Лазер, Фото или Elos...4

• 130 377
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Привет дами,
Да дам отчет 17 дни след първата ми процедура.
На подмишниците косъмчетата наполовина изчезнаха.

В началото се бях доста притеснила, че няма никаква реакция на интима, но след 10 дни косъмчетата започнаха да падат.

Имам още 6 процедури, така че се надявам да се махнат изцяло.
За сега съм доволна.  Crazy

Алиса, да казаха ни че ще паднат след време, но кой ти слуша...

# 256
Здравейте!Дано тук да е правилното място за въпроса ми.Къде в Пловдив(или Стара Загора) правят електроепилация с игла и доволни ли сте?

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:21 от ReadMyLips

# 257
Привет дами,
Да дам отчет 17 дни след първата ми процедура.
На подмишниците косъмчетата наполовина изчезнаха.

В началото се бях доста притеснила, че няма никаква реакция на интима, но след 10 дни косъмчетата започнаха да падат.

Имам още 6 процедури, така че се надявам да се махнат изцяло.
За сега съм доволна.  Crazy

Алиса, да казаха ни че ще паднат след време, но кой ти слуша...

Да, така е Simple Smile не се обръща много внимание на тези неща. Но все пак е много важно... хаха, разбира се. Радвам се че се случват добре нещата за теб Simple Smile

# 258
Здравейте момичета!

Планирам да си направя една лазерна процедура на интимната зона с цел да разредя малко полето! Искам да мога сама да се справям с кола маската, но космите ми са значително по-здрави и дебели от тези на главата! Някой правил ли го е това? Има ли шанс планът ми да проработи?

Планирам да отида във Весус (София), някой бил ли е там? Също, кои салони са с добри отзиви от сайтовете за колективно пазаруване?

Не живея в България и се връщам веднъш годишно за 1-2 седмици, та нямам възможност да направя пълната серия. В Холандия една процедура започва от 200 евро нагоре и то в някакви доста съмнителни салони.

Освен всичко, масово отказват да теглят бразилска кола маска защото и аз не знам защо!  Cry Също ползват лентички като такива от магазина и записването е 2-3 седмици предварително. Пълна мъка!

Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 14:36 от FionaImpala

# 259
Fiona, аз си правих лазерна на интима и подмишници. На подмишниците, след една процедура косъмчетата изпадаха почти изцяло .
За интима, трябва повече от една процедура - разреждането на космите не е равномерно т.е. стои като на петна.

# 260
  • Пловдив
И аз да се похваля от избора да направя лазерна епилация на цял интим + мишници!

Първата процедура ми беше в Пикасо и нея няма да я броя, защото нито косъмчетата опадаха, нито усещах лазера, нито времетраенето беше достатъчно за 2 зони! Просто за това Пикасо мога много да изговоря, но на кратко НЕ ХОДЕТЕ там!

Бързо се преориентирах към Лазрер Център и до сега там имам 3 процедури като последната беше на 24.07.
В момента нямам нито едно косъмче нито под мишницата, нито на интимните части.
Но тъй като интим не включва абсолютно всичко на последната процедура си доплатих отделна зона 'Анус', за да може наистина да обхвана всичко.

Един съвет:
Ако правите интим - правете всичко! Тъй като е трудно да знаете до къде да минавате с бръснач и докъде с епилатор/кола маска, затова дайте 30-40лв. отгоре и направете наистина цялата зона!

Просто не съжалявам за нито един лев даден за тези процедури /освен тези, които подарих на Пикасо/!
За момента съм много доволна от лазер, но занапред може и да изпробвам някой от другите методи.

# 261
Здравейте момичета!

Планирам да си направя една лазерна процедура на интимната зона с цел да разредя малко полето! Искам да мога сама да се справям с кола маската, но космите ми са значително по-здрави и дебели от тези на главата! Някой правил ли го е това? Има ли шанс планът ми да проработи?

Не живея в България и се връщам веднъш годишно за 1-2 седмици, та нямам възможност да направя пълната серия. В Холандия една процедура започва от 200 евро нагоре и то в някакви доста съмнителни салони.

С една лазерна процедура, само малка част от космените фоликули ще бъде унищожена и то ако процедурата е качествена, т.е. всички косми, които са във фаза растеж и над повърхността на кожата изгорят.
Още повече, че ти си скубеш космите (6 седмици са необходими на косъм във фаза на растеж да достигне повърхността на кожата, за да може да бъде третиран).

Ако искаш да имаш разреждане - поне две процедури в годината и без скубане, само бръснене и/или подрязване с ножица.

# 262
можеш да отидеш в ВиаМедика в София, намира се близо до пирогов и военна. Аз съм си правила лазерна епилация там Simple Smile много съм доволна. Също така и са много любезни там и големи специалисти, всичко много подробно ми обясниха преди процедурата и ми вдъхната доверие. Аз съм много доволна от резултата, така че ти ги препоръчвам.

# 263
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали студио с Алма лазер, от което сте доволни.

Благодаря предварително,

# 264
Благидаря на всички! Ще мина под лазера и ще видя какво - защо. Даже една козметичка ми предложи коламаска и веднага след това фото. Това уж щяло да забави растежа. Мъка, мъка, защо не бях мъж  Grinning

Късмет, дами!

# 265
  • Казанлък
Може ли някой, който си е правил лазер преди няколко години да изкаже мнение за това, колко време е бил без косми ( или с по-малко). Виждам, че мненията са все скорошни, а ми се ще да прочета и по-старо.

# 266
Може ли някой, който си е правил лазер преди няколко години да изкаже мнение за това, колко време е бил без косми ( или с по-малко). Виждам, че мненията са все скорошни, а ми се ще да прочета и по-старо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758669.0;topicrefid=20 пост #2

Зона горна част извън бикините - от юли 2004г.  досега, нито един косъм  Grinning

На други зони: първо няколко процедури с лазер, докато горят; след това каквото е останало - по-тънки и по-светли, и мъхести с елекроепилация; косми няма.

Имам и някои зони изчистени само с елекроепилация.

Вежди /коригирани в долната линия/ - само с лазер.

# 267
Здравейте!
Каква епилация ще е най-ефикасна за горна устна и ръце: Лазер, Фото или Elos?
И другият важен въпрос: къде да бъде направена?
Четох в темата, но ако някой има реални резултати нека сподели!

# 268
Здравейте!
Каква епилация ще е най-ефикасна за горна устна и ръце: Лазер, Фото или Elos?
И другият важен въпрос: къде да бъде направена?
Четох в темата, но ако някой има реални резултати нека сподели!

Мони,

аз имам опит/личен и с дъщеря ми/ само с лазерна епилация и един център/салон.

Ако космите ти имат пигментация/оцветяване/ ще горят.

Прави лазерни процедури докато горят, след това светлите и мъховете с електроепилация.

# 269
Аз измислих, че може да си направя лазерна епилация на краката, но не виждам някой да ги коментира тези неща... ще погледна и назад.

Общи условия

Активация на акаунт