КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 457
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Стискам палци да се подобри  Praynig

Със сополите не се боря по никакъв начин.

# 436
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
благодаря ви много.
беше трудно да намеря някого, защото той лежи на 200км. от нас, в този град не познавам никого, а и никой не иска да ходи да сваля анамнеза в болницата и да боде очите на лекарите...
моят хомеопат ми даде няколко имена и звъня, обяснявам, моля... един се съгласи, дано успее да помогне...

сополи лекувам хомеопатично, ако дразнят детето и то изпитва дискомфорт.
ако са зелени - звъня на хомеопата и тя преценява дали трябва лечение или не.

# 437
  • Пловдив
Скрит текст:
Все си мислех,че в чужбина има кадърни лекари Rolling Eyes А казваш,че не могат да му поставят диагоза...

# 438
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Скрит текст:
Все си мислех,че в чужбина има кадърни лекари Rolling Eyes А казваш,че не могат да му поставят диагоза...

Скрит текст:
за мен "лекар" е диагноза и не се влияе от националността.
лежи в 3та болница. във 2рата се влоши и за няколко дена от вървящ човек стана вързан към леглото. казаха, че трябва да приемем мисълта, че вече няма да може да върви. случвало се... ooooh! поне в 3тата болница са по-любезни, но аз не виждам напредък с лечението.
свекърва ми все се опитва да ни обяснява как правят всичко, ама аз резултат не виждам, а се влошава отново.
много се радвам, че тя се реши да пробваме, защото аз инициирах търсенето на хомеопат и ако тя не се беше съгласила, нямаше как да стане.

между другото - след раждането окончателно реших да прекратя отношенията си с официалната медицина. преди това преживях какво ли не с тукашните лекари, но през бременността имах много силни болки в гърба и постоянно ми повтаряха: изтърпи да родиш и после ще ти дадем болкоуспокояващи. а аз исках да премахнат причината за болката!!!! алтернативната медицина успя. вярно тук базата е добра, персонала любезен, но философията зад медицината е една и съща.

# 439
  • Пловдив
моля за стиснати палци и положителна енергия.
свекърът лежи в болница на силни болкоуспокояващи, не могат още диагноза да му сложат (от 2 месеца го изследват  Rolling Eyes). вчера свекървата се съгласи да пробваме с хомеопатия.
стискайте палци да помогне Praynig, той вече не може да се движи сам, а преди 3 седмици вървеше без помощ...
Praynig Hug. Вярвам в силата на хомеопатията, виждала съм какво прави, пред очите ми се случваха нещата. Надявам се да имате успех Hug

# 440
  • Пловдив
Скрит текст:
Винаги съм мислила, че диагностицирането е най-трудната, част от медицината Rolling Eyes. Кофтито е, че понякога и след правилна диагноза, традиционната медицина е безсилна, или предлага неадекватни "решения". Нашият случай беше такъв, лутахме се  две години с детето с непрекъснати остри ларингии, през 15 дни Tired. Всички вдигат рамене, и експериментират с лекарства. Бях на прага да се побъркам, в най-буквалният смисъм. То не бяха астми, алергии, и куп други глупости ooooh!, и решението - противоалергични препарати по схема #Crazy. И тогава се хванах аз, като удавник за сламка за хомеопатията. Слава на тази сила, която ме накара да пробваме(не, че имах алтернатива).

# 441
  • Русе
asyalein,  Praynig Hug

Конкретно сополи не сме лекували, все е било нещо друго, придружено със сополи и са се оправяли децата. Всъщност юни месец дъщеря ми имаше такива влачещи гъсти сополи след едно разболяване, придружено с кашлица. Хом. беше казала да и пръскам стеримар. Аз естествено не го купих. След няколко дни отидохме на море и сополите спряха.
От вчера сутринта синът ми се опитва да кашля, но е едно такова сухо кашляне и мине се не мине 15-20 мин. все го дразни това. Каза, че половината клас кашляли. Умишлено изчаквам и не се обаждам на хомеопата. Тази сутрин е имал храчки, а откак се е прибрал от училище, вече 3 часа се е опитал само 2 пъти да си прочисти гърлото, по-скоро. Нищо не му давам, снощи само му бутнах 2 бучки небет шекер. Мисля, че ще се справи сам.

# 442
  • Пловдив
Небет шекер, за какво е newsm78? Помня, че едно време моята баба ни даваше, вместо бонбони Simple Smile.

# 443
  • Русе
Небет шекер, за какво е newsm78? Помня, че едно време моята баба ни даваше, вместо бонбони Simple Smile.
За кашлица, уж Wink Едно време като бях малка са ми давали. Имам 1 пакетче прибрано в шкафа и понякога като се сетя за него, когато кашлят - давам. Това си е чиста захар.

# 444
Детето ми е със сериозни ларингиални пристъпи, от които вече повръща. Досега не е имал такова нещо и за мен това е ново и страшно. Обаждам се на хомеопатичката, казва ми как да му давам лекарството и да и звънна вторник  #Crazy що да не  Mr. Green та, някой запознат с проблема може ли да ми каже колко дни/часове трябва да разчитам, че ХЛ ще помогне, защото Бога ми не искам да стигам до болница. Винаги съм се чудила като някой каже: "взех си ХЛ/дадох ХЛ и веднага видях подобрение", еми що и при нас не става не знам. Въобще, ако утре е на същото ниво, трябва ли вече да включвам тежката артилерия и да давам каквото ми кажат, за да не усложним нещата  Cry   bouquet

# 445
  • Пловдив
 Hug Първо - спокойно!Знам,че като ти е болно детето не става...ама се опитай,щото децата усещат всяка наша тревога Peace
Второ я зарязвай тая дето почива като държавните институции Whistling и води детето си на лекар,а после пак ще мислиш за хомеопатия.

п.п. ти попита ли я как така чак във вторник да и звъниш Rolling Eyes И че детето е зле...Ама тя и толкова се интересува...като я знам ooooh!

# 446
Мистик, точно за теб се сетих и забравих да напиша, че това е последния шанс, който и давам. То не знам колко станаха вече  ooooh! Ами водих го сутринта, има сериозни храчки, постоянно се храчи и после преглъща по няколко пъти да ги глътне  Sick Те пък и личната ми лекарка е една хубавица, всеки път едно и също - Проспан  Mr. Green инхалации да правя и промивки на носа. Засега не е вдигал Т. Снощи му прегракна гласа, което не било хубаво, ама то от кашляне през една минута..

# 447
  • Пловдив
Дори и да е добър хомеопата,това че не се интерува от детето и от това как е/понякога личи и от интонацията дори/ за мен не е на добре...А още повече,че не можеш да я търсиш когато ти е спешно,камоли да ви приеме...а и да ви остави до вторник Crazy А ако картината се измени до вторник?Какво?Ти си даваъ от ХЛ... ooooh!

Щом и ЛЛ ти е китка,го води на друг лекар,дори и на частен прием Peace Hug Друго не знам какво да те посъветвам.
Стискам палци да ви мине бързо Hug Успех!

# 448
Мерси, дано  Hug малко ми е тъпо така, когато нямам доверие в хомеопата си, но не го правя аз така  Crazy едва ли не я плюя, не мога да кажа, че не съм видяла и положително де. Но както казваш ти, дори да е много добър и да ти е помогнал да излекуваш какво ли не, когато не си уверен и спокоен при него, или когато в остро състояние ти каже да се обадиш след 4 дни е леко тъпо и ми идва в повече май вече Tired Ще видим как ще е днес, утре може да го заведа на частно да съм спокойна.

# 449
  • Пловдив
Детето ми е със сериозни ларингиални пристъпи, от които вече повръща. Досега не е имал такова нещо и за мен това е ново и страшно. Обаждам се на хомеопатичката, казва ми как да му давам лекарството и да и звънна вторник  #Crazy що да не  Mr. Green та, някой запознат с проблема може ли да ми каже колко дни/часове трябва да разчитам, че ХЛ ще помогне, защото Бога ми не искам да стигам до болница. Винаги съм се чудила като някой каже: "взех си ХЛ/дадох ХЛ и веднага видях подобрение", еми що и при нас не става не знам. Въобще, ако утре е на същото ниво, трябва ли вече да включвам тежката артилерия и да давам каквото ми кажат, за да не усложним нещата  Cry   bouquet
Хомеопатът ти е за смяна, но мисля, че това вече няколко пъти го писахме Wink. Най-малко пък тази при която сте ще се справи с ларингитни пристъпи, от опит Peace. Ако си прочела, малко по-назад, писах, че при нашето дете това беше проблемът заради, който се обърнахме към хомеопатията. И дааа, знам, колко е гадно, който не е виждал непрекъсната лаеща кашлица, той не знае за какво говорим двете с теб Tired Tired. Виждала съм да повръща от кашляне, виждала съм пукнати кр. съдове в очичките от нон-стоп кашляне, виждала съм повръщани стомашни сокове от спазъм и какво ли още не. Така, сега по-конструктивно - в болницата вероятно ще ви предловат инхалации с метилпреднизолон ( май така се пишеше) там на място, може и в комбинация с вентолин, за в къщи - сироп синекод+ нещо противоалергично. Ако си имате инхалатор в къщи......може и да ви кажат да си правите вие инхалациите, макар, че не смеят, защото трябва да се дозират внимателно препаратите спрямо килограмите на детето. Това, ако положението още не е много критично, ако е вече много зле - мускулна инджекция урбазон Rolling Eyes. Надявам се да не стигате до болница, разбира се Hug.
Като запозната с проблема, при хомеопата при който сте, тази състояния Борис ги влачеше по 7-10 дни, с прием на ХЛ...уж... Rolling Eyes. Колко съм била глупава и неука за да го позволявам ooooh! ooooh!. При хомеопата, при който сме сега минава от единия ден до другият, пак с ХЛ.
Не знам какви шансове и даваш, та тя е далече от основни принципи в класическата хомеопатия Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт