КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 768
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз не вярвам някой да постне тук,ей така някакво име Rolling Eyes

# 166
  • Обетованата земя
Може и на лични.  Grinning

# 167
  • Пловдив
И на лични не мисля, че ще стане Laughing. Един е доволен от един, друг пациент от същият хомеопат не е Peace. То зависи и кой какво очаква. Смея да кажа, че сме посещавали двама хомеопати(един от които настоящият), при които не е имало доказване и лечебни кризи Stop.
И..... да, хомеопатията може да излекува тикове, че и далеч по-опасни състояния може Peace. Ние отидохме да лекуваме ларингит, но всъщност е имало нещо много по-дълбоко за лечение, е справихме се, и съм щастлива. Ларингитът от време на време още си го има, но хич не ме притеснява  Wink.

# 168
След двама неграмотни хомеопата се обърнах към Люк де Шепър за препоръка, защото тотално ми писна от неграмотници. Мейлът му е на сайта. На мен той ми препоръча една от най-добрите си ученички. Пишете му да ви препоръча някого.

Аз мога да дам препоръка за моята хомеопатката, но мисля, че когато препоръката идва от човек, който познава три медицински системи, всява повече доверие.

# 169
  • Пловдив

Аз да помоля,ако някой може да обясни накратко или да ме насочи къде в темите пишеше за "обостряне" на хронично с-ние.Благодаря!

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 08:06 от mystic woman

# 170
  • Пловдив
Цонна в България ли е вашия хоемопат,препоръчан ви от Люк де Шепър?

# 171
# 172
  • Обетованата земя
По Нова ТВ някаква жена говори големи безумия...

# 173
Вербална хомеопатия ...
Не бях чувала.

Редактирам
От това, което гледам ми става ясно, че вербалната хомеопатия е зареждане на вода с гласови команди  Crazy В момента"правят" лекарство за грип. В отвореното гърло на бутилка с вода се произнасят имената на хомеопатични лекарства и потенцията им /в случая са 10 лекарства в потенция 200/. Разклаща се и готово, имате смес за профилактика и лечение на грипни състояния ...  Shocked

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 10:34 от Impatiens

# 174
  • Обетованата земя
Хората, които не са запознати съвсем ще се изсмеят на хомеопатията, заради такива като тази жена...  ooooh!

# 175
Вербална хомеопатия ...
Не бях чувала.

Редактирам
От това, което гледам ми става ясно, че вербалната хомеопатия е зареждане на вода с гласови команди  Crazy В момента"правят" лекарство за грип. В отвореното гърло на бутилка с вода се произнасят имената на хомеопатични лекарства и потенцията им /в случая са 10 лекарства в потенция 200/. Разклаща се и готово, имате смес за профилактика и лечение на грипни състояния ...  Shocked
Crazy Flutter

# 176
  • София - Варна - Бургас
Хората, които не са запознати съвсем ще се изсмеят на хомеопатията, заради такива като тази жена...  ooooh!

Така е, за съжаление. Не че не са познати и такива ефекти, но неосведомените зрители остават с погрешно впечатление за хомеопатията, като за вещерство, магии, фокуси...
 - Допусна и формални грешки, представяйки потенция СМ за 10 на минус 10'000, а тя всъщност е 10 на минус 200'000.

# 177
  • Обетованата земя
И си показваше и личната аптечка, това го пия като имам бронхит, това за не знам си какво си...  Crazy Другата пък, която й била ученичка, показва как се приема лекарството, което дава на майка си, май беше Арника и си впръска в устата и Гала и вика, ама нали е на майка ти това лекарство и тя-аа, аз всичките така си ги пия... ooooh!

# 178
  • Пловдив
И си показваше и личната аптечка, това го пия като имам бронхит, това за не знам си какво си...  Crazy Другата пък, която й била ученичка, показва как се приема лекарството, което дава на майка си, май беше Арника и си впръска в устата и Гала и вика, ама нали е на майка ти това лекарство и тя-аа, аз всичките така си ги пия... ooooh!

Joy Joy Joy В смисъл, че пие всички лекарства на майка си, или, че всички които тя приема са чрез впръскване.....С какво точно го пръскаше?

# 179
  • Обетованата земя
Едно малко шишенце, пластмасово, тип веро, ама малко, и аз не мога да го обясня, не съм виждала такива.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт