Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение при проблеми с адаптирането на децата към ясла?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение на скарлатина?
Аз си пиша всичко в един word файл - кога как се чувства, кога кашля, кога пие лекарство, кога не пие, абе ей такива работи - в кой ден има нещо необичайно. Всичко е по дати, даже някой път и часове
накрая стигнахме в спешното от моя зор, че температурата е хубав признак и че ще мине. Давах си лекарство, но нищо - не е хич малка температура, а не се повлия изобщо, дори когато започнах да давам на 5 мин прием
Даже чорапи с вода и оцет му сложих, викам си поне малко да отнеме нещо, ама нъцки.
а ако не бях отишла в спешното може би и още щеше да е с такава температура. И реално не се знае от какво е, защото преди седмица имахме ларингитни пристъпи и сополи, които така и не минаха - сега пак ги точи и кашля чат-пат. Може въобще да не е бил излекуван.