Лазер, Фото или Elos...4

• 130 366
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз ходя в Атадерма. Но съм направила само 2 процедури и не мога да се похваля още с желания резултат. Иначе всичко там е на ниво, процедурата се прави от мед. лице.

# 301
През какъв период ви правят процедурите с лазер на бедрата newsm78

# 302
През какъв период ви правят процедурите с лазер на бедрата newsm78
Около 4-6 седмици,но зависи от бързината на растеж на косъма.

# 303
E, как 4-6 седмици, стандартът е 8 седмици за времето между първа и втора процедура. После постепенно се удължава. Между втората и третата процедура оставих 10 седмици и като отидох се чудеха какво да ми третират. Операторката в салона ме посъветва да изчаквам доста, за да е по-ефективно.
Както писах по-горе, от 4-тата ми процедура лазер на цели крака минаха почти 5 месеца, а още нямам нищо за третиране, за да отида на 5-та процедура. По принцип космите ми са от бързорастящите.

# 304
Има ли някой успял да третира успешно светли косъмчета?

# 305
Аз вече имам  7 процедури на подмишници и останха някакви косъмчета , много по малко са но си ги има. До колкото разбрах не изчевзат напълно и след 20 процедури , все ще има по някой косъм. Аз лично се бръсна между процедурите  и незнам дали това пречи , при вас как е ??

# 306
Между процедурите САМО бръснене или депилиране с крем,рязане с ножичка.

# 307
Някой ползвал ли е услугите на студио "Bambola"
http://www.bambola34.bg/index.php/2012-03-10-09-56-56/2012-03-10 … 12-03-10-11-24-25

и има ли впечатления относно този вид лазерно епилиране "SHR", както отношение и обслужване в този център.

# 308
Момичета, здравейте!
Направих първа процедура Elos епилация на интимна зона преди 4 дни. Доста косъмчета си личи, че са повлияни и е въпрос на време да опадат, но има много, които сякаш въобще не са засегнати. Нормално ли е като за първа процедура, кога да очаквам първите резултати?

# 309
Момичета, здравейте!
Направих първа процедура Elos епилация на интимна зона преди 4 дни. Доста косъмчета си личи, че са повлияни и е въпрос на време да опадат, но има много, които сякаш въобще не са засегнати. Нормално ли е като за първа процедура, кога да очаквам първите резултати?
След 10 ден .

# 310
Извинявам се ако задавам тъпи въпроси, но ми е за пръв път и не знам все още кое е нормално при тези процедури. Забелязах, че от 2-3 дни ми се появиха пъпчици в основата на някои косъмчета. Дали е реакция към лазера, нормално ли е?

# 311
Здравейте, ще споделя и аз опита си с епилациите. По принцип съм със светла кожа и косми. Преди около 3 години правих курс от 10 процедури с Елос и ефект нямаше. Единствено космите ми станаха малко по-светли, но като бързина на разтеж и брой си останаха същите. След време реших да пробвам лазерна, проучих за студио и направих по 6 процедури на същите зони. Останах много доволна и тъкмо прибавих нови зони и забременях. Сега една година не съм ходила и съм много щастлива, почти нищо не ми порасна за цялата година. А горната устна от 2 процедури и нищо няма.

# 312
Някой купувал ли е домашен уред за епилация? Този на Remington например?

Хвърлила съм му око, но не съм чувала отзиви.  Thinking

# 313
И аз съм се замислила нещо за домашен уред. Ще следя темата с интерес  Peace

# 314
Няма да казвам къде избрах да направя процедурите, защото при такова нахълтване в темата ще излезе, че идвам да направя реклама. Просто искам да кажа, че ако имате финансовата възможност, не се мъчете с кола маска и епилатор - лазерната епилация не е поредния рекламен трик според мен. Държа да отбележа, че имам и кожно заболяване (псориазис), което изобщо не се влоши от лазерите. Да си призная скрих това в лазерния център, защото иначе сигурно нямаше да ми направят процедурите  Embarassed Но пък всичко беше наред  Praynig

Успех на всички  Hug
Би ли ми изпратила на лични от кое студио си доволна?

Общи условия

Активация на акаунт