Лазер, Фото или Elos...4

• 131 325
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Да отида ли в неделя веднага след края на менструацията или няма да е толкова ефективно, колкото ако изчакам няколко дни.
На мен ми обясниха, че се изчаква края на менструацията, заради засилените усещания за болка и непредвидимите кожни реакции през този период, а и естествено по хигиенни причини. Няма връзка с ефективността. Била съм на процедура с лазер ден преди М, наистина болеше доста, в други дни не ме боли изобщо.

Благодаря,
ще дам отзиви след посещението.

Много съм доволна от обърнатото внимание в ЛАЗЕРЦЕНТЪР. След първата процедура почти всичко падна, а това което не падна като отидох на контролен преглед безплатно ми го обработиха.

Имам един проблем. Заминавам на море точно преди следващата ми процедура, а жената каза, че  един месец преди процедурата- никакви слънчеви бани и 10 дни след процедураа- същото.
Въпросът ми е дали мога с кола маска да си ги махна и месец след като съм ги махнала да ходя пак на лазерна епилация? ЩЕ СЕ ИЗГУБИ ЛИ ЕФЕКТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ МИ ДВЕ ПРОЦЕДУРИ ИЛИ ЩЕ СЕ ЗАПАЗИ?

Благодаря
Поздрави

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 23:45 от Danielle Knowles

# 211
Здравейте Simple SmileИскам да помоля за мнение.Става дума за лазерна епилация на лице-косъмчетата са руси.От това което съм прочела трябва да отида там където има лазер александрит.Моля за мнение за Пикасо ,Борекс ,Лазерцентър или друго място от което сте доволни.

ЛАЗЕР ЦЕНТЪР С ДВЕ РЪЦЕ. В момента съм клиентка там и останах очарована. Ще видим занапред

Успех!

# 212
А къде в София има студио, което предлага БЕЗПЛАТЕН КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД  след процедурата?

Навсякъде няма да ти откажат преглед! Да не би да са ти искали пари за контролен преглед? Къде?
Имах предвид ако имам неповлияли се косъмчета дали ще ми ги обработя втори път безплатно.

# 213
Май ще се спра наистина на Лазер център.Обадих се по телефона за информация.Момичето беше изключително отзивчиво и любезно.
Някой има ли опит в премахването на руси косми newsm78

# 214
Здравейте! От много време искам да отида на такъв вид процедура, но все не мога да се престраша.Имам косъмчета на брадичката.Махам ги с пинцета,абсолютно всеки ден и от това са станали дебели,тъмни и много неприятни. Нещото, което ме притеснява е , че ще трябва  да ходя с косми известно време, докато започнат да падат, а няма как да ги обръсна /все пак е лицето/.Има ли някой с такъв случай и как се справя с космите между отделни процедури?

# 215
Аз махах косъмчета от брада, действително преди първа процедура е най - неприятно, след това вече намалява количеството на косми , дори след 2-ра процедура не останаха от дебелите черни, сега ще работим само за мъха. Постригвах с ножичкаоколо месец преди първата процедура , понякога на ден по два пъти, но уверявам Ви  дискомфорта си заслужава, след това ефекта е поразителен, и аз махах всеки божи ден с пинсета косъмчета , сега гледката е изумителна. Бях си взела и депелатоарен крем , но не набрах смелост да го ползвам.

# 216
Krismi, благодаря за отговора. Ти в кой център ходиш?/ако си в София/ Това за преди първата процедура е много неприятно наистина. От пинсетата много се накъсват и предполагам ще трябва повечко време да ги изчакам да израстнат.  Confused

# 217
В Бургас съм, само пак да каже че съм с IPL процедури.

# 218
Имам един проблем. Заминавам на море точно преди следващата ми процедура, а жената каза, че  един месец преди процедурата- никакви слънчеви бани и 10 дни след процедураа- същото.
Въпросът ми е дали мога с кола маска да си ги махна и месец след като съм ги махнала да ходя пак на лазерна епилация? ЩЕ СЕ ИЗГУБИ ЛИ ЕФЕКТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ МИ ДВЕ ПРОЦЕДУРИ ИЛИ ЩЕ СЕ ЗАПАЗИ?
На мен преди седмица ми беше четвъртата процедура. Казаха 2 седмици да се пазя от слънце. Пета процедура планирам чак през октомври, заради летния тен. Питах дали може да се прави коламаска, ако през лятото поникне нещо, отговорът беше "да", само че за следващата лазерна епилация трябва да е минал 1 месец от коламаската. Но не вярвам да има нужда, между 3 и 4 процедура за 2 месеца нищо не беше поникнало.

# 219
Здравейте,включвам се и аз  Peace Мислех,че през целия си живот ще се занимавам с натрапниците(космите) особено през лятото толкова ми писваше.Бях негативно настроена към фотоепилацията много мои приятелки не са доволни , както и да е препоръчаха ми лазера ,престраших се незнам как,нооо приятно изненадана съм от резултата след 5-та процедура ходех през месец вече нямам почти нищо и се сещам за времето когато бях на 11 сигурно преди пубертета  Grinning Толкова мека и чиста кожа не съм имала от тогава . Подложих се на триъгълник и мишници ,мисля да почвам с краката лазера беше александрит и съвсем малко ме болеше но след като пуска лазера или преди в главата има охлаждащо и секунда като остане на мястото успокоява се. И като отзивчивост и ефект много съм доволна от Армада ,няма как да не ги спомена след толкова лоши отзиви за другите центрове,просто препоръчвам.

# 220
Здравейте, момичета. Аз до сега не съм се престрашавала да си направя подобна процедура ,но видях в Грабо процедура на цял интим в салон Born Toxic на Бели брези.....имате ли някакви отзиви....и много ли е болезнено.....вероятно много пъти сте го задавали този въпрос, но нямам време да прочета предишните коментари, понеже след 2 дни пътувам на почивка зад граница и мислех да се самоизненадам с подобна процедура......дори не предполагам какво включва пълен интим  Embarassed

# 221
Здравейте, момичета. Аз до сега не съм се престрашавала да си направя подобна процедура ,но видях в Грабо процедура на цял интим в салон Born Toxic на Бели брези.....имате ли някакви отзиви....и много ли е болезнено.....вероятно много пъти сте го задавали този въпрос, но нямам време да прочета предишните коментари, понеже след 2 дни пътувам на почивка зад граница и мислех да се самоизненадам с подобна процедура......дори не предполагам какво включва пълен интим  Embarassed

и аз май ще се включа. ако искаш да ходим заедно? не съм пробвала IPL. засега съм била на две процедури фотоепилация. някои косми паднаха, но най-черните и дебелите си оцеляха  Laughing
чудя се колко процедури ще трябват да ги уморя и тях. рано е, уж трябва 5-7 процедури за пълен ефект и засега не се притеснявам. правя си фото на краката и под мишките. но за тези пари бих пробвала пълен интим.
пиши, ако искаш да сме опитни мишки заедно  Wink

# 222
Ами то ще е еднакво болезнено предполагам. Аз не съм от особено търпеливите, но сякаш ми се иска да се включа...... newsm78

# 223
Ами то ще е еднакво болезнено предполагам. Аз не съм от особено търпеливите, но сякаш ми се иска да се включа...... newsm78

писах на лична  Wink

# 224
Milena Georgieva, би ли споделила впечатленията си, ако ходиш в Белите брези? Благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт