Лазер, Фото или Elos...4

• 131 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте на всички! Simple Smile Имам нежелано окосмяване в областта на шията и бакенбардите. Космите  на шията на места са тъмни, а на други светли, тънки са и някой от тях доста дълги над 1см.... Реших да ги махна, но в моят град има само студио в което извършват фотоепилация, но не знам дали ще ми помогне защото част от космите са руси. Потърсих и намерих студио в съседен по-голям град за електроепилация. Нещата които прочетох за нея обаче малко ме стреснаха. И сега не знам на къде....Моля някой от вас ако е имал подобен проблем с окосмяването и има малко повече информация да сподели.
п.с. не заключвайте темата. Достатъчно търсих и четох преди да пиша тук!!!!! Моля за малко разбиране от ваша страна.  Naughty

Електроепилацията е много травматичен метод.

Съгласна съм, но иглената електроепилация може би ще ми помогне най-много. Не мисля да рискувам с фотоепилацията и да хвърлям пари на вятъра. Има ли някой който си е правил електроепилация с пинсета за да даде мнение. До колкото разбрах при нея ефекта не бил добър..... Rolling Eyes Започвам да се отчайвам вече.. Cry

# 196
Аз си правя електроепилация, но няма нищо общо като ефект с лазер/фотоепилацията. Аз бих препоръчала поне да се консултираш в салона с фотоепилацията дали и доколко би ти повлияло, най-вероятно ще те излижат, че абсолютно всичко е възможно... Но ако не е прекалено скъпо пробвай, и ако не си доволна от резултата, или каквото имаш останало незасегнато от фотоепилацията - на пинсета...

# 197
"Има ли някой който си е правил електроепилация с пинсета за да даде мнение. До колкото разбрах при нея ефекта не бил добър..... "

Преди години, майката на моя приятелка си беше правила електроепилация с пинсета и ефектът беше нулев. След това мина към електроепилация с игла и си изчисти окосмяването.

Аз съм много доволна от електроепилацията с игла - имам много изчистени зони:
- някои първо третирани с лазер докато горят и след това с електроепилация с игла;
- други само с електроепилация с игла, при по-светли и мъхести косми и/или мъхове.

Много е важно електроеполацията да се прави от опитно лице и също клиента да спазва съответните правила за да е успешна и безопасна епилацията.

# 198
Момичета, истината е в Алма лазер! Не си губете времето с глупости. Направих си подмишници и интим и мога да ви кажа, че първо не боли и второ има супер ефект, но трябват няколко процедури последователно през месец. Аз ходих в център Бамбола на бул. Стамболийски 34 и съм доволна.

# 199
Момичета, истината е в Алма лазер! Не си губете времето с глупости. Направих си подмишници и интим и мога да ви кажа, че първо не боли и второ има супер ефект, но трябват няколко процедури последователно през месец. Аз ходих в център Бамбола на бул. Стамболийски 34 и съм доволна.

Колко време от последната процедура е минало и си доволна ?
То по принцип подмишниците и интимните се повлияват добре, защото са плътни, черни косми и не хормонално зависими зони.

# 200

Колко време от последната процедура е минало и си доволна ?
То по принцип подмишниците и интимните се повлияват добре, защото са плътни, черни косми и не хормонално зависими зони.

Здравей! След 6-тата процедура, вече 3 месеца нямам косъмче. Може да се наложи подържаща процедура веднъж два пъти годишно.. Тая технология SHR е уникална, най-вече защото не боли. Сега мисля и краката да си направя.

# 201
[quote author=ely_87 link=topic=758669.msg28321872#msg28321872 date=1401704770

Здравей! След 6-тата процедура, вече 3 месеца нямам косъмче. Може да се наложи подържаща процедура веднъж два пъти годишно.. Тая технология SHR е уникална, най-вече защото не боли. Сега мисля и краката да си направя.
[/quote]Хммм...малко рекламно ми звучиш...

# 202
 Grinning Ако ме поканят за рекламно лице няма да откажа. Шегувам се, просто когато съм доволна от нещо и има ефект винаги споделям и на други, за да не се лъжат с фалшиви процедури без ефект : )

# 203
Не  е точно по темата, но не знам къде другаде да публикувам.
Моля, пишете ми на лични къде в София или Пловдив предлагат електроеполация с игла.
В смисъл, вие лично да сте пробвали и доволни, да не остават грозни белези, да е ефикасно, да имат качествена апаратура и прецизни и внимателни изпълнители.

Мерси предварително

# 204
    Привет на всички,

Въпросът ми е, ако някой е наясно, за по фини косми кои вариант е по-подходящ - по дълъг импуслс или по кратък ?
А ако са тънки, но дълги ( и вероятно по-дълбоко разположени ) - тогава ?

Мерси предварително за отговорите.

# 205
Здравейте Simple SmileИскам да помоля за мнение.Става дума за лазерна епилация на лице-косъмчетата са руси.От това което съм прочела трябва да отида там където има лазер александрит.Моля за мнение за Пикасо ,Борекс ,Лазерцентър или друго място от което сте доволни.

# 206
Значи да знаете че съм чувал че има много компетенти клиники в София. Но преди аз да си направия лазерна епилация направих голямо проучване и пак не бях сигорна докато отидох да говоря с хората от ВиА-Медика, близо до военна болница се намира. Много за любезни и компетентни хората. Много съм доволна от процедурите!! Никакви оплаквания нямам, да знаете че абсолютно ги препоръчвам!

# 207
Моля препоръчайте ми добър салон за лазерна епилация в Пловдив. Много съм светла и според козметичките космите са ми светли, но на мен ми се виждат катранени . Mr. Green Ще ми се поне да отида на консултация някъде да поговорим и да видим какво ще ми предложат.

# 208
  • Казанлък
Здравейте! Нещо не ми е ясно- ако искам да си направя лазерна епилация на лицето, трябва ли да се обръсна преди това? Звучи ми малко плашещо...

# 209
На лицето няма нужда да се бръснеш , постригва се с ножичка колкото е възможно по късички да останат , аз си правя фотоепилация , но предполагам и за лазарната важи.

Общи условия

Активация на акаунт