КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 449
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Детето ми е със сериозни ларингиални пристъпи, от които вече повръща. Досега не е имал такова нещо и за мен това е ново и страшно. Обаждам се на хомеопатичката, казва ми как да му давам лекарството и да и звънна вторник  #Crazy що да не  Mr. Green та, някой запознат с проблема може ли да ми каже колко дни/часове трябва да разчитам, че ХЛ ще помогне, защото Бога ми не искам да стигам до болница. Винаги съм се чудила като някой каже: "взех си ХЛ/дадох ХЛ и веднага видях подобрение", еми що и при нас не става не знам. Въобще, ако утре е на същото ниво, трябва ли вече да включвам тежката артилерия и да давам каквото ми кажат, за да не усложним нещата  Cry   bouquet
   Съветвам Ви да заведете детето на лекар. Трябва винаги да се опитваме да премерваме сложността на ситуацията. Ако прецени лекарят ще назначи лечение, което обикновено помага незабавно. След като детенцето се пооправи и се поуспокоите, може да го заведете на хомеопат, а дали ще бъде при този или при друг най-точно ще Ви посъветва интуицията на родител. Заведете го да се успокоите и да му олекне.
   Разбира се изборът си е напълно Ваш !
   Бързо излекуване и Спокойствие Ви желая желая !

# 451
  • Пловдив
Аз съм на мнение, че трябва да го заведеш просто при добър хомеопат, а не на лекар. ЛЛ (или пък спешното), ще ви предложат това което съм написала, мога да се обзаложа. "Лечението" което ще  предложат в болницата ще подтисне реакцията на ЖЗ ужасно грубо, това аз не го разбирам като  "помага незабавно" Rolling Eyes.
Сега е най-важно да не се плашиш, спокойно, така и дететнцето ще е по-спокойно Hug. Ще мине Hug

# 452
beauty_, несериозно отношение е да чакаш до вторник, може и веднага да се подобри детето, но може и да не е така.
Ако имаш инхалатор вкъщи помисли за инхалации самос физ. разтвор.

# 453
  • Пловдив
А дали нов хомеопат ще иска да ги приеме директно за остро с-ние без предварително интервю Rolling Eyes Би следвало да не е проблем...

п.п.Хом. има толкова пациенти,че не успява...А и се чудя като се обади някой,как ли се сеща точно кой е?

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 16:46 от mystic woman

# 454
  • Пловдив
А дали нов хомеопат ще иска да ги приеме директно за остро с-ние без предварително интервю Rolling Eyes Би следвало да не е проблем...

п.п.Филева има толкова пациенти,че не успява...А и се чудя като се обади някой,как ли се сеща точно кой е?

Ами...сеща се, друг път. Ако се сеща, защо ще казва всеки път да се приема  последното пито ХЛ Mr. Green. Има си тя някаква нейна схема, и си работи така - пълни глупости. Да се чуели на 4-ти ooooh! ooooh!...., безотговорно е.

# 455
Да, и аз се замислих дали бих рискувала при нов хомеопат, да не стане беля  Crazy по-скоро да мине това и тогава на чисто при нов  Crazy
Ее, Мистик  Mr. Green
До-ре-ми, нямам инхалатор, но една приятелка каза, че може да ми даде. Въпреки че пък чужд  newsm78 макар че в болниците как ползват един  Thinking

# 456
  • Пловдив
И аз това казвам...как дете със спазъм ще го подминеш ей така Confused Не е професионално въобще!

beauty_,а ново ХЛ ли ви даде да пиете или последното?Само не казвай последното,щото ми иде да ида аз и да я  #2gunfire а за теб не знам...

п.п. Ок,поправих се...

# 457
  • Пловдив
Да, и аз се замислих дали бих рискувала при нов хомеопат, да не стане беля  Crazy по-скоро да мине това и тогава на чисто при нов  Crazy
Ее, Мистик  Mr. Green
До-ре-ми, нямам инхалатор, но една приятелка каза, че може да ми даде. Въпреки че пък чужд  newsm78 макар че в болниците как ползват един  Thinking

Няма проблем, че е чужд Peace. Има таблетки за студена стерилизация, слагате накрайника в този разтвор, и  е ок за нула време Peace.

# 458
beauty,  при ларингит малката кашля на 10-15 секунди. След прием на хл, тези кашляния се разреждат през 10-15 нимути, може и по-рядко. След 3-4 часа кашлицата зачестява и тогава пак давам хл и така до следващия ден. Тогава вече кашлицата е влажна, без затруднение, много на рядко.
При нас това е нормалното протичане на ларингит с хл. Ако не се облекчи кашлицата, няма как да чакаш до вторник. Проспан не давай, той е билков и при много деца има обратен ефект.
Ако смяташ, че няма ефект от хл и не можеш да се свържеш с хомеопата, заведи детето в спешния.
От едно подтискане нищо фатално няма да се случи Peace.

# 459
Мистик, еми не последното  Blush което е конституцията де. Това спазмите било много гадно нещо  Mr. Green чудя се как не си изкашля дроба все още  ooooh! ooooh!
Мен знаете ли що ме е яд. Ако помните той беше 1 месец със сополи и кашляше, ама не така де. Та тогава и казах съвсем сериозно, че предпочитам да пие х.лекарство, обаче тя не. Та сега се чудя дали не е някакво усложнение от тогава. Може и от яслата да е хванал нещо де, ама ми е тъпо, защото имах предчувствие, че ще се разболее по-лошо  Confused

# 460
Здравейте, на всички четящи и пишещи. 
След доста четене за хомеопатията, къде и какво съм разбрала и запомнила не е ясно Thinking, реших най накрая и аз да споделя своя опит и да потърся насоки.
Доста се чудих да пиша ли имена, места и т.н. , но в крайна сметка това е място за споделяне и с това, което ще напиша не целя да засегна никого нито да натрапвам мнението си.
Към хомеопатията се обърнах преди точно една година подтикната от постоянно боледуване на дъщеря ми. Тези приказки "...то ще ги израсте..." , нещо не ги разбирам и затова потърсих вариант, който да ни извади от това русло. 
Тогава под натиска на влошеното състояние на детето, се обърнах към столична "хомеопатична" клиника /Фитолек/, където ни прие по спешност д-р Горянова.
Признавам си най-чистосърдечно, постъпих като абсолютна блондинка  #Crazy, не проучих , не прочетох, а просто се доверих на мнението на позната.
Започна едно "лечение" ви казвам - чудо , то дай това слез 30 минути онова след 22 секунди трето , в Неделя, Сряда , Петък и т.н.........
Твърдо решена да постигна успех спазвах всички предписания и въпреки сигналите, който ми даваше сърцето , аз не та не, ще упорствам. 
Така минаха няколко месеца докато в края на 2013 г. не теглих чертата приходи-разходи, дебит-кредит и др. подобни и установих как за почти година "хомеопатично" лечение детето е изпило три антибиотика, на фона на един от предходните години при алопатично лечение.
Спрях всичко, няма сиропи, няма боаронски гранули - нищо. Минахме на плодове, зеленчуци , мед , чай ...   
Реших че трябва като за начало по обстойно да се запозная с хомеопатията и тогава да търся и решавам какъв риск да поема. 
и ето гениалното ми прозрение  Praynig 
Нужен ни е класически хомеопат, спазващ принципите на хомеопатията .
Затова моля всеки , който има желание да сподели хомеопата си да го направи  тук, или на лични.
В София дал Бог хомеопати, но колко от тях са наясно какво правят е под въпрос! 
Благодаря , че имахте търпение да ми изчетете мемоарите   bouquet

# 461
  • Пловдив
beauty  ларингитен спазъм,или бронхоспазъм има детето?
има ли задух?
есента моя като направи ларингит ,се оплакваше че му спира въздуха.Само че кашляше не много често,с кънтяща ларингитна кашлица.И много го болеше гърлото,и нямаше глас.

# 462
Будико, ларингитен. Ами няма задух. Вчера през нощта цяла нощ кашляше и не е спал, днес на обяд заспа и започна да кашля през 1 минута насън и накрая повърна на фонтан няколко пъти и се събуди. Реално е спал 10-тина минути  ooooh! Всяка вечер чакам с нетърпение да заспи  Joy, а сега не ми се ще да идва вечерта, като знам как може да караме нощта   Tired

# 463
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
незнам как е при тези пристъпи, но когато моето дете беше болно и едвам дишаше, имаше хрипове, хомеопатът го преслуша, даде му лекарство и каза, че ако до половин час няма подобрение да го водим в спешен център.
не стигнахме до там, детето беше доста жизнено, че да е тежко болно. т.е. действието беше бързо.

някой може ли да ми обясни нещо.
четах из страницата на един хомеопат и там беше споменато, че psorinum и medorrhinum са спорни лекарства.
защо са спорни?

# 464
Вашите хомеопати с мед.образование ли са? Бихте ли споделили за такъв в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт