Лазер, Фото или Elos...4

• 130 176
  • 756
  •   1
Отговори
# 615

До колкото знам домашните фотоепилатори не трябва да се използват за и около веждите. По-добре провери в някой салон дали не предлагат такава услуга.

ОК Благодаря! Peace

# 616
Здравейте!Лазерна или Фотоезпилация да избера?На 15 години съм доста окосмена,висок ми е хормона тестостерон.Казах на мама,че искам да се ебезкосмя и тя се съгласи въпреки,че е малко скъпичко.Решихме първо да махна космите на краката си,но не знам кое е по-ефикасно и евтино-Фото или лазер?

# 617
  • София
Здравейте,

решила съм да опитам с лазарна епилация на краката. навила съм се за Дерма Вита на д-р Паскова. има ли някой мнение за там. благодаря предварително.

# 618
А за студио Инканто знаете ли нещо? Това бившите Пикасо ли са?

# 619
Да. Не бих се оставила в ръцете им

# 620
Аз си правих няколко пъти фотоепилация в No vello, Sofia Ring Mall, на почти всички зони на тялото. Доволна съм засега. И двете служителки при които съм била са внимателни и се стараят.

# 621
Някой да сподели отзиви за Лазер център в София? По-специално за подмишници и триъгълник? Много ще сте полезни.  Praynig

# 622
Един тъп въпрос  Mr. Green  Общи бикини, бразилски бикини, цял триъгълник,пълен интим...това едно и също ли е и какво включва? Всичко от-до, + вътрешен ръб на усните и линията към дупето? Или е различно на различните места?

# 623
Един тъп въпрос  Mr. Green  Общи бикини, бразилски бикини, цял триъгълник,пълен интим...това едно и също ли е и какво включва? Всичко от-до, + вътрешен ръб на усните и линията към дупето? Или е различно на различните места?
Всичко от-до включват, както и да ги наречеш  Mr. Green

# 624
Благодаря, Силвия:)) Сега реших, да си закупя фотоепилатор, дано не е поредна грешка  Laughing

Здравейте, момичета! надявам се да сте заредени с празнично настроение и със сърца, стоплени от л/бовта на близките!

ambela7: Аз ходя в Лазер Клиник Париж (на Чаталджа) и см изкл. доволна - 4 процедури интив в рамките на година ми бяха достатъчни (е, има останали 10тина космчета, но и не съм образец за редовни посещения). Там използвам услугите на Таня (веднъж бях при нейна колежка и се разочаровах - претупа ме за има няма 5-10 минути и ефект нямаше)

# 625
Защо, ако мога да попитам? От кое не сте доволна? И за кой град се отнася ?
Аз ходих преди месец за първи път и не мога да кажа нещо лошо засега.

# 626
Аз ходих преди месец за първи път и не мога да кажа нещо лошо засега.
Ок. Но все пак, за да заключи човек е ли доволен от лазерна епилация, не е ли, трябва да изминат поне 2 години, даже и 3, според мен.
За имиджа на Пикасо е писано навсякъде. При условие, че имам избор от няколко лазерни центъра, защо ми е да рискувам, за да опровергая евентуално всички недоволни и дори обезобразени с техни лазери.

# 627
  Последно започнах да си правя епилация с диоден лазер в Abi beauty salon в дружба. Имаше много голям ефект още след първата процедура, направих три и сякаш виждах края на мъките, но изведнъж ми избиха страшно много, едно 50 процента от космите се върнаха.

Може ли да споделиш дали продължи да ходиш в същия салон, имаше ли ефект - дълготраен?

# 628
Домашен уред за фотоепилаци може ли да постига същата ефективност както процедура в клиника или е вид компромис в името на удобството да го правиш вкъщи?

# 629
Домашен уред за фотоепилаци може ли да постига същата ефективност както процедура в клиника или е вид компромис в името на удобството да го правиш вкъщи?
При мен ефектът е много по-добър с домашният

Общи условия

Активация на акаунт