КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 138
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Това за варицелата направо ме уби. Тя може да мине и без л-ва. Моята дъщеря за съжаление отнесе ваксина заради тогавашната ми глупост и заплахите на педито, че деца с АД я карали много тежко.

Ася, а колко е в Германия интервюто и проследяванията, ако човек няма застраховка? В София също варират, но от 50 до 100лв за интервю и 30-40лв за проследяванията.

Нашата хом. ми каза, че докато действа х.л. е много вероятно макар и човек да се чувства добре, кръвните показатели да играят нагоре-надолу(примерно да има завишени левкоцити, СУЕ), и ако човек си пусне рутинни изследвания да се уплаши, че нещо не е наред. Дали е така?
В този ред на мисли вие пускате ли кръвни изследвания, когато децата ви са болни?

# 631
Сънчо, това за варицелата е заради епидемичния контрол Peace. Те и лекарите с нищо не я лекуват.

# 632
  • Пловдив
Моят син я кара много леко и с много малко пъпки,а по принцип мнооого обича да чеше  Mr. Green
Е,тогава не знаех,че може и без ХЛ и хомката ни даде такова...окоза се,че е от малкото които се предписват по определен симптом.Т.е. има варицела-хоп ето ти точното лекарство...забравих му името.

# 633
А при нас точно хом ни каза да я оставим без никакво лекарство и ако види зор детето, тогава да даваме.

# 634
Моят син я кара много леко и с много малко пъпки,а по принцип мнооого обича да чеше  Mr. Green
Е,тогава не знаех,че може и без ХЛ и хомката ни даде такова...окоза се,че е от малкото които се предписват по определен симптом.Т.е. има варицела-хоп ето ти точното лекарство...забравих му името.
Rhus toxicodendron Simple Smile

# 635
Ха-ха, сетих се как един път мъжът ми го беше дал това лекарство на детето , защото в бързината объркал  Rhus с  Phos. Не стига, че му беше зле на детето, ами и всички белези от варицелата й пламнаха Laughing.

# 636
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, а колко е в Германия интервюто и проследяванията, ако човек няма застраховка?

няма значение дали имаш или не застраховка. плащаш. застраховката ти връща част от сумата.

Скрит текст:
моята взима за първото интервю 150E за възрастен и 120Е за дете, без значение колко продължава интервюто.
за проследяване: 25Е за всеки 15мин. жената, която ми я препоръча ми каза, че ако нямаш пари и й кажеш, тя помага и те лекува и ти предлага как да стане плащането. не ми се е случвало и незнам.

хомеопатът за свекъра взима 280Е за първо интервю (час и половинаююю), 60Е за проследяване и 18Е за консултация по телефона.

и двамата са heilpraktiker, т.е. нямат апробация. вторият има школа за обучение на хомеопати и се занимава с раковоболни.

# 637
  • Пловдив
Моят син я кара много леко и с много малко пъпки,а по принцип мнооого обича да чеше  Mr. Green
Rhus toxicodendron Simple Smile
Grinning да...то е.

п.п. Шайн,значи ние да сме благодарни,че е евтино... Peace Аз против нямам да дам и повече пари,но да има резултат.А не да ида и 5 пъти да налучкваме това ли е ХЛ и после...мазало.

# 638
В София интервюто е около 100 лв, проследяванията са 60-80, консултация по телефона- само за Хирон знам, че е 40лв.

# 639
  • Добрич
А за острите състояния  излекуването също ли е в обратен ред от започване на симптомите? Например започва хрема, после кашлица, и първо минава кашлицата и след това хремата  Thinking
Да питам и нещо друго: амонячната сода, която се използва за сладкиши, може ли да антидотира ХЛ?

# 640
  • в матрицата
Ехееее, добре им се е отразила инфлацията на цените.... Колко хора могат да си го позволят ... Sad

# 641
Стига бе, при кого проследяванията са по 60-80лв? Изключвам Хирон, където е скъпо.

Не е евтино в Германия, определено. Но като сравня тука по колко пари се ръси човек за алопати, болници и л-ва на кантар излизат нещата, а стандартът ни е по-нисък.

Весси, според мен не може да антидотира. Има таков хом. л-во и сигурно може да му докажеш симптомите, ако употребяваш сода редовно и в гол. количества.

# 642
А аз се учудих, че в Германия са толкова ниски цените. Очаквах доста по-сериозни суми.
В България цените определено са по-високи от преглед при лекар, но не ползваш никакви лекарст.

Аз съм леко деформирана и когато става въпрос за здраве, изобщо не се интересувам от цифрите. Но наистина има хора, за които сумите са сериозни. Особено ако са с две деца.

# 643
Аз също не гледам цифрите, когато става въпрос за здраве, но за съжаление в БГ понякога и парите не помагат. Друг е въпросът, че без тях си съвсем за никъде. Сравнението ми беше между цените за хом.лечение в Германия и алопатично в БГ. Иначе ако сравним успешно хом. лечение в БГ с алопатично такова, първото излиза в пъти по-евтино.
Кофтито е, че добрите хомеопати са много дефицитни и е истински късмет да си намериш такъв Sad

# 644
  • Обетованата земя
Александър, практикува ли се да дават лекарства, направени на базата на конкретно контрацептивно хапче, както например се практикува с х.л-ва по конкретни ваксини, и ако е така, дали всичките са доказани върху здрави хора, тъй като контрацептивните хапчета например са най-различни видове, както и ваксините вече са най-различни? Примерно за една ваксина МПР -може да е Тетраксим, може да е Приорикс, и за двете ли има х.л., които са изпробвани? А контр.хапчета може да са Жасмин, може да са Диане, и още толкова много, за всички ли има х.л., които да са включени като действащи лекарства и да се използват?
И още едно питане, има ли хомеопати, които сами да си приготвят х.л. от изходната субстанция?

Общи условия

Активация на акаунт