Лазер, Фото или Elos...4

• 130 175
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Препоръчайте ми студио за лазерна епиалция в Пловдив.  bouquet

# 631
Домашен уред за фотоепилаци може ли да постига същата ефективност както процедура в клиника или е вид компромис в името на удобството да го правиш вкъщи?
При мен ефектът е много по-добър с домашният

В какъв аспект е по-добър?
И отделно, ако човек борави сам, няма ли опасност да не прецени добре интензитета и да си докара беля?

# 632
Домашен уред за фотоепилаци може ли да постига същата ефективност както процедура в клиника или е вид компромис в името на удобството да го правиш вкъщи?
При мен ефектът е много по-добър с домашният

В какъв аспект е по-добър?
И отделно, ако човек борави сам, няма ли опасност да не прецени добре интензитета и да си докара беля?
Ами имам няколко по-силни от мъх косъмчета от едната страна на лицето и след ходене в продължение на около година, забравих вече колко, тия косъмчета продължаваха да се появяват.
А като си купих моя изчезнаха. Няма да си докараш беля, домашните уреди са по-слаби, точно за да не се опържиш от престараване.

# 633
Ами имам няколко по-силни от мъх косъмчета от едната страна на лицето и след ходене в продължение на около година, забравих вече колко, тия косъмчета продължаваха да се появяват.
А като си купих моя изчезнаха. Няма да си докараш беля, домашните уреди са по-слаби, точно за да не се опържиш от престараване.

Странно ми е, че такива единични косъмчета не са успели да изчезнат с години третиране, там апаратите им нали го имат този по-голям интензитет, който казваш, че нямат домашните. Може би при теб домашния просто да е бил завършека от натрупаното с годините. Ако са по-слаби, как ще преборват по-упоритите?

# 634
Може, аз си купих такъв .Много съм доволна.

# 635

На коя марка, моля? Simple Smile

# 636

На коя марка, моля? Simple Smile
Philips Lumea от промоцията на Шел.

# 637
  • София
Здравейте,

От година ходя на епилация на интим във Версус( направих точно 6 процедури) и основно имам косъмчета тип мъх.. когато питах дали има вариант и те да изчезнат ми казаха ,че няма как да се случи. Имали и друг лазер, но косъмчетата нямало да се повлиаят. Сега съм пред дилемата дали следващата процедура да не я направя във Vanity Zone. Доколкото разбрах там лазерът е Soprano . Някой дали има отзиви за него и дали мога да очаквам някакъв резултат ?  newsm78

# 638
Аз ходя на цял интим във Vanity zone (да, наистина лазерът е Сопрано айс, т.е. можеш да ходиш на плаж и солариум и да се подлагаш на процедурата без проблем). Засега съм направила 3 процедури и не мога да кажа какво ще се случи до 5-та ( във Vanity zone пакетът съдържа 5 процедури ). Иначе съм много доволна засега Simple Smile но все още не са ми паднали 100% от космите, може би към момента са паднали към 75%.

# 639
Аз ходя на цял интим във Vanity zone (да, наистина лазерът е Сопрано айс, т.е. можеш да ходиш на плаж и солариум и да се подлагаш на процедурата без проблем). Засега съм направила 3 процедури и не мога да кажа какво ще се случи до 5-та ( във Vanity zone пакетът съдържа 5 процедури ). Иначе съм много доволна засега Simple Smile но все още не са ми паднали 100% от космите, може би към момента са паднали към 75%.
Досега няма метод, който да премахва окосмяването на 100%

# 640
Здравейте!
Искам да похваля студиото, където ходих на лазерна епилация в Русе.
Имах косми/мъх отстрани и само с една процедура и вече е много по-добре положението - пак има мъхче, но е много много тънко и стои естествено.
Използват някакви испански лазери.

80 лв платих за цяло лице.
Който се интересува ще му дам координати на лични. Simple Smile

# 641
  • София
Някой с отзиви за скинлайн в Младост 4?
Никъде не намерих мнения, а мисля да го пробвам. Какво бихте препоръчали за тъмни косми бръснати с години? Понеже ще ходя с приятелка, аз от години съм на кола маска на интима, пък тя се бръсне - дали ще има разлика в резултатите? И болезнени ли са процедутите?  bouquet

# 642
  • Sofia
ЕЛОС правих на лице,подмишници и интим в Хил Клиник.След 5 процедури ги спрях, само си дадох зАлудо парите, а по лицето мъхът ми се засили, вместо да опада  #Cussing out.
От скоро имам домашен фотоепилатор, лицето не смея да го пипам, че се "напарих" а и лесно се пигментира  Tired, за другите зони ще споделя след 4-5-6 процедури.

# 643
ЕЛОС правих на лице,подмишници и интим в Хил Клиник.След 5 процедури ги спрях, само си дадох зАлудо парите, а по лицето мъхът ми се засили, вместо да опада  #Cussing out.
От скоро имам домашен фотоепилатор, лицето не смея да го пипам, че се "напарих" а и лесно се пигментира  Tired, за другите зони ще споделя след 4-5-6 процедури.
Аз правя лице с домашния и съм ок.

# 644
Правя различни зони и най-доволна съм от Версус, след това Лазерен център. Във Версус си записах час за бакенбарди и момичето ме отказа, като ми обясни, че са прекалено тънки и няма да се получи желания ефект и даже има опасност да се разпострани мъха повече, както е станало при теб. Доволна съм че я послушах въпреки че много ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт