Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение при проблеми с адаптирането на децата към ясла?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение на скарлатина?

. Ако се харесва на малкия, се ползва ако ли не, обикновено се ползва от някой от нас, или се изхвърля. Никога не сме купували специална хомеопатична паста. За мен това си е маркетингов трик
. И е факт, че лечението на детето е успешно.
? Децата, в момента , изкараха много леко поредния вирус, но по секретните съдя,че са завъдили някоя бактерия.
, той вече не може да се движи сам, а преди 3 седмици вървеше без помощ...