да съм на трета, а още имам черни точки и то много  #Crazy Когато се опитам да ги махна с пинцета, си излизат все едно нищо не ги задържа. Но проблема с това "махане" е, че космите са навътре в кожата и така си я разранявам, докато извадя гадовете  newsm78
На море съм след 3 седмици. Помагайте!  Embarassed

Забравих да добавя, че нито "растат", нито нищо. даже не мога да ги обръсна. Чудя се това да не са нови косми?! вече се пощурих

# 227
Не ги чопли точките,това са луковиците на косъма,които кожата бавно избутва.Направи си пилинг на кожата ,за да й помогнеш.След седмица сигурно ще се махнат.

# 228
Не ги чопли точките,това са луковиците на косъма,които кожата бавно избутва.Направи си пилинг на кожата ,за да й помогнеш.След седмица сигурно ще се махнат.

Правила ли си фото, при теб кога изчезнаха тези черни точки?

# 229
  • София
Аз си правя фотоепилация, след 5-та процедура съм.  Още след първата процедура изчезнаха голяма от "черните точки". Вече нямам никакви и косми почти нямам. И моят съвет е да не чоплиш нищо, всичко ще премине с времето.

# 230
те мойте косЪми, че са досадни - досадни са.
но си представях след втората процедура поне да намалеят черните точки.
в момента се опитвам да разбера дали уреда, с който са ми правили процедурите, върши работа.
ако имам много черни точки може да означава, че всички косми растат на ново, знам ли.
затова питам как е било при други хора и дали толкова дълго трябва да остават тези черни точки.

всъшност, koikoii, къде си правиш процедурите? може пък да сменя мястото, ако ти си доволна.

# 231
аз съм след втора процедура и също казвам да не чоплиш точките, единственото което можеш да направиш е пилинг (умерено). Тези точки при всеки са различно , при мен изпадват доста бързо , при други минава повечко време. Мисля че няма връзка с уреда , по скоро си е до кожата, смяната на уреда едва ли ще промени нещо. Търпение, всичко ще се изчисти  Hug

# 232
  • София
Аз съм в Благоевград  Peace

# 233

Четвърта процедура съм с IPL (фото).Имам черни ,точки около 10-12 дни след всяка процедура се появяват.Кожата ги избутва още 15-20 дни и пак съм на процедура.

# 234

Четвърта процедура съм с IPL (фото).Имам черни ,точки около 10-12 дни след всяка процедура се появяват.Кожата ги избутва още 15-20 дни и пак съм на процедура.

това сякаш не ме успокоява.  Simple Smile то така излиза, че си има косми всеки път и не изчезват изобщо, а просто си ги махаш с фото, вместо кола маска. аз някакви надежди тая да изчезнат за повече време.   Praynig

но явно същото става и при мен - имам си точки след всяка процедура. миии ще чакам да видя ще се оправи ли положението, ще правя пилинг, "търкинг", ексфлориране, каквото трябва там докато се махнат -)))

# 235
Ами имам косми все още,да.Понеже космите не растат по едно и също време,то и процедурата не ги изгаря всеки път и някои си растат все още,но след 3-та процедура около 50% не се виждат да растат.

# 236
Ще продължавам с процедурите, то се знае. Като съм започнала, поне да довърша да видим пълния ефект.
След 4 дни съм на трета процедура, но после заминавам на море и се притеснявам, че четвъртата процедура никаква работа няма да свърши върху тена, който ще имам. Дано не поникнат изневиделица всички пак.  Praynig

Само да добавя, че сякаш се поизчистиха нещата. Не виждам вече толкова черни точки, направо е добро положението. Растат си само "неумрелите" косми -))

# 237
Ще продължавам с процедурите, то се знае. Като съм започнала, поне да довърша да видим пълния ефект.
След 4 дни съм на трета процедура, но после заминавам на море и се притеснявам, че четвъртата процедура никаква работа няма да свърши върху тена, който ще имам. Дано не поникнат изневиделица всички пак.  Praynig

Само да добавя, че сякаш се поизчистиха нещата. Не виждам вече толкова черни точки, направо е добро положението. Растат си само "неумрелите" косми -))

Ползвай 50ти фактор козметика, ако ужасно много не искаш да хващаш тен.

# 238
В момента съм на море и се мажа с 50 фактор,крия се на сянка,но слънцето ме обича и съм почерняла малко.По принцип съм с матова кожа и се надявам да няма проблем за следващата процедура,която ще правя 15 дни след морето по инструкции.

# 239
В момента съм на море и се мажа с 50 фактор,крия се на сянка,но слънцето ме обича и съм почерняла малко.По принцип съм с матова кожа и се надявам да няма проблем за следващата процедура,която ще правя 15 дни след морето по инструкции.

е, значи ще спазя срока. планирала съм го да съм на процедура 1 ден преди морето. после ще имам 3 седмици да ходя като монахиня, за да падне тена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт