Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 428
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми кардиолог, че аг-то ми ме праща на преглед. По-добре частен, да не вися много по опашки, че с тоя грип...

Д-р Петя Чаталбашева, много е внимателна. Не знам обаче дали има частен кабинет.
http://www.fihealth.bg/67.php#08

Мерси, а как мога да си запазя час? Няма посочен телефон в нейното инфо.

На телефоните от сайта:
За връзка с нас
бул. "България" 4, ет.1

Пловдив 4000
Телефони за контакт:

тел.: 032 / 307 666

мобилен: 0882 310 666

факс: 032 / 307 669

# 391
Мерси, записах си час за утре   bouquet

# 392
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да намеря да купя ето такива кутии:

или ето от този модел:

Навсякъде, където гледах кутиите за съхранение са или твърде големи, или са с капак, или пък  са ратанови кошници. Трябват ми такива с размери приблизително 20X20X15.

# 393
Джъмбо?

# 394
  • Пловдив
Или Юск?

# 395
В Юск няма каквито ми трябват, за Джъмбо не бях се сетила - мерси за идеята, ще проверя Simple Smile

# 396
Здравейте , търся частен учител по немски за възрастен. Идеи , препоръки? Благодаря.

# 397
Лили Караколева,пиши ми да ти пратя телефон на ЛС,ако желаеш .

# 398
  • Пловдив
Zdraveite momicheta! Izvinete za latinicata, no nqma kak da pisha na kirilica. Sled okolo mesec se pribiram v BG. Imam malak apartament v Plovdiv za prodavane i iskam da obsadq apartamenti novo stroitelstvo sashto v Plovdiv. Ne znam dali tova e temata ili da me nasochite, ako sam na greshnoto mqsto. Blagodarq predvaritelno, shte se opitam poveche da ne pisha na latinica.

# 399
  • Бг
Добро утро  Simple Smile. Аз търся добър кожен доктор, идеи ?

# 400

Това г-жа Караколева от немската ли е? Ако е тя, беше много добра.  Peace

# 401

Това г-жа Караколева от немската ли е? Ако е тя, беше много добра.  Peace

Да,тя е  Peace

# 402
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile  Можете ли да ми помогнете да си намеря добър педиатър и личен лекар който да работи с ЗК в Кичук Париж.Местя се да живея там и ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете с избора Simple Smile  Благодаря ви предварително Simple Smile

# 403
  • Пловдив
Аз препоръчвам д-р Румяна Николова, педиатър, работи в ДКЦ-то на Събота пазара. Много е натоварена, чака се доста, но според мен си заслужава. Винаги е прилагала адекватно лечение на децата ми, не прибързва с АБ, дава направления, когато счете за необходимо, че има нужда от консултация със специалист Peace

# 404
  • Пловдив
Аз препоръчвам д-р Румяна Николова, педиатър, работи в ДКЦ-то на Събота пазара. Много е натоварена, чака се доста, но според мен си заслужава. Винаги е прилагала адекватно лечение на децата ми, не прибързва с АБ, дава направления, когато счете за необходимо, че има нужда от консултация със специалист Peace
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт