Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между лазери, фотоепилатори и IPL епилатори?
Колко процедури са необходими за дълготрайна епилация на лицето и тялото?
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между лазери, фотоепилатори и IPL епилатори?
Лазерите излъчват светлина в специфичен диапазон на дължина на вълната, насочени към определен тип окосмяване. Фотоепилаторите излъчват светлина в широк спектър и са ефективни за светли кожи с тъмни косми. IPL епилаторите комбинират биполярна радиочестота и светлина със спектър от дължини на вълните, подходящи за различни видове окосмяване.
-
Колко процедури са необходими за дълготрайна епилация на лицето и тялото?
-
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
-
Защо не се правят процедури за епилация?
-
Как мога да видя ефекта от епилацията?
Искам да помоля за мнение.Става дума за лазерна епилация на лице-косъмчетата са руси.От това което съм прочела трябва да отида там където има лазер александрит.Моля за мнение за Пикасо ,Борекс ,Лазерцентър или друго място от което сте доволни.
Мислех,че през целия си живот ще се занимавам с натрапниците(космите) особено през лятото толкова ми писваше.Бях негативно настроена към фотоепилацията много мои приятелки не са доволни , както и да е препоръчаха ми лазера ,престраших се незнам как,нооо приятно изненадана съм от резултата след 5-та процедура ходех през месец вече нямам почти нищо и се сещам за времето когато бях на 11 сигурно преди пубертета
Толкова мека и чиста кожа не съм имала от тогава . Подложих се на триъгълник и мишници ,мисля да почвам с краката лазера беше александрит и съвсем малко ме болеше но след като пуска лазера или преди в главата има охлаждащо и секунда като остане на мястото успокоява се. И като отзивчивост и ефект много съм доволна от Армада ,няма как да не ги спомена след толкова лоши отзиви за другите центрове,просто препоръчвам.