КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 600
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
yulinga  и аз без да съм компетентна  Simple Smile,също мисля -течната форма не гарантира ,че няма да се докаже ХЛ,всичко зависи и от самото лекарство,от потенцията,от честотата на приемите,и от конкретния човек.Има хора които много лесно доказват ХЛ.
При моето дете е ставало доказване на ХЛ  след 2-и прием в течна форма,но лекарството беше висока потенция

# 91
къде се загуби Мече? newsm78

щастливка Simple Smile , моят хомеопат ми казва, че ако изчезнат симптомите да спирам приема на ХЛ.
ти свърза ли се вече? какво те посъветва?
свързах се да, каза да давам , въпреки 4е казах 4е симптомите са изчезнали

# 92
Записвам се да следя темата  Peace

# 93
  • Обетованата земя
И на мен ми се е случвало, въпреки че има подобрение, да продължа да давам, понякога с постепенно намаляне на приемите(така са ме инструктирали, разбира се). И аз съм се чудила.

# 94
Y

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:13 от Цонна

# 95
  • Пловдив
Не мисля, че има човек, който малко от малки да разбира от хомеопатия и да каже, че потенцията не е от значение.

# 96
На беба е изписан silicea 15CH през ден по три перли за укрепване на имунната система. Чета показанията и мми е малко странно Thinking, но го давам за всеки случай.

# 97
  • Русе
Това ми звучи странно - през ден по 3 гранули newsm78
Чета показанията и ми е малко странно
Какви показания? Хомеопатичните лекарства не се изписват за конкретна болест, а за човека, болен от нея.
Класически хомеопат ли ви ги изписа?

# 98
  • Пловдив
На беба е изписан silicea 15CH през ден по три перли за укрепване на имунната система. Чета показанията и мми е малко странно Thinking, но го давам за всеки случай.
Не го давай Naughty.

# 99
  • варна
Малката често боледува и смятам да я заведа при хомеопата .
Кога е най добре да отидем когато е здрава или да изчакам като се разболее .

# 100
Какви показания? Хомеопатичните лекарства не се изписват за конкретна болест, а за човека, болен от нея.
Здравейте! От скоро следя темата и успях да прочета едва 4-5  от предишни теми. Направи ми впечатление, че повечето деца ( да не кажа почти всички ), за които се пише, че са с чести бронхити,спазми,ларингити приемат фосфор. Моето дете е със същият проблем, няма ден в които да не кашля от септември месец насам (когато  тръгна на градина),като почти винаги е със спастична кашлица, писала съм в предната тема. От скоро посещаваме класически хомеопат и неговото лекарство е фосфор. Все се чудя като чета темите назад, толкова ли са еднакви всички тези деца,че всичките приемат едно и също лекарство,нали хомеопатията не лекува конкретно заболяване, а конкретният  човек  newsm78 Съжалявам, ако ви се стори глупав въпросът,но от много скоро чета за класическата хомеопатия и все ми изникват въпроси, на които не мога да си отговоря сама  Confused ,а когато виждам и детето си ,което не спира да кашля и не изкарва повече от 3 дни в градината,без отново да засили кашлицата или да направи спазъм  Sad въпросите са все повече и повече  Embarassed

# 101
  • Обетованата земя
Интересен въпрос, и аз съм се чудила. Моите и двете деца са Фосфор, като малкото го разбрахме не от първия път, а след като изкара пневмонията.

# 102
Здравейте! От скоро следя темата и успях да прочета едва 4-5  от предишни теми. Направи ми впечатление, че повечето деца ( да не кажа почти всички ), за които се пише, че са с чести бронхити,спазми,ларингити приемат фосфор. Моето дете е със същият проблем, няма ден в които да не кашля от септември месец насам (когато  тръгна на градина),като почти винаги е със спастична кашлица, писала съм в предната тема. От скоро посещаваме класически хомеопат и неговото лекарство е фосфор. Все се чудя като чета темите назад, толкова ли са еднакви всички тези деца,че всичките приемат едно и също лекарство,нали хомеопатията не лекува конкретно заболяване, а конкретният  човек  newsm78 Съжалявам, ако ви се стори глупав въпросът,но от много скоро чета за класическата хомеопатия и все ми изникват въпроси, на които не мога да си отговоря сама  Confused ,а когато виждам и детето си ,което не спира да кашля и не изкарва повече от 3 дни в градината,без отново да засили кашлицата или да направи спазъм  Sad въпросите са все повече и повече  Embarassed

Моето дете е с кашлица както мин , така и тази година, миналата беше от септември до май, и спря като с магическа пръчка.Този септември  пак така ,не прави спазми и бронхити или поне аз не разбирам , кашлицата си се увеличава или намалява но не спира.Според мен сиима някаква алергийка към влажният въздух тук във Варна от там   задни секрети  и от там това отхрачване .Но  съм спряла да го мисля , майната и на една тъпа кашлица.Нооооо исках само да кажа , че детето ми никога не е вземало фосфор

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 16:27 от щастливка :)

# 103
Мойто пък не прави бронхити и т.н., но също е Фосфор

# 104
Моите деца не са фосфор,но и те са с постоянни кашлици,ларингити.

А аз да попитам нещо-днес гледах реклама на паста за зъби Астера хомеопатика-дали сте я виждали да се продава вече? От три дни не бях гледала ТВ и не съм излизала,защото за първи път ме тръшва грип,а съм на 34години.
Всъщност ако има по.възрастни в темата-имало ли е преди 15-20г чак такъв бум на грип,както сега?Защото аз чух думата Грип за първи път,когато родих голямото си дете,преди близо 9 години.

Общи условия

Активация на акаунт