Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение при проблеми с адаптирането на децата към ясла?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение на скарлатина?

поне в 3тата болница са по-любезни, но аз не виждам напредък с лечението.
. Вярвам в силата на хомеопатията, виждала съм какво прави, пред очите ми се случваха нещата. Надявам се да имате успех
. Всички вдигат рамене, и експериментират с лекарства. Бях на прага да се побъркам, в най-буквалният смисъм. То не бяха астми, алергии, и куп други глупости
. И тогава се хванах аз, като удавник за сламка за хомеопатията. Слава на тази сила, която ме накара да пробваме(не, че имах алтернатива).
? Помня, че едно време моята баба ни даваше, вместо бонбони
.
Едно време като бях малка са ми давали. Имам 1 пакетче прибрано в шкафа и понякога като се сетя за него, когато кашлят - давам. Това си е чиста захар.

и води детето си на лекар,а после пак ще мислиш за хомеопатия.
Те пък и личната ми лекарка е една хубавица, всеки път едно и също - Проспан
А ако картината се измени до вторник?Какво?Ти си даваъ от ХЛ...