Лазер, Фото или Elos...4

• 130 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Подрязвай космите само с ножичка между процедурите  Peace

# 286
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали в Пловдив къде да си направя лазерна епилация? Имам косми над горната устан и по брадичката и вече ми писна да ги махам с кола маска. Някой са твърди и черни, други са повече като мъх, но пак са тъмни. Мислите ли, че лазерната епилация е подходяща?
Подходяща е,но трябват доста процедури,а през това време космите не могат да се махат от корен,само бръснене или премахване с депилатоар,подкъсяване с ножичка/което не виждам как ще стане естетично/.Чела съм,че поне 10 процедури трябват,което  ще отнеме около година.

Това беше нещото, което много ме притесняваше...Мислих си, че след 1-2 процедури и космите започват да падат и няма да е такъв проблем, но явно не е така Sad

# 287
Падат,но колко от тях ще пораснат отново и кога...?!Хубавото е,че растат по-бавно и не си представяй,да ги бръснеш всеки ден.)))

# 288
Момичета, бихте ли ми препоръчали в Пловдив къде да си направя лазерна епилация? Имам косми над горната устан и по брадичката и вече ми писна да ги махам с кола маска. Някой са твърди и черни, други са повече като мъх, но пак са тъмни. Мислите ли, че лазерната епилация е подходяща?

Там където ходя на лазерна епилация имат нов лазер с възможност за настроика на фототипа на кожата. Поне според тях. Ако те интересува пиши на лични.

# 289
  • София
Здравейте, дами  wavey

Бях по-активна в тема 3, защото беше започната по времето, когато се лутах и аз между видовете епилация. Сега се включвам да окуража новите чудещи се - аз си реших драстично проблема с лазерна епилация. Не съм вярвала, че може да се случи такова нещо с космите ми: под мишниците са толкова редки и светли, че веднъж на 2 месеца се сещам да ги подкъся или да ги дръпна с епилатора.  Не помня и като подастваща да са били толкова фини. А на триъгълника останаха само в долната част и то наполовина като количество. В областта над венериния хълм нямам нито един останал заблуден косъм. Нямам думи за това колко е напреднала техниката. Направих пълния курс от 6 процедури плюс една поддържаща тази година в началото на лятото. Мисля да продължавам с поддържащите по една всяка зима, защото искам да преборя и останалите на триъгълника. Събирам парички да направя и крачета, ама там вече са мноооого сериозни сумите и ще почака  Crossing Arms

Няма да казвам къде избрах да направя процедурите, защото при такова нахълтване в темата ще излезе, че идвам да направя реклама. Просто искам да кажа, че ако имате финансовата възможност, не се мъчете с кола маска и епилатор - лазерната епилация не е поредния рекламен трик според мен. Държа да отбележа, че имам и кожно заболяване (псориазис), което изобщо не се влоши от лазерите. Да си призная скрих това в лазерния център, защото иначе сигурно нямаше да ми направят процедурите  Embarassed Но пък всичко беше наред  Praynig

Успех на всички  Hug

# 290

Няма да казвам къде избрах да направя процедурите, защото при такова нахълтване в темата ще излезе, че идвам да направя реклама. Просто искам да кажа, че ако имате финансовата възможност, не се мъчете с кола маска и епилатор - лазерната епилация не е поредния рекламен трик според мен. Държа да отбележа, че имам и кожно заболяване (псориазис), което изобщо не се влоши от лазерите. Да си призная скрих това в лазерния център, защото иначе сигурно нямаше да ми направят процедурите  Embarassed Но пък всичко беше наред  Praynig
Успех на всички  Hug
Може ли на лични да споделиш къде си правила процедурите?

# 291
  • София
Може ли на лични да споделиш къде си правила процедурите?

Писах ти на лични  Simple Smile

# 292
  • Варна
Момичета, сори за глупавия въпрос, но четох четох и не разбрах тази така хвалена SHR епилация всъщност лазерна ли е или фото?  newsm78 Срещам го написан и по двата начина и тотално се обърках.

# 293
Просто искам да кажа, че ако имате финансовата възможност, не се мъчете с кола маска и епилатор - лазерната епилация не е поредния рекламен трик според мен.

Успех на всички  Hug
На същото мнение съм. Още след първата процедура имам видима разлика и позитиви. Peace

# 294
Според мен много хора се интересуват от името на салона/салоните, така че защо да се сметне на реклама? Аз лично много ще се радвам да споделите опит. Peace

# 295
Просто искам да кажа, че ако имате финансовата възможност, не се мъчете с кола маска и епилатор - лазерната епилация не е поредния рекламен трик според мен.

Успех на всички  Hug
На същото мнение съм. Още след първата процедура имам видима разлика и позитиви. Peace
След 1 процедура всеки мисли,че има голям ефект,но реално после доста косъмчета поникват пак.Аз смело мога да кажа,че за 6 процедури IPL 80% от косъмчетата ги няма вече два месеца и половина след последното ходене.Сега ще направя още 6 процедури лазер само на триъгълник(беазилски бикини) и мишници.Ще споделя резултат.

# 296
След 1 процедура всеки мисли,че има голям ефект,но реално после доста косъмчета поникват пак.Аз смело мога да кажа,че за 6 процедури IPL 80% от косъмчетата ги няма вече два месеца и половина след последното ходене.
И сега забелязвам, че на места дебелите са заместнени от по-тънки, а някои области са много много слабо повлияни. Но с още процедури с променени настройки на лазера за цвят и дебелина предполагам, че ще има добър резултат.

# 297
Аз имам 4 процедури с лазер /александрит/ на цели крака и вече 4-ти месец след последната процедура нищо не е поникнало. Нормално е да има ефект още след първата процедура, но той трае по-кратко, при мен беше около 2 месеца.

# 298
Здравейте,

чудя се кое да пробвам лазерна или елос епилация. За лазерната епилация имам много хубави отзиви от приятелка, която посещава Версус. Може ли някой, който е пробвал елос епилация да сподели мнение и в кой козметичен център го е правил.

Много благодаря!

# 299
Здравейте,

чудя се кое да пробвам лазерна или елос епилация. За лазерната епилация имам много хубави отзиви от приятелка, която посещава Версус. Може ли някой, който е пробвал елос епилация да сподели мнение и в кой козметичен център го е правил.

Много благодаря!

Определено лазерна епилация, поне при мен ефекта си има. 6 или 8 процедури на мишници и интим космите ми са много редки и светли , но през 3 месеца мисля да ходя на процедури колкото и редки и светлички да са искам да няма нищичко - суета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт